Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
09/10/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

WMX-Shop Westerlo grote winnaar VLM Teamtrofee 2017

Bij de Beloften-Nieuw pakte het Renders MX-Team de zege met Tom Clijmans, Axel Caubergs en Dries Renders. Bij de Juniors-Nat ging de zege naar het WMX-Shop Team met Brent Aerden, Marco Briers en Jeff Peeters. Bij de grote kanonnen, de Inters Teamtrofee was ook de zege voor het team van Yamaha WMX, Jonathan Banken won de openingsreeks op zijn WMX-Yamaha, de andere twee reeksen werden gewonnen door Jens Getteman. Het werd door de vele regen een ware uitputtingsslag voor mens en machine maar het WMX-Shop Yamaha Team had op het eind van de dag de beste papieren en pakte de eindzege. Het team van Serge Put, het MX477-Team met Emil Weckman, Kenny Janssens en Jordi van Mieghem werd mooi tweede. Het KTM FMX 4 Ever Team met Ilja Rutten, Jens Getteman en Kevin van Geldorp eindigden op de derde podiumplaats. Foto: DaveMx

Thor it voor de alle eindstanden van de teamtrofee 2017


thor it
no img
04/10/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Vandueren aan de slag voor Janssen Product Racing

Na een moeilijk seizoen in het Europees Kampioenschap 300cc heeft Janssen Products Racing een snelle man gecontracteerd voor 2018. Kenny Vandueren gaat voor het Nederlandse team uitkomen in het EMX300, de Dutch Masters of Motocross en diverse KNMV ONK wedstrijden. De vriendelijk Belg werd dit jaar derde in het EMX300 en stond twee keer op het podium! Vandueren, woonachtig in Geel, heeft veel ervaring in het EMX en reed zelfs in het Wereld Kampioenschap! De 28-jarige crosser en het Janssen Products Racing verwachten een mooi seizoen tegemoet te gaan. Op 28 oktober maakt Vandeuren zijn debuut op de Janssen Products-KTM tijdens de clubwedstijd op het circuit van Meijel.


thor it
no img
04/10/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dante Nijs dubbel Duits Kampioen 2017

Dante Nijs was in de jeugdrangen een beloftevol piloot maar de overstap naar de 125 verliep niet zonder slag of stoot. De 125-klasse bracht Dante veel blessures op maar hij kon dat dit jaar achter zich laten en trok naar de Duitse competite waar Dante op zijn geliefde harde circuits aan de slag kon. Bij DAMCV kwam de DAM KTM-rijder uit bij de Inters MX2, hij won het kampioenschap met een mooie voorsprong. Doordat Dante de jeugdige leeftijd van 17 jaar nog heeft mocht hij ook deelnemen aan het jeugdkampioenschap MX2 en ook die titel pakte hij. De oudste der Nijs-broers heeft nog een kans op een titel, de titel van Benelux-kampioen, daar moet de finale nog van gereden worden en ook daar doet hij nog mee voor het goud!!
Proficiat Dante!!


thor it
no img
04/10/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Teamtrofee in Sint Huybrechts-Lille

De jaarlijkse Teamtrofee die georganiseert wordt door MC De Lillertreffers staat komend weekend op de kalender. Er schreven heel wat teams in maar er is nog plaats, zeker bij de klasse Inters mogen wat ons betreft nog enkele teams inschrijven. We krijgen op zondag een teamtrofee Beloften/NIeuwelingen, Juniors/Nationalen en de altijd spannende Teamtrofee Inters. Naast deze teamtrofeeën rijden ook de anderen klassen. De organisatie wil nog enkele richtlijnen meegeven om de organisatie voor de volgende jaren veilig te stellen. De parking moet optimaal gebruikt worden, parking 2 ligt op 200m en is verbonden door een bospad, hier ZEKER stapvoets rijden, mensen van ANB Bosbeheer zullen hier controles houden. Er zijn mensen die de parking proberen te organiseren, gelieve respect te hebben voor deze mensen. Indien er inbreuken worden vastgesteld door Bosbeheer of politie komt de toekomst van dit mooi circuit in het gedrang. Laten we er allen samen een mooie organisatie van maken.
Klik op volgende links voor de (voorlopige) inschrijvingen van de teamtrofeeën.
Beloften/Nieuwelingen   Juniors/Nationalen   Internationalen
Voor enkele foto's van het circuit, klik op Thor


thor it
no img
01/10/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens haalt het van Jens van Meer op de Klak in Reet

De weergoden waren de VLM-rijders goedgezind want de voorspelde regen bleef weg en we kregen een mooi, droog circuit met spannende wedstrijden met in heel wat reeksen nieuwkomers, piloten die "opmoeten". Er passeerden bijna 30 Inters de inschrijvingstafel waarvan Jens van Meer die de afgelopen weken de overstap maakte naar de WMX-Yamaha en meteen de snelste trainingstijd kon neerzetten. Dietger Damiaens 'DAM KTM) was echter in beide reeksen de beste en won telkens voor Jens van Meer die toch wel heel sterk voor de dag kwam op de "vreemde" Yamaha. De derde plaats was dan weer voor kampioen, Kenny Janssens, hij was niet 100% fit door ziekte en was achteraf blij met de derde podiumplaats, Steven de Beuckelaer werd vierde voor Bram Valckx. Bij de Inters MX2 was de zege voor KTM Racing Center-rijder Kevin Wouts, hij kwam met een dagvergunning rijden en was ook algemeen voorin te vinden. Kristof Scheynen werd tweede voor Enzo Aerden, Bryan Engelen werd vierde voor Kevin Schellens.

Thor it voor alle uitslagen van VLM Reet


thor it
no img
29/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe brillencollectie van 100 procent binnen bij Outlaw Racing

Outlaw Racing heeft de nieuwe collectie 100% voor 2018 al binnen. Je kan ze nu bekijken als je op Thor klikt, je kan dan ook meteen verderklikken om ze te bestellen...

Thor it!!


thor it
no img
25/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens wint opnieuw bij de Inters in Lummen (VLM)

Dietger Damiaens had zijn zinnen gezet op de Finale van het Belgisch Kampioenschap waar de titels op voorhand al verdeelt werden, 's Morgens trok de DAM KTM-rijder al goed van leer in de tijdtraining en klokte de snelste tijd voor Kenny Janssens en Jilani Cambre. De eerste reeks werd gewonnen door de WMX-Yamaha-rijder Jonathan Banken, niemand kon hem met zijn MX2-machine van de reekszege houden. Damiaens werd tweede voor Jens van Meer en Kenny Janssens. In de tweede reeks stond er geen maat op Dietger Damiaens, na enkele ronden inhalen kwam hij aan de leiding om deze niet meer af te staan en zo opnieuw de zege te pakken bij de Inters VLM. Kenny Janssens werd nu tweede voor die andere Racing Center-piloot Steven De Beuckelaer en Greg Smets die de overstap maakte naar de KTM 450. Dietger Damiaens won de eindstand voor Janssens en DSM-rijder David Foguenne. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Taxi Marcel-rijder Jonathan Banken, hij won beide reeksen voor Jordy van Mieghem en Kevin Schellen.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
22/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Seizoensfinale in Lummen

Dit jaar staat Fun-MX in voor de organisatie van de seizoensfinale van 2017. Er werden hier en daar wel al wat kampioenen gekroond maar het feestgedruis zal er niet minder op worden.
Fun-MX zorgt zoals steeds voor een leuk circuit zodat rijders en toeschouwers een leuke tweedaagse zullen beleven want op zaterdag staan de JMS-reeksen met jeigd, dames, vrijetijdsrijders, quads en pitbikes op het programma, op zondag krijgen alle VLM-reeksen hun kampioenschapsfinale onder de wielen geschoven!!
Allen naar de Kwezelstraat in Lummen!!


thor it
no img
20/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Ontdek de Acerbis-kleding van 2018

Acerbis kwam met de nieuwe catalogus met hun nieuwe kledij voor 2018. Ben je dus op zoek naar kleding voor het najaar of het volgende seizoen?

Klik dan hier


thor it
no img
20/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw van S-Teel, voetsteunen met vervangbare tanden

Nu verkrijgbaar bij Rino, de vernieuwde voetsteunen met vervangbare tanden voor altijd optimale grip te hebben.
Verkrijgbaar voor:
KTM SX/SXF 2016-2018 EXC 2017-2018
Ook verkrijgbaar voor de SX 85
Husqvarna TC-modellen 2016-2018 FE 2017-2018
Ook voor de TC 85
Vraag ernaar bij je dealer


thor it
no img
20/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VMCF-wedstrijden en Oldtimers-teamtrofee in Wambeek

Traditioneel is MC Wambeek er op eind September terug bij met onze VMCF motorcross te Wambeek! Dit jaar staan buiten onze gewone reeksen op 23 September voor de Oldtimers ook een Teamtrofee voor de Oldtimers&Classics op het programma. Meer info kan u hierover vinden op www.MXVintage.be.
Voor deze Trofeeën is er nog mogelijkheid voor inschrijven op zaterdag 23 September vanaf 7.30u Na het Oldtimer gebeuren is er voor iedereen de mogelijkheid van te trainen op de omloop vanaf 15.30u tot 18.30u Iedere liefhebber of bezitter van Offroad machines is welkom !

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
17/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Jannsens wint en wordt Belgisch Kampioen Inters MX1 in VLM

Kenny Janssens won vandaag in Broechem met een tweede en eerste plaats en pakte hiermee vroegtijdig de Belgische titel Inters MX1. Jens van Meer was de enige die nog een waterkans had op de titel maar moest zowieso beter doen als Kenny Janssens en dat lukte vandaag niet, Jens werd tweede. De openingsreeks werd gewonnen door Dietger Damiaens maar de DAM Racing-rijder maakte in de herneming net iets teveel fouten en eindigde vijfde, goed voor de derde podiumplaats. Voor Kevin van Geldorp duurden de reeksen net iets te lang, hij miste met de vierde plaats net het podium. Bij de MX2-jongens was de zege opnieuw voor Kampioen Jonathan Banken, de Taxi Marcel-piloot stuurde zijn WMX-Yamaha naar een dubbele reekszege en kon zelfs meedoen met de grote jongens voorin. Kevin Schellens werd tweede voor Jordy van Mieghem.

Thor it voor alle uitslagen


thor it
no img
14/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

MC Stroeckx organiseert VLM-wedstrijd in Broechem op 16-17 september 2017

Dit weekend is de VLM te gast bij de MC Stroeckx-Vrienden in Broechem. Ongetwijfeld krijgen rijders en toeschouwers er weer een mooi circuit voorgeschoteld. Het slechte weer momenteel zal het feestje niet verknoeien, er wordt beter weer voorspeld.
Het motorcrossweekend begint al op vrijdagavond met een Kaartavond, inschrijven vanaf 19.30u. Op zaterdag komen naast de jeugdpiloten van JMS ook de dames, experten en quads ook de oldtimers aan de beurt. Op zaterdagavond is er ambiance in de feesttent. Op zondag komen de VLM-rijders in actie, er zijn proeven voorzien voor Beloften, Nieuw MX2, Nieuw MX1 A, Nieuw Open B, Internationalen.
Adres: Van Den Nestlaan in Broechem


thor it
no img
12/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Husqvarna Testdag op 23 september 2017

Wil je de nieuwste Husqvarna's komen testen? Dat kan op zaterdag 23 september 2017...
Niet alleen de enduro's kunnen dit jaar getest worden, zo zal het volledige Motocross-gamma (voor volwassenen) voor jullie klaarstaan, de TC125, deTC 250, de FC 250, de FC 350 en ook de FC 450.
Ook staan er volgende enduro-modellen klaar om te testen: TE 250i - TE 300i - FE 250 - FE 350 - FE 450 - FE 501.
Wil je graag komen testen? Schrijf je in bij een erkende Husqvarna-dealer, de test zal doorgaan op een terrein in Gouy Les Pieton, net onder Nijvel.
Klik hier voor een erkende dealer op te zoeken


thor it
no img
10/09/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Janssens wint met een dubbele reekszege in Houtvenne, Jonathan Banken Belgisch Kampioen MX2!

De Vennecrossers hadden een mooi circuit neergezet, helaas kon dat de dagen voorafgaande aan de wedstrijd niet samengaan met goed weer maar wonderlijk maar waar ging het op het eind van de zondag nog stoffen...
De Inters hadden een BK-proef en dus werd er gasgegeven, Kenny Janssens pakte met zijn Racing Center KTM de zege met twee reeksoverwinningen en doet nog maar eens een uitstekende zaak in de strijd van de Belgische titel.
De strijd om de Belgische titel Inters MX2 is gestreden en ging vandaag naar WMX-Yamaha-rijder Jonathan Banken. De Waal pakte vandaag uit met een dubbele reeskzege en zijn voorsprong is met nog twee proeven voor de boeg, onoverbrugbaar. Proficiat Jonathan Banken!!

Thor it voor de uitslagen van Houtvenne


thor it
no img
31/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotos VLM Opglabbeek

Voor wie op zoek is naar foto's van de VLM in Opglabbeek, Dave Thielemans van www.davemx.be staat elke week paraat met zijn camera en zorgde ook deze week weer voor mooie foto's...

Klik hier voor de foto's op Dave zijn website


thor it
no img
29/08/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

FOTO: Orp-le-Grand

Op de mooie omloop van Orp-le-Grand werden ook zoals vorig jaar enkele kampioenstitels vastgezet. Een warme dag wat leidde tot een stoffige dag...

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
28/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek @ JMS Opglabbeek

Kabouter Trek trok met zijn kodak naar de JMS in Opglabbeek waar hij veel pilootjes zag opdagen voor de jeugdwedstrijden van VLM.

Klik hier voor zijn foto's


thor it
no img
27/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens van Meer en Jonathan Banken winnen VLM in Opglabbeek

Met 24 passeerden de Internationalen de inschrijftafel, Jonathan Banken was 's morgens de snelste in de tijdtraining en mocht zo als eerste een plaats achter het starthek kiezen. Jens van Meer was met zijn Kawasaki KXF-450 echter in beide reeksen de snelste en zo mocht de CKP-Racing piloot alweer de hoogste podiumtrap betreden. Greg Smets mocht met een derde en tweede plaats als tweede mee het podium op, Smets kon in de tweede reeks zelfs mooi weerwerk bieden aan Van Meer en kon met zijn KTM tweetakt zelfs enkele ronden aan de leiding rijden maar moest uiteindelijk toch de duimen leggen voor Van Meer. Dimitri Van Der Sanden werd met een tweede en derde plaats derde in de eindstand MX1. Bij de Inters MX2 was Jonathan Banken (WMX-Yamaha) in beide reeksen de beste, hij laat Kevin Schellens (2de) en Enzo Aerden (3de) achter zich.

Thor it voor alle uitslagen van VLM in Opglabbeek


thor it
no img
24/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM Opglabbeek: Het circuit ligt er stralend bij!!

Het PR-Racing Team onder leiding van Iris Siezenis met Amber en Robin Everts zijn er klaar voor om de hele meute JMS- en VLM-piloten te ontvangen dit weekend. Naast het JMS-programma met de quads en de dames komen ook de onervaren rijders aan bod, iedereen die weinig of geen wedstrijdervaring heeft kan hier dus aan meedoen. Op zondag komen de VLM-rijders aan de beurt, daar zullen de volgende reeksen strijden voor kampioenschapspunten: Nieuw A, recreanten, juniors, nationalen en de zijspannen.

Klik hier voor foto's van het circuit
We bekijken de strijd voor de Belgische titel bij de Nationalen, klik op Thor


thor it
no img
20/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens van Meer snoept thuiszege weg van Kenny Janssens

Kenny Janssens organiseerde de cross in Kampenhout, de leider in het kampioenschap kon dus een cicuit uittekenen op zijn eigen maat maar Jens van Meer stak een stokje om dit te vieren met een overwinning. In de eerste reeks kregen we een mooi duel tussen de Racing Center KTM's van Wouter van Massenhoven en Kenny Janssens maar het was Van Massenhoven die de reekzege pakte voor Janssens en Van Meer die van kortbij volgde.....foto's: anoukmxpics

Thor it voor meer en alle uitslagen van VLM Kampenhout


thor it
no img
20/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Handvaten aan spotprijs!!

Op zoek naar nieuwe handvaten? Bestel dan snel de 3-pack Twenty Handvaten!
Drie setjes handvaten voor slechts 4.99 Euro!!

Klik hier om te bestellen!


thor it
no img
18/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM Motorcross Kampenhout begint al op vrijdagavond!

Op vrijdagavond is er een grote MTB-wedstrijd die volledig volzet is, rond de 150 deelnemers zullen er strijden om de overwinning. Op zaterdag is er het JMS-programma met natuurlijk de jeudrijders, dames en experten maar ook de oldtimers en de quads komen aan bod, de quads zouden met een 20-tal zijn. Er zijn mooie natura-prijzen voor de jeugdpodiums met waardebonnen enz. Elke jeugdpiloot mag daarenboven een zak snoep ontvangen, voor de volwassenen is er voor de podiumrijders een zakje Witlof. Op zaterdag is er een grote BBQ die tevens al bijna helemaal vol zit, er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.
Op zondag is er het volledige VLM-programma met proeven voor: Beloften, Nieuw MX2, Nieuw A, Nieuw B en voor de Internationalen waar clubpiloot Kenny Janssens de leiding in het kampioenschap zal verdedigen...


thor it
no img
17/08/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Balen door Bertje

Toen we thuis vertrokken hadden we geen positief gevoel, vertrokken in de regen en dit de hele weg door. Eenmaal aangekomen in Balen was de regen gestopt en zag het circuit er nog goed uit. Slechts enkele druppels zijn er gevallen maar daar bleef het ook bij. 

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
15/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Armanis Jasikonis wint Trofee Sylvain geboers in Balen

Vandaag werd op De Keiheuvel in Balen de jaarlijkse klassieker verreden. De MX1-klasse streed voor de Trofee Sylvain Geboers en die was dit jaar voor Suzuki-rijder Armanis Jasikonis. De #27 uit het kamp van Stefan Everts legde in de eerste reeks met de reekszege de basis van zijn overwinning, hij had in de tweede reeks aan een derde plaats genoeg voor de overwinning. Max Nagl kwam in de openingsreeks ten val maar geraakte toch nog op de tweede plaats, met de tweede plaats in de tweede reeks mocht hij als tweede mee naar het podium. Kevin Strijbos dan? Die bleef steken bij het uitkomen van de eerste bocht in de eerste reeks, kwam nog terug naar de vierde stek en won knap de tweede reeks maar bleef steken op de derde podiumtrap. De vierde plaats was voor Shaun Simpson, hij werd vierde en vijfde. Filip Bengtsson werd met een mooie derde plaats in de eerste reeks en een zevende plaats na de pauze vijfde in de eindstand voor de heroptredende Yentel Martens....

Thor it voor de uitslag van de Inters MX1


thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors