Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
08/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Yerki Janvier winnen in Rutten (VBM)

Mike Vanderstraeten won beide reeksen bij de inters open en werd zo natuurlijk ook dagwinnaar. Filip Van Dijck werd tweede voor Eric Foquenne. Bij de inters MX2 was het Yerki Janvier die met de dagzege ging lopen, hij was de betere van Frederik Daenen en Kevin van Geldorp.

Klik hier voor alle uitslagen


thor it
no img
08/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

5de en laatste dag van het AMA Amateur National Championship in Loretta Lynns

Het zit er weeral op, 5 dagen Loretta Lynn's. Op dag vijf nam fenomeen Adam Cianciarulo z'n negende Loretta titel uit z'n nog jonge carrière en komt zo tot op twee titels van Mike Alessi' record het andere fenomeen Justin Bogle verloor in één van de beste LL wedstrijden in jaren z'n 250 A titel aan Kyle Peters.

Klik snel op Thor voor het filmpje van dag vijf


thor it
no img
07/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Dag 4 @ AMA Amateur National Championship in Loretta Lynns

De vierde dag in Loretta Lynn's was er één van de grote namen. Adam Cianciarulo nam door de Supermini 1 klasse te winnen zijn achtste Loretta titel ooit en Justin Bogle die we in Unadilla zijn Pro debut zullen zien maken won de 450 A klasse.

klik snel op Thor voor het filmpje van dag 4!


thor it
no img
06/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Dag 3 @ AMA Amateur National Championship in Loretta Lynns

Hier zijn we dan met het filmpje van dag drie, Donderdag, van Loretta Lynn's. U zal misschien denken Donderdag?? Maar door het tijdsverschil van 7 uur is het steeds even wachten en lopen we dus een dagje achter... Maar hier is hij dus en de derde dag in Loretta was goed voor enkele leuke wedstrijden in de Collegeboy B/C, Junior 25+ en Schoolboy 1 klasse...

Klik dus snel op Thor voor het filmpje!
thor it
no img
06/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

Adam Cianciarulo tekent 5 jarig contract bij Pro Circuit!

Adam Cianciarulo heeft na het binnen halen van zijn 8ste Loretta Lynn's titel een 5jarig contract getekend bij Mitch Payton en Pro Circuit. Het is de eerste keer dat Mitch Payton iemand zo vroeg onder contract legt. Adam wordt in de Amerikaanse motorcross wereld en pers voorgesteld als "the next big thing", stel maar gerust dat de meesten in hem een nieuwe Ricky Carmichael, Jeff Ward of Bob Hannah zien. Als alles goed verloopt voor de 13 jarige knaap en deze maakt de overstap goed van Supermini (79-112cc 2t of 75-150cc 4t Minibike) naar big bike dan zullen we misschien wel tegen hem hem moeten strijden voor de MXDN 2016.

Klik op Thor voor een filmpje van Adam Cianciarulo.


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

LAURENSE MOTORS NIEUWSBRIEF

Komend weekend gaat Laurense motors zijn nieuwsbrief introduceren. Als Laurense motors, met vestigingen in het Brabantse Boekel en Noord-Hollandse Wognum nieuws te melden heeft verschijnt dit in de nieuwsbrief die per e-mail verzonden wordt. Ook aanbiedingen zijn te vinden in de nieuwsbrief. Aanmelden kan door een mail te sturen met de tekst “aanmelden nieuwsbrief” naar info@laurensemotors.nl of ga naar de website www.laurensemotors.nl  
thor it
no img
05/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Opnieuw een bril te winnen met de pronostiek

Er is deze week opnieuw een EKS-brand bril te winnen. Je moet daarvoor enkel winnaar worden van de pronostiek voor de GP van Tsjechië. Log je snel in en vul je pronostiek in...
Klik op "Pronostiek" hierboven in het menu

Met dank aan www.mx477.be


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Guy Dick - Reddemotorcross.be | reactie(s)

Time4MXWorld aktie GP Limburg te Lommel

Zo, de 4e Time4MXWorld aktie ten voordele van "Red de Motorcross" zit er op. Deze ging door op vraag van Eric Geboers tijdens de GP van Limburg in Lommel. We verkochten de T-shirts van "Red de Motorcross" op een standje in de paddock.

Lees meer onder de Thor knop!


thor it
no img
05/08/2011 | posted by Matthias Van Eeckhoven | reactie(s)

2011 Red Bull AMA Amateur National @Loretta Lynns

Als de Amerikanen zeggen dat Loretta Lynn's de grootste Amateur Motorcross van de wereld is dan zijn ze voor éénmaal niet chauvinistisch, maar hebben ze gelijk. Loretta Lynn's krijgt zelfs jaar na jaar meer en meer aantrekkingskracht bij Europeanen. Zo nam o.a. Ken Roczen en Christophe Pourcel ook deel in Loretta. De Amateur National is voor Jeugdige talenten belangrijk omdat ze hier hun sponsorcontracten en hun doorbraak kunnen forceren. Ook word het uitkijken naar Justin Bogle en Gavin Faith die na Loretta hun pro debuut zullen maken in de AMA Nationals.

Klik op Thor voor de eerste twee videosamenvattingen


thor it
no img
03/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

UFO Voorstelling collectie 2012 BK Keiheuvel/Balen

Op 14 en 15 augustus 2011 zal UFO de nieuwe MX kledij voor het nieuwe seizoen presenteren. Tijdens de Lotto Trophy (BK) in Balen/Keiheuvel kan je deze nieuwe lijn zien schitteren aan de UFO support truck. Nieuw in 2012: MX 22 Made in Italy - Eclips MX 22 Kids Ignition Gloves. Het huidige gamma van laarzen en helmen word ook tentoongesteld. Waar: Belgisch Kampioenschap - Lotto Trophy - Keiheuvel/Balen Wanneer: 14/15 augustus 2011
thor it
no img
02/08/2011 | posted by | reactie(s)

BK Crosscenter in Grote Brogel

Op 13 augustus wordt er in Grote Brogel het BK Crosscenter geopend.
Het BK Crosscenter vind je aan de Kaulillerweg 61 3990 Grote Brogel

 
thor it
no img
02/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

KYB langs het (trainings) circuit, ook voor jou!

Met het zanderige Lommel achter de kiezen zijn de mannen van Technical Touch eens te meer klaar voor de strijd.
En jij ?
Staat jouw KYB vering op punt ?
Heb je zin gekregen om ook jou KYB vering af te laten regelen ?
Kom langs, elke woensdag op een parcours in jouw buurt, voor een gratis afstelling.
Natuurlijk, ben je ook steeds welkom in hun werkhuis in Lommel.

Check de banner voor data’s en locatie.


thor it
no img
01/08/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Zomerstage Mxstage was weer een groot succes

Alain Roels, Kris Fleerackers en Rob Goris waren de gastheren voor de jaarlijkse zomerstage van Mxstage.be. Beide instructeurs maakten samen met tal van rijders op drie verschillende Franse circuits er een onvergetelijke week van.

Check out de video bij "Thor"


thor it
no img
31/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Mike Vanderstraeten en Marco Stallmann winnen in Tessenderlo (VBM)

Mike Vanderstraeten won in Tessenderlo beider reeksen bij de inters MX1, Cyril Maquet werd tweede voor Jelle Vanhoof. Bij de inters MX2 was Marco Stallmann opnieuw de sterkste, Kevin Gauniaux werd tweede voor Bart Vanhove. Overwinnaar van de vernieuwde superfinale (beloften, nieuwelingen, juniors en masters) werd hier Perry Nagelkerken voor een schitterende Bjorn Verkoyen die de finale voor het grootste gedeelte leidde en op drie Jaimy Exelmans .


Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Goonriding met Jordi & Friends

Marco Duericnk trof in Westdorpe op het Finlandcircuit Jordi van de Wiele & Friends aan, zij hadden wel zin in een potje "Goonriding"...

Check out the video by Thor

thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe YCF125cc pitbikes bij Honda Racing Dirkx

De nieuwe YCF125cc Special editions van Geico Honda USA, Monster Energy en Rockstar Makita werden gisteren bij Honda Racing Dirkx in Overpelt afgeleverd.
Kom gerust even langs om deze mooie Pitbike's te bewonderen in de Astridlaan 198 te Overpelt.

thor it
no img
29/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Motorcross Volkegem VJMO-MCLB 30/31 juli 2011

De motorcross in Volkegem wordt verreden op een prachtige heuvellachtige weide met verschillende natuurlijke op-en afsprongen gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen.
Op zaterdag staan erjeugdwedstrijdenop het programma met een eerste start om 13.05 uur.
Op zondag krijgen we de eerste start al om 9.50 uur, er zijn ook 2 reeksen vrijetijdsrijders. De topdrie van de vrijetijdsrijders is er ook een naturaprijs voorzien.
IEDEREEN VAN HARTE WELKOM !!!!!
rennerpark open vanaf vrijdagnamiddag .

thor it
no img
28/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

SX trainingsdagen Hardenberg en Venray door John van den Berk en Jan Postema.

In de week voorafgaande aan de Indoor Supercross in Hardenberg en Venray organiseren Jan Postema Motocross School en John van den Berk Pro MX Training de Indoor supercross trainingsdagen.
Ideaal om in november of december op een Indoorcircuit en onder professionele begeleiding de voorbereiding van het nieuwe seizoen te doen.
Ter voorbereiding op het evenement zijn John van den Berk en Jan Postema op bezoek geweest in de hal van Indoor supercross Venray (zie foto). Ook zij waren zeer enthousiast over de grootte van de hal in Venray en de gehele opzet van het evenement. Een grote supercrossbaan met een motorbeurs, Indoor kermis, muziekplein, Monster Energy stuntshow etc.; dat moet volgens de heren een fantastisch evenement gaan worden! Voor meer informatie zie www.indoorsupercross.nl  
thor it
no img
28/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Motocross Horebeke op 14 augustus 2011

Op 13 en 14 augustus is de VMCF te gast in Horebeke, op zondag staan er uiteraard de bekende reeksen op het programa, op zaterdag 13 augustus wordt er een vrouwenwedstrijd gehouden en ook de mobilletten kunnen worden er aan de start verwacht. Daarnaast kan er op zaterdag ook nog vrij getraind worden.


thor it
no img
27/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Weasel MX - Novik Gloves in promotie

Novik Gloves : laatste paren, nu 27,50 €. i.p.v. 32,50 €.
Shanghai OBX : XS : 2 paar - M : 1 paar - L : 3 paar
Shanghai Gravel : M : 1 paar - L : 3 paar - 2XL : 2 paar
Shanghai Royal :  XS : 1 paar - M : 3 paar - L : 3 paar

Voor meer informatie : zie www.weaselmxshop.be of tel. nr. 0473/33.06.51.


thor it
no img
25/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Bekendmaking winnaars van grote X-Brand wedstrijd !

Vermuyten Laurens en Axel Bockting zijn de winnaars van grote X-Brand wedstrijd !
Donderdag 21 juli na afloop van de Everts and Friends Charity race trok X-Brand rijder Rui Concalves (die trouwens de race won ;-) ),Laurens en Axel als de 2 winnaars uit de MX477-urne ! Zij hebben hun tickets en gratis gesigneerde bril dus binnen!!! Ook wordt er Zondag tijdens de GP van Lommel , nog een signeer sessie gehouden met de X-Brand rijders Frossard, Bobryshev, Concalves, Osborne, Triest en Delince. Het juiste tijdstip zal uithangen aan de MX 477stand ! 
Kom zeker langs !!!!
thor it
no img
24/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Promotie: Pro Grip-brillen bij Patatski Mx Shop

Zomerpromotie bij Patatski Mx Shop: Nieuwe Pro Grip brillen  voor 47 Euro met een extra brillenzakje erbij

Check snel op www.patatskimxshop.be of Patatski@telenet.be


thor it
no img
24/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Breugelmans en Jonathan Banken winnen in Pulderbos (VLM)

Sven Breugelmans won vandaag in Pulderbos met een dubbele reekszege voor Jeff Cloots (3-2), derde werd Racing Center-rijder Kenny Janssens (4-3). Bij de inters MX2 was Jonathan Banken opnieuw de beste voor Wesley Verheyen en Tom de Belder. Bij de B's won Wouter van Massenhoven.

Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
24/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Servonval en Yann Meulemeester winnen in Heldergem (MCLB)

Steve Seronval wist in Heldergem opnieuw met een dubbele reekszege de MX1-klasse te winnen. Manuel Priem werd op zijn Sagaert-Yamaha tweede voor Jurgen Wybo die evenveel punten telde als zijn schoonbroer... Bij de inters MX2 een zege voor Yann Meulemeester, hij verwees Kevin Spruijt en Dylan Verleysen naar plaats twee en drie. 

Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
24/07/2011 | posted by Marcel | reactie(s)

Roel Geurts en Marco Stallmann winnen in Zoutleeuw (VBM)

Roel Geurts won vandaag met een dubbele reekszege bij de inters MX1. Cyril Maquet werd met een 2de en 3de plaats tweede voor Patrick Capellen die derde werd. Bij de inters MX2 stond er opnieuw geen maat op Marco Stallmann, hij liet Frederik Deanen (2-2) en Bjorn Nouwen (3-3) achter zich.

Klik hier voor de uitslagen 
Kijk op www.rolly-pics.be voor foto's van Zoutleeuw


thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors