Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
13/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens van Meer (MX1) en Kevin Schellens (MX2) winnen in Rijkevorsel (VLM)

De Inters MX1-MX2 waren in Rijkevorsel de 10de kampioenschapsproef voor de wielen geschoven. Kenny Janssens verdedigd in die strijd de leiding terwijl Jens van Meer hem volgt op 40 punten, 34 punten verderop volgt Wouter van Massenhoven. Kenny Janssens (KTM Racing Center) stoof in de openingsreeks naar de eindzege voor Wouter van Massenhoven (KTM Racing Center) terwijl Jens van Meer (Topshop Kawasaki) derde werd. in de tweede reeks stond er echter geen maat op Jens van Meer, hij won knap de reeks voor Wouter van Massenhoven, derde werd nu Kenny Janssens. Het podium zag er als volgt uit: 1. Van Meer,  2. Janssens, 3. Van Massenhoven. In de MX2-reeks ging de zege naar Kevin Schellens, hij won de openingsreeks en werd tweede na de pauze. Kristof Scheynen werd tweede voor Enzo Aerden...

Thor it voor alle uitslagen van VLM in Rijkevorsel


thor it
no img
11/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM trekt naar Rijkevorsel

MC Kenaka staat dit weekend in voor de organisatie van de Motocross-wedstrijd in Rijkevorsel. Op zaterdag start de JMS met de jeugdwedstrijden aangevuld met brommerkes, dames en quads maar er is ook een speciale reeks met ATV's (Buggy's). 's Avonds is er in de feesttent ambiance met een komisch duo en achteraf is er een duo-stripact.
Op zondag krijgen we kampioenschapsproeven bij VLM voor Inters, Nationalen, Juniors, Recreanten en Zijspannen...
Adres: Bolksedijk in Rijkevorsel


thor it
no img
11/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

DAM Racing medefavoriet in 12u van La Chinelle

Dam Racing KTM zet steevast een team in tijdens de 12 uur van La Chinelle welke dit weekend verreden wordt. Dit jaar komt Dirk wel met een heel sterk team voor de dag, Dietger Damiaens hoeven we natuurlijk niet voor te stellen, Dietger zet sterke resultaten neer in zowel BMB, VLM en nam pas nog deel aan de GP in Lommel. Dimitri Vanhoenacker is in enduromiddens dan een bekende naam, hij stond in de motorcross ook zijn mannetje en samen met Dietger won hij pas nog de vieruurse van De Voeren. Cedric Grobben zou ook het DAM KTM Team vervoegen maar door blessure wordt hij vervangen door Axel Van de Sande. Axel is natuurlijk met de beachraces bekend met endurances in de zand maar we zijn er zeker van dat Axel ook op "den harde" van La Chinelle zijn mannetje zal staan.
We wensen Dam Racing KTM veel succes toe!
Naast dit trio staan er nog tal van Vlamingen aan de start die om 12 uur zaterdagnacht wordt gegeven...


thor it
no img
03/08/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Kwaliteitsluchtfilter voor een te gekke prijs!

Onze adverteerder 24MX heeft een actie waarbij ze kwaliteitsluchtfilters aanbieden aanbieden aan de belachtelijk prijs van 4.99 Euro. De filter heeft dubbele wanden, biedt een maximale luchtdoorstroming en is met de hand gelijmd voor een beste kwaliteit.

Klik hier voor de aanbieding


thor it
no img
03/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

WLM-Design met promotiestand tijdens de MXGP te Lommel.

WLM-design zal aankomend weekend 5/6 Augustus met een stand aanwezig zijn tijdens de MXGP te Lommel.

Naast de aanbieding van het Rockstar HQV stickerset zullen we ook enkele nieuwe modellen tonen van onze eigen WLM broek-shirt combo’s compleet te leveren met persoonlijke logo’s.

Bezoek ons  in de “vending area”  en maak als eerste kennis met onze acties en nieuwe producten: De koffie staat klaar!


thor it
no img
01/08/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks van Kabouter Trek van BMB Gooik

Onze Kabouter was ook aanwezig op het Vlaams Kampioenschap in Gooik, hij is naar onze mening nog altijd een van de betere hobby-fotografen die er langs de circuits rondlopen (en het zijn er heel wat). Hij maakte weer een mooie fotoreeks met zomaar even foto's die hij deze keer in overzichtspaginas heeft gestoken....

Geniet van Kabouter Trek zijn foto's, klik hier


thor it
no img
30/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Janssens en Thomas Vermijl winnen op de Horensbergdam in Genk (VLM)

De cross in Genk werd op amper twee weken tijd in mekaar gebokst na het wegvallen van "Pulderbos". Jammer dat niet iedereen de inspanningen van clubs en bestuur konden waarderen maar de aanwezigen hebben er toch een mooie cross van gemaakt...
Bij de Inters MX1 deed Kenny Janssens met een reekszege en een tweede plaats een uitstekende zaak in het kampioenschap. Hij diept zijn voorsprong op tweede man - Jens van Meer - opnieuw uit met 4 punten. Jens liet vooral in de eerste reeks met een vierde plaats punten liggen. Zijn reekszege in de slotreeks kon dan wel weer wat goedmaken waarmee hij de tweede plaats pakte. De derde plaats ging naar Wouter van Massenhoven. Ook  hij moest in de tweede reeks enorm remonteren na een fout in de openingsronde. Bij de Inters MX2 was Thomas Vermijl outstanding. Thomas piloteerde zijn Kawasaki KXF 250 in de openingsreeks naar de overwinning, zelfs voor de "dikke" MX1-machines. In de tweede reeks pakte Thomas nog eens de reekszege bij de MX2-jongens. Vermijl doet niet meer mee voor de Belgische titel. Dit laat hij over aan leider Banken en Jordi van Mieghem maar zij verdeelden de punten voor de 2de en 3de plaats, het werd een exaequo met Van Mieghem op de tweede plaats voor Banken.

Thor it voor alle uitslagen.


thor it
no img
28/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM in Genk op 29-30 juli 2017

De JMS en VLM zijn dit weekend te gast op de Horensbergdam in Genk. De Antwerpse vriendenclubs zochten samen met AMC Genk en MC De Vrijheid voor een oplossing voor de afgelasting van Pulderbos en zo kwam de organisatie van dit weekend tot stand. Er zijn proeven voor Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1 A, Nieuwelingen B Open, Juniors Open en Inters Open.
Op zaterdag is er het volledige jeugdprogramma met aansluitend om 16u15 vrije oefeningen.
Op zondag is er het VLM-programma met uiteraard ook dagvergunningen...


thor it
no img
28/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Factory looks by WLM Design

De rijders in de MXGP en in de USA zijn natuurlijk voor velen hun grote helden.
Hoe gaaf is het om met jouw stickers, shirts en teamkleding hetzelfde eruit te zien als je grote voorbeelden. Dat is allemaal mogelijk bij WLM.
In Amerika is het niet meer weg te denken uit het paddock: sublimation factory pit shirts. Alle teams en rijders in de USA lopen momenteel in het paddock in een sublimatie pit shirt. WLM design heeft deze factory designs nu ook voor jou!
Daarnaast hebben we alle designs van de factory stickersets. Dus ook jouw motor kan de looks hebben van de factory bikes. Alle producten zijn per stuk te leveren en compleet te maken met jouw eigen sponsoren, jouw naam en nummer.
Bel of mail naar de mogelijkheden (0031-(0)485-47188 / info@wlm-design.nl).
Klik hier ---->>>> https://www.wlm-design.nl/wlm-news/factory-looks


thor it
no img
28/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

MCLB-cross te Volkegem op 29-30 juli 2017

Motorcross Volkegem op 29-30 juli op het schitterende , totaal overzictelijk  en heuvelachtige parcours in de Vlaamse Ardennen.
Op zaterdag 29 juli komen de jeugdreeksen aan bod met ook 2 special reeksen pitbike / brommercross .
Inschrijven voor de pitbike en brommercross kan de dag zelf tussen 10.45 u en 11.45 u in de grote feesttent .
Op zaterdagavond  kan men eten in de grote feesttent aan slechts 10 € p.p.
Keuze uit ballekes in tomatensaus of gerookte boerenhesp met groenten en frietjes en /of brood. Op zondag 30 juli  worden er 22 reeksen op u losgelaten  van nieuwelingen , beloften , juniors , nationalen , internationalen , quads , zijspannen en ook  onze streek en vrijetijdsrijders. Vrijetijdsrijders kunnen inschrijven de dag zelf vanaf 7 u . Iedere piloot van harte welkom .
Iedereen op post dus in Volkegem a.s. weekend  !!!!!!


thor it
no img
26/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video JMS Paal

Afgelopen zaterdag was de JMS te gast op het ex-trainingscircuit van Marnicq Bervoets, er waren wat pilootjes op vakantie maar er werden toch leuke wedstrijden gereden.
We stuurden Raf van Dijck van 393 Productions naar Paal voor volgende video...

Thor it voor de video


thor it
no img
24/07/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

FOTO: BMB Hasselt

Een bewolkte dag en enkele regenbuien als extra, hiermee moesten we het in Hasselt doen. Helaas niet zo warm en zonnig als in Axel afgelopen vrijdag, maar dit hield me niet tegen om een galerij te maken voor MXWorld.

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
23/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Jens van Meer en Thomas Vermijl pakken zeges op Circuit Marnicq Bervoets in Paal (VLM)

Er tekenden ondanks de vakantieperiode toch nog 22 Internationalen present in Paal op het ex-trainingscircuit van Marnicq Bervoets. Jens van Meer mocht zich met een reekszege en een tweede plaats de terechte winnaar noemen van de Inters MX1. Wouter van Massenhoven, derde in de openingsreeks en na een knalstart in de tweede reeks ongenaakbaar naar de zege gereden werd tweede in de eindstand voor Kenny Janssens die met een tweede en derde plaats ook tevreden mocht terugblikken. David Foguenne (4) en Greg Smets (5) sloten de topvijf af.  De zege bij de Inters MX2 was voor Thomas Vermijl, hij voelde zich in zijn sas op de iets hardere ondergrond en won beide reeksen. Enzo Aerden werd tweede voor Kristof Scheyen...
Klik hier voor een korte fotoreeks van Davemx.be

Thor it voor de uitslagen van Paal-Beringen


thor it
no img
23/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Erik Willems en Karka Dovydas winnen BMB-Hasselt

Vandaag stond de BMB-wedstrijd in Hasselt op het programma, Erik Willems (Husqvarna) pakte er bij de Internationalen MX1 met een reekszege en een derde plaats de eindzege voor BK-leider Dietger Damiaens (KTM) die twee keer een tweede plaats liet optekenen. De derde plaats was voor Robin Bakens die de tweede reeks op zijn naam schreef. Bij de Inters MX2 was de zege voor Creymert KTM-rijder Karka Dovidas, hij werd tweede in de eerste reeks en won de tweede reeks. Thomas Kohut werd tweede met een reekszege en tweede plaats, de derde plaats was voor Glenn Meier met twee derde plaatsen. 

Thor it voor alle uitslagen van BMB Hasselt


thor it
no img
22/07/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

FOTO: BMB Axel

Door problemen met het internet zijn de foto's er iets later dan normaal, maar toch nog veel kijkplezier met een selectie van de BMB te Axel op de nationale feestdag gisteren.

De foto's kan je hier bekijken.

 


thor it
no img
21/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB Motocross Hasselt op 22-23 juli 2017

MC Santi is klaar om de wereldtop zijspannen te ontvangen op hun jaarlijkse afspraak aan de Runksterkiezel in Hasselt. Naast de zijspannen wordt er ook nog het hele BMB-programma afgewerkt met leuke wedstrijden om het Belgisch kampioenschap in de nevenreeksen.
Op zaterdag start het MC Santi-weekend om 15u met een heuse opstapdag welke tot 18u zal duren. Om 18u30 start er een grote barbecue met aansluitend ambiance in de feesttent met Joe Hardy vanaf 20uur.
De eerste start op zondag wordt gegeven om 10 uur....
Afspraak: Runksterkiezel in Hasselt!!
Klik hier voor enkele foto's van het circuit


thor it
no img
21/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

David Segers en Tim Vandriessche winnen in Middelkerke

David Segers was vandaag in Middelkerke de beste, hij won bij de Inters MX1 A met een dubbele reekszege. Wietse Brackman werd met twee tweede plaatsen verdient tweede voor Torpjurn Van Hoe die telkens derde werd. Bij de Inters B was vandaag Tim Vandriessche de beste, hij won voor Jerome Biets en Sven Roelandt. Henson Lievens werd eindwinnaar bij de Inters B Open...

Thor it voor alle uitslagen van MCLB Middelkerke


thor it
no img
16/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kristof Salaets en Jonathan Banken winnaars in Retie!

Vandaag was de VLM te gast in Retie, een echte VLM-klassieker dus. Niemand minder dan Kristof Salaets mocht de zege bij de Internationalen op zijn naam schrijven. De eerste reeks moest Salaets nog aan een sterke Jens van Meer laten maar een goed gestartte Salaets reed resoluut naar de reeks- en dus ook de eindzege op de Duinbergen. Jens van Meer zette een mindere start nog om in een tweede plaats, ook meteen goed voor de tweede plaats in de eindstand. Ook coor de derde plaats werden de punten gedeeld, Wouter van Massenhoven mocht met een vierde en derde plaats als derde mee naar het podium, Kenny Janssens werd vierde met een drie-vier in de reeksen, de vijfde plaats was voor Greg Smets. Bij de Inters MX2 was de zege voor Taxi Marcel-piloot, Jonathan Banken, hij schreef beide reeksen op zijn naam. Dieter Vromans werd met twee tweede plaatsen tweede, derde werd Kevin Schellens, Jordi van Mieghem kende gelijke punten maar viel naast het podium. De vijfde plaats bij de MX2-jongens was voor Enzo Aerden....

Thor it voor de uitlslagen


thor it
no img
16/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

David Segers de beste in Erpe-Mere (MCLB)

David Segers was vandaag bij de Inters MX1 in Erpe-Mere opnieuw de beste, de Standing Construct-rijder stuurde zijn KTM in beide reeksen naar de winst en pakte daarmee uiteraard ook de eindzege. Jorne Tytgat werd met twee derde plaatsen mooi tweede in de eindstand, derde werd Jaimy Deleersnijder. Jerome Biets werd eindwinnaar bij de Inters MX2, Sven Roelandt werd tweede voor Ian De Sweemer. Bij de Inters B was de zege voor Greg Demeulemeester...

Thor it voor de uitslagen van Erpe-Mere

Credits: Liesbeth.


thor it
no img
15/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video The Art of Motocross van Grand Prix Sidecars in Lommel

Raf van Dijck van 393 Productions was voor The Art of Motocross op de Grote Prijs zijspannen in Lommel.

Check out the video, Klik op Thor


thor it
no img
14/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuw bij WLM: De (B)MX-broek

WLM design heeft zijn productrange verder uitgebreid met een nieuw product: (B)MX broek. De broek wordt compleet in eigen huis geproduceerd. Het ontwerp en de kleurstelling is volledig naar eigen wens in te vullen en de broek kan worden voorzien van eigen sponsoren, naam en/of nummer.  Het bijzondere is dat de broek al vanaf 1 stuk te bestellen is.

Thor it of klik hier voor alle info over de (B)MX-Broek van WLM


thor it
no img
12/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kampioenschapsproeven op de Duinberg in Retie (JMS-VLM)

Na een onderbreking van een week zijn we komend weekend te gast bij Jurgen van Nooten en MC Hanenberg op de Duinberg in Retie. Naast de Inters hebben ook de recreanten, de nieuwelingen B, de nieuwelingen MX2 en de beloften kampioenschapsproeven voor het Belgisch Kampioenschap.

We overlopen de topdrie bij de Beloften, klik op Thor!


thor it
no img
12/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met Jens van Meer...

Jens van Meer kende dit seizoen al heel wat pech, toch staat Jens nog knap derde in het Belgisch Kampioenschap. De CKP-Racing piloot die mee ondersteunt wordt door MX Topshop hoopt in deze tweede seizoenshelf op meer geluk en wie weet kan hij nog meedoen voor de Belgische titel...
 

Tijd voor een interview met de VLM-topper, klik op Thor


thor it
no img
12/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Benefiet Eetdag tvv. Glenn Bielen

De supporters van Glenn Bielen nodigen iedereen graag uit op donderdag 13/07/2017 vanaf 17u tot ........ voor een spaghetti-avond tvv van GLENN BIELEN!
Hopelijk kunnen ze er samen met julie voor zorgen dat Glenn zijn sport verder kan zetten!
Adres: Luttelmeeuwen 19 te Meeuwen
Bestellen kan op 0485480505 of 0487320143


thor it
no img
11/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

UFO preview 2018-modellen

UFO clothes, is een van de grote merken in de motorcrosswereld, niet alleen ogen de modellen al sinds jaar en dag mooi, ze zijn ook nog eens extra duurzaam. Traditiegetrouw komt UFO in de zomer met de presentatie van de nieuwe kledinglijn...

Klik hier voor de premiere van de 2018-kleding van UFO


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477KTM Shop NLDSMWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors