Log in
Thor Header
 
KTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
22/06/2017 | posted by | reactie(s)

Joey de Clercq valt in bij Sec Construction KTM

De Belg Joey de Clercq valt de laatste 3 EMX300 wedstrijden in bij Sec Construction KTM. Zo zal hij zal dit weekend al in het Italiaanse Ottobiano zijn eerste wedstrijd in deze klasse rijden. Joey vervangt de geblesseerde Kevin van Geldorp die er in Lommel wel weer bij zal zijn.
Joey zal dus vanaf dit weekend onder de tent van Sec Construction KTM te vinden zijn met kleding en graphics van het team.

We wensen hem veel succes!!!


thor it
no img
22/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: 393 productions @ VLM in Genk

We stuurden Raf Van Dijck van 393 Productions naar de VLM op de Horensbergdam in Genk. Hij kreeg zoals iedereen wel weet schitterend weer, ideale omstandigheden voor een knappe video van de liefhebbers in Genk....

Thor it voor de video


thor it
no img
22/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM 2017 Replica team kleding NU beschikbaar bij www.KTM-shop.nl !

Deze nieuwste KTM 2018 team kleding zal als enige voorzien zijn van het Red Bull logo.
Dit is een zeer gelimiteerde lijn die in beperkte oplage te koop zal zijn.

Deze Red Bull variant is NU al te bestellen bij www.KTM-shop.nl.

Vanaf begin volgende week zal de gelimiteerde lijn beschikbaar komen in de fabriek KTM Oostenrijk en kunnen wij alle voor-orders direct uitleveren, u kunt dus NU alvast uw shirt, jas, trui, vest , cap of polo bij www.KTM-shop.nl pre-orderen om zeker te zijn van deze beperkte levering ! 

Klik op Thor voor meer info


thor it
no img
19/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens en Jordi van Mieghem winnen in Genk (VLM)

Dietger Damiaens (DAM KTM) heeft duidelijk zijn draai gevonden tussen de andere VLM-toppers, hij had enkel twee degelijke starten nodig om te winnen wist hij ons eerder te vertellen en dat deed hij ook.

Thor it voor meer...


thor it
no img
16/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dit weekend JMS-VLM op Horensbergdam in Genk

Met AMC Genk heeft de VLM-federatie er een nieuwe doch ervaren organisator bij. Freddy Knoops en zijn crew gaan ongetwijfeld voor zorgen dat het een leuk en sportief weekend wordt op de Horensbergdam in Genk.
AMC Genk vraagt met aandrang om de opgelegde richtlijnen te volgen, vooral wat betreft milieumatten, het circuit publiek-vrij houden.
Op zaterdag 17 juni staat het volledige JMS-programma gepland, op zondag 18 juni volgt het VLM-programma met kampioenschapsproeven voor Recreanten, Juniors Open, Nationalen Open en Zijspannen.


thor it
no img
15/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf Minuten met: Man in vorm bij VLM, Dietger Damiaens

We trokken naar man in vorm bij de VLM Internationalen, Dietger Damiaens voor een kort interview. Dietger heeft naast een BMB-vergunning ook een VLM-vergunning, hij reed dit jaar bij BMB en ook ONK-wedstrijden al mooie uitslagen bij mekaar en daar kwam afgelopen zondag ook nog een mooie VLM-overwinning bij in Lommel...
Foto's: www.davemx.be

Thor it voor het interview met Dietger Damiaens


thor it
no img
12/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Schrijf je snel in voor de zomerstages met Mxstage.be

Aan het begin van de zomdervakantie organiseert Alain Roels van Mxstage een korte stage van twee dagen op 5 en 6 juli in Mesbrecourt. Later, van 25 tot 28 juli gaat Alain met zijn ervaren trainers op stage in Ailly-Sur-Noye en Paillart, ook hier kun je nog voor inschrijven!!

Lees er alles over, klik op Thor


thor it
no img
11/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens koning van het zand in Lommel!!

Er passeerden voor de zesde proef van het BK Inters alweer 34 piloten de inschrijvingstafel. De eerste reeks werd verdiend gewonnen door Jens van Meer (CKP-Racing). Hij werd op het eind van de reeks wel op de hielen gezeten door Dietger Damiaens (DAM Racing) die flink van leer trok in de slotfase. Wouter van Massenhoven (Betemo) was net als Van Meer en Damiaens niet echt goed gestart maar werd derde in de openingsreeks. In de slotreeks waren Van Meer en Damiaens meteen voorin terug te vinden en het was Damiaens die de leiding pakte en gretig naar de reeks en eindzege reed. Jens Van Meer, de laatste weken in goed doen, pakte de tweede plaats en eindigde met evenveel punten op de tweede plaats. Wouter van Massenhoven kende een slechte start maar zette die nog mooi om in een derde plaats wat hem uiteraard ook de derde plaats in de eindstand opleverde. Bij de Inters MX2 was de overwinning meer dan verdiend voor Jordy van Mieghem (WMX-Yamaha), hij won beide reeksen voor Dieter Vromans (Betemo), Jonathan Banken (WMX-Yamaha) werd derde in de eindstand. Naast Jordy pakte ook broer Arno van Mieghem de zege bij de Nationalen! Goed werk Van Mieghems!

Thor it voor de uitslagen.

Credits: Davemx.be


thor it
no img
06/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met VLM Junior MX2 Giel Gille....

De WMX-Shop Yamaha-rijder is de fiere leider bij VLM in het Belgisch Kampioenschap Juniors MX2. We vonden het tijd voor een kort interview...

Klik op Thor


thor it
no img
31/05/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Honda Motor Europe kondigt nieuwe CRF450R aan voor 2018

Honda bouwt verder aan de vlaggenschip modellen in de motorcross, met de 2017 CRF450R en CRF450RX als basis. In samenwerking met HRC ligt de focus op gewichtbesparing, meer top-end power en nog betere handling.
De Honda CRF450R werd 8 maanden geleden volledig, van de grond af, opnieuw ontworpen. De 2017 CRF450R kreeg een nieuw geometrisch frame, een lager zwaartepunt, race-ready 49mm Showa voorvork met stalen veer, 11% meer top vermogen en meer koppel over het hele toeren gebied. Alles met de gedachten om de Absolute Holeshot te pakken.

Thor it voor meer nieuws over de Honda CRF 450 alsook de CRF 450 RX (Enduro)


thor it
no img
31/05/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met: VLM Beloften-piloot Gio Van Lommel

Gio Van Lommel is een van de smaakmakers bij de VLM-Beloften, de 15-jarige Fun-MX Team-rijder behaalde dit seizoen al heel wat overwinningen en staat op enkele punten van zijn Waalse concurrent en BK-leider, Matteo Puffet.
We vonden dat het tijd werd om Gio eens te interviewen...
Foto's: Dave Thielemans

Thor it!


thor it
no img
25/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Cedric Grobben drie maanden Out!

De KTM-rijder is zeker drie maanden Out. Na onderzoek in het ziekenhuis van Genk bleek dat een gedeelte van de pols was ontwricht maar daarbovenop waren er enkele zenuwen gekneld. Een operatie was daarom noodzakelijk, de pols werd doormiddel van 4 pinnen terug goed gezet en de Paesen-trucks- rijder kreeg drie maanden rust voorgeschreven door Dr. Driesen. De Mxworld-crew wenst Cedric een spoedig herstel toe...


thor it
no img
25/05/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Michael Bruyninckx en Wannes Van De Voorde op training in Lommel

Wij gingen even een kijkje nemen met Red Accent hoe het gesteld is met de Belgische MXGP Rookie en leider in het Belgisch Kampioenschap Cup 125 Beloften Wannes Van De Voorde. Hij was samen met zijn teamgenoot Michael Bruyninckx die derde staat in het Belgisch Kampioenschap MX2, gaan trainen in Lommel.

Thor it voor de video


thor it
no img
23/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Steven De Beuckelaer wint beide reeksen in Lille (VMCF)

De VMCF kreeg door de afgelasting van de VLM-wedstrijd weer heel wat gastrijders over de vloer. Bij de Inters MX1 won Steven De Beuckelaer de beide reeksen voor Eric Foguenne die derde en tweede werd. Bram Valckx mocht als derde mee naar het podium, hij scoorde een tweede en vierde plaats bij de inters MX1 A. Bij de Inters MX2 won Killigan Delroeux de twee reeksen voor Tim Wirtz en Kris Fleerackers. Bij de Inters B Open was de zege voor Donny Vandekerckhove...

Klik op Thor voor alle uitslagen van VMCF in Lille
Klik hier voor een fotoreeks van Brent Socquet


thor it
no img
19/05/2017 | posted by Mxworld-pr | reactie(s)

Ken Craeghs van Creymert Racing klaar voor eerste EK 300 wedstrijd te Teutschenthal.

Hij zal ook dit jaar net als 2016 aantreden voor het Limbugse team Creymert racing dat in 2017 zeer actief is in het EK en WK met vijf piloten.
Ken heeft afgelopen winter de overstap van Honda naar KTM goed verwerkt en heeft progressie gemaakt.
De hele winter heeft hij hard gewerkt om zijn niveau op te krikken en dat heeft zich getoond in het Belgisch kampioenschap waar hij na vier wedstrijden ook riant aan de leiding staat met drie overwinningen in de klasse CUP mx1.

Thor it voor meer


thor it
no img
18/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Speciale plastic-kits bij Outlaw Racing

Ben je op zoek naar een speciale plastic-kit voor je Honda of je Kawasaki?
Kijk dan maar eens op de volgende pagina...

Klik op Thor en bestel vandaag nog je plastic-kit


thor it
no img
15/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Jens van Meer en Jordy van Mieghem winnen in Veldhoven (VMCF)

De VMCF-federatie trok de grens over, naar het Landsard-circuit in Veldhoven. Door de annulatie van de VLM-wedstrijd kregen ze heel wat gastrijders over de vloer. Jens van Meer was er daar eentje van en die pakte met een dubbele reekszege ook de dagzege bij de Inters A MX1. Matthias Plessers werd mooi tweede voor Kevin van Geldorp. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Jordy van Mieghem, hij werd 2-1 in de reeksen en deelde de punten met man in vorm, Dieter Vromans maar Jordy kende een betere tweede reeks en mocht plaatsnemen op de hoogste podiumtrap.Enzo Aerden zorgde ervoor dat het hele podium VLM-gekleurd was.Glenn Bielen kende pech bij de Inters B en moest de zege laten aan Tony Bogaert...

Klik hier voor alle uitslagen van de VMCF in Veldhoven


thor it
no img
15/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

De vernieling van de Kiezelgroeve in Neeroeteren!

10 Jaar geleden viel het verdikt, een van de mooiste circuits van de lage landen moest verdwijnen.Een enkeling voelde zijn rust verstoord en trok naar de rechtbank en kreeg gelijk... Na tien jaar ligt de Kiezelgroeve of De Koel zoals hij plaatselijk wordt genoemd er echt troosteloos bij. Stefan Everts werd grootgebracht op de Kiezelgroeve, ik vermoed dat hij de tranen in zijn ogen krijgt als hij de foto's van zijn "Koel" ziet....
Hoe zou de persoon zich voelen die ervoor gezorgd heeft dat de Kiezelgroeve moest sluiten bij het zien van deze foto's? Hij zal zijn slaap er waarschijnlijk niet voor laten....
Klik hier voor de foto's


thor it
no img
09/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Kasterlee en Bree geschrapt van JMS-VLM kalender

Er werden twee wedstrijden geschrapt van de JMS- en VLM-kalender. De wedstrijden op 13-14 mei gepland in Kasterlee en op 20-21 mei in Bree zullen niet doorgaan. De VLM-piloten kunnen bij zusterfederatie VMCF aan het werk, deze rijden op 14 mei 2017 in het Nederlandse Veldhoven, op 21 mei 2017 is de VMCF te gast op de Breugelheide in Lille. De JMS en VLM-rijders kunnen ook zondag aanstaande deelnemen aan de clubwedstrijd van MC Lille.
Foto: Anouk's MX-pics


thor it
no img
07/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Grobben haalt opnieuw uit in Molenbeersel!! (VLM)

De Paesen-Trucks KTM-rijder stond weer aan de start bij de VLM-Internationalen en haalde opnieuw uit: snelst in de tijdtraining en een dubbele reekszege... Grobben had het opnieuw niet gemakkelijk want telkens kon in de beginfase KTM Racing Center-piloot Steve Seronval goed "aanpikken". In de eerste reeks was moest Seronval de rol lossen ook al omdat Kenny Janssens sterk kwam opzetten en tweede werd voor Seronval en Wesley Verheyen. In de tweede reeks kregen we Steve Seronval die het beste gestart was voor Grobben, deze wachtte niet lang en pakte in ronde twee de leiding over. Seronval bleef nu wel tweede voor aanvankelijk Wesley Verheyen die het uitstekend deed op een geleende motor van WMX-Shop-rijder Jeff Peeters, Wesley viel in de slotfase weg van de derde plaats. Wouter van Massenhove profiteerde gretig en werd derde. Met Cedric Grobben (1), Steve Seronval (2) en Kenny Janssens (3) werd het opnieuw een volledig KTM-podium. Bij de Inters MX2 was de zege weer voor Jonathan Banken, Dieter Vromans reed een sterke wedstrijd maar heeft betere starten nodig om te winnen, Jordi van Mieghem werd mooi derde. David Cools kwam in de beginfase van de tweede reeks hard ten val en werd voor verzorging afgevoerd door de hulpdiensten. Foto's: Davemx.be

Thor it voor de uitslagen van VLM in Molenbeersel


thor it
no img
04/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Top Mx-weekend verwacht in Molenbeersel

Het wordt opnieuw een druk weekend bij VLM-federatie die te gast is bij de Grensduivels van Bart Vanhove. Zij zorgden opnieuw voor een mooi aangelegd circuit met leuke jumps erin. Op zaterdag zijn er naast de jeugdrijders van JMS, streekrijders, quads en dames ook de Oldtimers welkom. Zaterdagavond kun je in de tent terecht voor een Grote BBQ-avond. (Op voorhand reserveren ) 0476/095464, 0496/056226 of via degrensduivels@hotmail.com
Op zondag zondag wordt er het normale VLM-programma afgewerkt met ook weer veel plaatselijke piloten aan de start. Er zijn kampioenschapsproeven voor Beloften, Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1-MX2 A, NIeuwelingen Open B en voor de Inters Open.
Adres: Vlasbrei in Grootbeersel

Klik hier voor enkele foto's van het circuit


thor it
no img
01/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Dietger Damiaens wint VMCF-wedstrijd in Genk

De eerste reeks werd ontsiert door een valpartij in de start met Dietger Damiaens en Junior Slegers. Vincent Collet won die eerste reeks voor Jerome Benonit en Bram Valckx. Dietger Damiaens kwam nog terug tot een 7de plaats, Junior Slegers werd negende in die eerste reeks. In de tweede reeks kon Damiaens al snel de leiding van snelstarter Collet overnemen en won de reeks. Vincent Collet was met de tweede stek zowat verzekerd voor de overwinning maar kwam in de slotfase ten val door een loskomende demper en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis... Glenn Bielen (Inter B) reed een knappe wedstrijd en werd mooi tweede voor Junior Slegers. Het was goed om Bryan Engelen terug in actie te zien, Bryan werd vierde voor Bram Valckx...
Dietger Damiaens werd eindwinnaar bij de Inters A voor Bram Valckx en Junior Slegers.

Klik hier voor de uitslagen van VMCF Genk  

Plons was voor ons in Genk, je kan zijn foto's vinden op onze Facebook-pagina
Klik op Thor voor een foto-video
 


thor it
no img
29/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Grote Opendeurdagen bij Chris Dhondt in Oud-Heverlee

Dit weekend, het hele verlengde weekend grote opendeurdagen bij Chris Dhondt met super aktie’s.

Tot 50% korting op helmen enz , teveel om op te noemen!!

Kom langs, Dorpsstraat 62, Oud-Heverlee


thor it
no img
29/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Druk weekend voor VLM in Ranst!

Op zaterdag 29 staan in Ranst de JMS-wedstrijden op het programma maar ook ook de oldtimers rijden er hun wedstrijden. Zondag is het de beurt aan de VLM-rijders, ze krijgen een mooi circuit voor de wielen geschoven. Kampioenschapsproeven zijn er voor Recreanten, Juniors open, Nationalen en de Zijspannen.
Adres: Wijnegembaan, Ranst...


thor it
no img
27/04/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Trainingsweekend op de Molenbergen.

Komend weekend 29 en 30 april organiseert A.M.C. Wuustwezel voor de zestiende keer een trainingsweekend op haar motorcrosscircuit de Molenbergen te Wuustwezel.
Het circuit is geen vast trainingscircuit en trainen is er bijgevolg normaliter niet mogelijk.

Dit jaar voorziet de club toch deze mogelijkheid en dat twee keer. Zowel profs, amateurs als jeugd zijn welkom, telkens van 10u tot en met 17u, tijdens de middag is er een uur pauze van 12u tot 13u. Eén dag trainen kost 20 Euro, twee dagen kost 30 Euro.

Thor it voor meer informatie


thor it
KTM Shop NLSec ConstructionsWMX-ShopDSMMx477R2R Store

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountlaurense motorsDesmet MotorsportMxtopshopBud RacingHONDA RACING DIRKXJepfraHPIUltimateBakens MotorsportEmxTradeTVE SportsMxWorldShock TherapyLeon SagaertPutolineDhondtHaan Wheels