Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
25/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Jason Anderson wordt terwijl hij overwinning viert in de nek gesprongen...

Jason Anderson kwam in reeks 2 al juichend met de handen in de lucht over de finishberg, dat had de Jappanner Chihiro Notsuka die net gedubbeld was niet door en sprong de Amerikaan in de nek.... Jason Anderson werd gekwetst afgevoerd en kwam niet meer in actie. De Amerikanen konden zijn gemiste reeks wel nog schrappen uit de uitlag.

Klik hier voor de video van de crash


thor it
no img
25/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Cedric Grobben, Jordi van Mieghem en Arno Aerden winnen VLM in Lummen

Cedric Grobben heeft zijn overgang naar de KTM SXF-450 goed verteerd, hij ging vandaag in Lummen opnieuw aan de haal met een dubbele reekszege. Naar aanloop van volgend seizoen, Grobben moet dan overstappen naar het Duitse MX1-kampioenschap kreeg de Opglabbekenaar een 450 van DAM Racing in Hoeselt ter beschikking. Jens van Meer werd beste achtervolger met twee keer een tweede plaats. Kevin van Geldorp stuurde zijn tweetakt Yamaha naar de derde podiumplaats van de Inters A. Jordi van Mieghem was de beste bij de Inters MX2, hij won een reeks en werd derde in de andere, goed voor de eindzege. David Cools werd tweede voor Jonathan Banken die in de eerste reeks pech had. Arno Aerden won bij de Inters B voor Bram Valckx en Raf Belmans.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
23/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

VMCF Motocross te Wambeek op 24 en 25 september 2016

Op zaterdag staat het BK OLDTIMERS op het programma met aansluitend vrije trainingen voor iedereen van 15-18u
Zondag rijdt de VMCF zijn programma met wedstrijden vanaf 10u.
Op zaterdag is er eetgelegenheid voor iedereen vanaf 19u en van 20-24u discjockey Wytse, de inkom in de tent is gratis.
Volg pijlen motorcross van Centrum Wambeek

MOTORCROSS WAMBEEK

Zaterdag BK OLDTIMERS

Zaterdag 24-09-2016 vrije trainingen 15h – 18.00h

Zondag 25-09-2016 VMCF Wedstrijden vanaf 10h


thor it
no img
22/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Pro Circuit Racing testimonial on Twin Air PowerFlow Throttle Body Kit

Pro Circuit Kawasaki maakt sinds vijf jaar met grote tevredenheid gebruikt van de Twin Air PowerFlow Throttle Body Kit producten.

Dit technische product is een kant-en-klaar te installeren throttle body kit die off-road motoren meer vermogen en een betere gasrespons geeft.
Voor meer informatie kijk op www.twinair.com.


thor it
no img
20/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Husqvarna 2017 Enduro-modellen: Kom ze testen!!

Op zaterdag 08 oktober van 09.00u tot 17.30u, organiseert Husqvarna Belgium voor alle verbeten enduro fanaten een testdag met het volledige Husqvarna Enduro gamma 2017 !
Op die dag krijgt iedereen de kans om deze gloednieuwe generatie enduro motoren te komen testen op een prachtig parcours te Gouy lez pieton.
Inschrijven via je plaatselijke dealer
Info over de nieuwe Husqvarna's vind je op www.husqvarna-motorcycles.com


thor it
no img
26/08/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Geen platte banden meer met de X-Moussen

Met de X-Moussen kwam er een heel competitieve mousse op de markt. Michelin is al jaren de te kloppen fabrikant en volgens ons kregen zij met X-Mousse er wel een heel grote concurrent bij. Daarenboven is de X-mousse een stuk attractiever in prijs wat ervoor zorgt dat je makkelijk kiest voor deze moussen.

Thor it voor meer info of vraag ernaar bij je dealer


thor it
no img
20/09/2016 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Kester

Een nieuwe locatie zorgt altijd voor wat spanning... Zowel voor de organisatoren als het publiek. Wat moeten we verwachten?

Die vraag heeft de organisatie goed beantwoord zondag! Ze hebben er alles aan gedaan om een prachtig circuit te maken en dat is mooi gelukt ook. 

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
18/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Herlings pakt op de 450 de dagzege, Kevin Strijbos pakt Belgische titel Inters, Andy Truyts bij de Challengers en Kevin Wouts bij de MX2

Het totaal nieuwe circuit in Kester werd een groot succes, AMC Dworp deed er alles aan om voor rijders en toeschouwers een mooi circuit te bouwen met een natuurlijke basis en dat lukte meer dan behoorlijk. Het was Kevin Strijbos die de openingsreeks op zijn naam schreef maar Jeffrey Herlings, in volle voorbereiding op de MXON op de 450 won de andere twee reeksen. Strijbos werd telkens derde in de tweede en derde heat, genoeg voor de Suzuki-rijder om de Belgische titel op zak te steken. Jeremy van Horebeek reed ter voorbereiding op de Motocross of Nations die volgende week verreden wordt op de Yamaha YZF 250 en werd 4-2-2 in de reeksen. Andy Truyts werd zesde in de eindstand, goed voor de titel bij de Challengers te pakken. Kevin Wouts was oppermachtig onder de kampioenschapsrijders voor de MX2-titel en won drie reeksen en pakte de titel bij de Inters MX2.

Thor it voor de uitslagen, morgen meer over het BK in Kester


thor it
no img
16/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Handige Fuel Jug voor nog geen 20 Euro

Wil je ook zo een handige Fuel Jug waar je mee kan tanken zonder trechter en dat zonder knoeien? Je krijgt nu de kans om deze te bestellen bij 24MX.be en dat voor slechts 19.99 Euro.

Bestel hem nu!!
 


thor it
no img
11/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Romain Febvre toont goede vorm in Glen Helen en pakt de pole

Romain Febvre pakte vannacht in Glen Helen de pole voor de laatste Grand Prix van het seizoen. Romain Febvre ging Max Nagl vooraf, de Husqvarna-rijder eindigde op 5sec van Febvre. Dean Wilson, werd derde voor Kevin Strijbos, Guillod werd vijfde voor Eli Tomac die zowat van de allerlaatste plaats terugkwam. Jeremy van Horebeek startte op plaats zeven en finishte op plaats zeven. Tim Gajser crashtte in de eerste bocht en kwam terug tot plaats 14. Clement Desalle viel al vroeg uit...

Thor it voor de kwalificatie-uitslag van de MXGP


thor it
no img
11/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings op de pole voor de Grand Prix van America in Glen Helen

Jeffrey Herlings zit amper twee weken weer op de motor na zijn sleutelbeenblessure en het is alsof hij nooit out is geweest want in Glen Helen pakte hij weer netjes de pole. Herlings won met zijn Red Bull KTM de kwalificatie reeks voor de Amerikaanse Kawasaki-rijder Austin Forkner. Jeremy Martin werd derde voor Max Anstie. Onze enigste landgenoot, Brent Vandoninck eindigde op de 22st plaats...

Thor it voor de uitslag van de kwalificatiereeks MX2


thor it
no img
10/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

MXWorld in de USA Pro Circuit en Troy Lee

Vandaag brachten we opweg naar Glen Helen een bezoekje bij Pro Circuit en Troy Lee Disigns, beide mooie shops en raceshop doen ook tours om hun bezigheden te laten zien en daar maakte we enkele afspraken naar volgend jaar toe, de tours zelf deden we niet maar de foto’s van de shops kan je hier bekijken. Meer info over deze USA trips en die van de MXoN 2017 : gino.maes3@telenet.be

thor it
no img
09/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

MXWorld in de USA de jet set stranden

In aanloop naar de Amerikaanse GP gingen we eerst nog wat relaxen aan verschillende stranden, beginnen doen we in Huntigton Beach, verschillende onder ons kennen wel zeker de live beelden in de shops van Hollister, die zijn van op de pier hier, de zonsondergang bekeken we op Corona Del Mar waar de rijksten der rijken wonen, dag erna beginnen we in New Port Beach waar de ene Zuiders auto garage naast de ander is, waar de jet set van California woont en je de rekening van hun huizen niet wil betalen. Vanuit New Port komen we voorbij Balboa waar iedereen met de boot naar huis komt, eindigen doen we voor een sunset in San Clement. Deze stranden worden ook aangedaan tijdens de trip MXoN 2017, meer info : gino.maes3@telenet.be klik hier voor de foto’s
 

thor it
no img
09/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Husqvarna-testdag op Zaterdag 10 september 2016 in Lille

Op zaterdag 10 september organiseert Reytec, Joramo en Vangenechten ism Husqvarna Belgie een Motorcross-testdag op het circuit in Lille.
Wil je erbij zijn, reserveer dan snel je plaats bij je dealer, er zijn nog enkele plaatsen vrij!!


thor it
no img
07/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe Kenny-collectie bij Outlaw Racing

Wil jij crossen in de allernieuwste crosskleding van Kenny? Bij Outlaw Racing vind je de volledig nieuwe collectie Kenny crosskleding! Shop snel online of kom langs in de winkel om te passen.

Thor it voor meer info over de Kenny-collectie bij Outlaw Racing


thor it
no img
06/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Pirelli Bandensets aan democratische prijzen bij 24mx

24MX heeft weer een mooie actie lopen, deze keer met Pirelli-banden.
Wil je mee van deze actie profiteren, kijk dan snel op de website van 24MX.be, selecteer je maten en bestel!

Klik hier


thor it
no img
06/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe Kawasaki-modellen 2017 nu verkrijbaar bij JEPFRA

De nieuwe Kawasaki crossmodellen staan nu in de shop ban Jean-Pierre Fraeyman. De 2017-modellen kregen heel wat veranderingen mee waardoor het groene merk zijn stijgende lijn wil voortzetten.
Nieuwsgierig? Kom dan snel eens langs bij Jean-Pierre Fraeyman, hij zal u graag te woord staan en de nodige adviezen geven....

Jean-Pierre Fraeyman
Rue de Nivelles 06
1440 Braine-le-Château
Tel 02/3660101
Mail : jean-pierrefraeyman@skynet.be
Site : www.jepfra.be


thor it
no img
05/09/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe openingsuren DSM in Alken!!

Nieuwe openingsuren!! 
Vanaf 1 september is DSM open op donderdag tot 21u.

Nouvelles heures d'ouverture!!
A partir du 1er Septembre, nous sommes ouverts le jeu
di jusqu'à 21h.

New opening hours!!
From 1st September, we are open on Thursdays until 21h

Website: www.crosscenterdsm.eu
Webshop : www.dsmmxshopbe.be

Thor it voor de nieuwe openingsuren van DSM in Alken
 

 


thor it
no img
02/09/2016 | posted by PGM | reactie(s)

MXWorld in de USA

De MXGP vertoeft momenteel in de USA te Charlotte, wij zelf van MXWorld zijn ook in de States maar laten Charlotte voor wat het is en zijn de reis van volgend jaar voor de MXoN in Glen Helen voor te bereiden. Onze eerste dag bezochten we Oakley en 6D helmets. Bij Oakley kregen we een tour waar we zagen hoe de glazen getest worden en in de fabriek waar de lenzen worden vervaardigt, indrukwekkend om deze fabriek te bezoeken en dan begrijp je ook pas waarom het prijskaartje vrij hoog is voor de zonnebrillen en crossbrillen. Bij 6D werden we ontvangen door Bob Weber, voormalig motorcrosser die een nieuwe techniek ontwikkelde om een veel veiliger helm te produceren, ODS is de naam van het systeem, de helm zit vol met kleine dempertjes die alle kanten bewegen. Dit zou wel eens de beste en veiligste helm op de moment kunnen zijn, dat vind ook Stefan Everts die samen met zoon Liam met deze helm rijd, ook het Kemea team rijd daar mee. Ze zijn zelfs geselecteerd door de NFL, de footbal bond willen een veiliger helm laten ontwikkelen door 6D. Eindigen deden we op een lokale speedway wedstrijd. Informatie over Oakley en 6D helmets vind je beslist bij onze partners op de site. Voor meer info over de USA reizen gino.maes3@telenet.be. Thor om enkele video’s te bekijken wat je kan verwachten bv bij Oakley en de uitleg over de helmen van 6D. Klik hier voor de foto’s

thor it
no img
30/08/2016 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Avesnes-sur-Helpe

De voorlaatste BMB werd gereden in Avesnes-sur-Helpe. Daar zagen we veel valpartijen in de eerste bocht en veel reeksen die moesten herstarten. Jammer dat er maar weinig piloten waren op zo een mooi circuit! Ook zondag waren er opnieuw enkele piloten zeker van de Belgische titel. 

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
28/08/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Clement Desalle het regelmatigste en wint Grand Prix in Assen

Doordat het circuit in Assen er door de regen extreem moeilijk bijlag was het zaaks om regelmatig te presteren en dat deed onze landgenoot Clement Desalle het beste. De Kawasaki-rijder werd in beide reeksen tweede en dat was dus genoeg voor de zege in Assen. Shaun Simpson won de openingsreeks maar Shaun werd pas 16de na de pauze. Cairoli werd met een vierde plaats in de openingsreeks en de reekszege in de herneming tweede in de eindstand voor Glenn Coldenhoff die in beide reeksen derde werd. Jeremy van Horebeek werd vijfde in de eindstand...

Thor it voor de uitslag van MXGP in Assen


thor it
no img
28/08/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Herlings vergroot opnieuw wk-voorsprong in Assen

Jeffrey Herlings moest door een sleutelbeenfractuur drie Grand Prix missen maar de Red Bull KTM-rijder sloeg in zijn thuis-GP in Assen opnieuw toe. Het circuit was zondagmorgen helemaal veranderd in een modderbad wat het voor de rijders extreem moeilijk maakte. Nestaan Rockstar Husqvarna rijder Thomas Covington verraste door de openingsreeks te winnen, Jeffrey Herlings werd daarin tweede. De Nederlander sloeg uiteindelijk toe in heat twee, hij won deze en pakte zo ook de dagzege in de MX2-klasse. Brian Bogers van het HSF Logistics KTM-team werd mooi tweede voor Jorge Prado die derde werd in zijn eerste GP-wedstrijd.

Thor it voor de uitslag van Assen MX2


thor it
no img
22/08/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Drinksysteem en zadelovertrek aan te gekke prijzen bij 24MX.be

Opnieuw enkele mooie aanbiedingen bij www.24MX.be, een praktisch drinksysteem voor je langere offroad of endurance wedstrijden. Je hebt naast een drinkreservoir van 2,5 liter ook nog 2 vakken met ritssluiting, belachelijke prijs van dit drinksysteem: 14.99 Euro.
Ben je op zoek naar een mooi zadelovertrek wat ook nog eens extra rijcomfort geeft door de geribbelde structuur. Prijs van de zadelovertrekken die verkrijgbaar zijn in meer dan 20 kleurencombinaties: vanaf 60.95 Euro.

Klik hier voor je drinksysteem te bestellen of voor meer info
Klik hier voor je zadelovertrek te bestellen of voor meer info


thor it
no img
22/08/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : BK Orp Le Grand

Midden in het dorpje Orp Le Grand, op het mooie natuurlijke parcours werd de derde BK proef verreden met een outstanding Desalle die alle 3 de reeksen won! Als Clement zo sterk aan de start komt te Maggiora belooft het een top MXoN weer te worden! Paulin werd 2de voor Strijbos die ook klaar is voor de laatste WK’s en MXoN. Graulus is in top vorm en we kijken uit naar Assen voor hem! In de MX2 was het Wouts die won. Klik hier voor de foto’s van de Inters, hier voor de nevenreeken door Bertje
 

thor it
no img
16/08/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : BK Balen

Een extra dagje weekend onder een stralend zonnetje op een prachtig old shool parcour als de Keiheuvel van Balen, wat moet je nog meer hebben? Toppers van piloten natuurlijk en die waren er. Een betere voorbereiding konden de GP piloten zich niet voorstellen, een totaal van maar liefst 47 man aan de start bij de Inters... De winnaars waren Simpson bij de MX1 en Wouts bij de MX2. Klik hier voor de foto’s MX1 en MX2, klik hier voor de neven reeksen.
 

thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477KTM Shop NLDSMWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors