Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
10/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

JMS-VLM Paal-Beringen op 22-23 juli 2017

Op 22-23 juli 2017 is de VLM te gast op het "Circuit Marnicq Bervoets". Het Rush-Mx Team zal mee instaan voor de organisatie, hopelijk hebben ze deze keer meer geluk met de organisatie en mogen ze rekenen op een talrijke opkomst van piloten en supporters. Er zijn proeven voorzien van: Beloften, Reacreanten, Juniors Open, Nationalen Open en Zijspannen.


thor it
no img
10/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

WLM Summerdeal 2017: GRATIS custom handdoek

Ook de komende zomer staan wij uiteraard weer voor je klaar. Wij zijn de gehele vakantieperiode geopend en hebben deze zomer (juli-augustus) weer een pakkende aanbieding.

Bij alle online bestellingen ontvang je GRATIS een custom handdoek (50x100cm) met eigen naam en nummer cadeau: ideaal tijdens het warme weer en in de gym.

Klik hier ---->>>> https://www.wlm-design.nl/wlm-news/summerdeal-2017-gratis-custom-handdoek


thor it
no img
09/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Roel Geurts, Jens Carlier en Glenn Bielen winnen in Genk (VMCF)

De VMCF-wedstrijd van vorige week werd omwille van het slechte weer verplaatst naar deze week, die zet bleek een goede zet want de organisatie, rijders en publiek kregen ideaal cross-weer...
Roel Geurts was bij de Inters A de beste, hij won vandaag met een dubbele reekszege. De Nederlandse HSF-rijder John Cuppen werd met een derde en tweede plaats ook tweede in de eindstand, Jonas Salaets deed net andersom met een tweede en derde plaats en mocht als derde mee naar het podium. Bij de Inters MX2 won Jens Carlier met een reekszege en een tweede plaats, Killigan Delroeux werd tweede voor Tim Wirtz. Bij de Inters B won "pechvogel" Glenn Bielen, omdat zijn motor werd gestolen moest Glenn deelnemen op een leenmotor waarmee hij in de openingsreeks zelfs keurig tweede algemeen werd. De overwinning was vandaag een troostprijs... Foto's: Photojanssen.nl

Thor it voor alle uitslagen van VMCF in Genk


thor it
no img
06/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Win een VIP-ticket voor het Vlaams Kampioenschap in Kester-Gooik

We mogen van Husqvarna een VIP-ticket voor de wedstrijd om het Vlaams Kampioenschap op 30 juli 2017 in Gooik weggeven. Je moet er wel wat voor doen...
Antwoord op volgende vraag en mail je antwoord voor 17 juli 2017 naar marcel@mxworld.be: Hoeveel MX-modellen heeft Husqvarna in zijn gamma in 2018?


thor it
no img
02/07/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens en Jordi van Mieghem de besten in Tessenderlo (VLM)

Het werd door de regen een beetje een welles-nietes voor de MC De Buiting in Tessenderlo maar door het harde werk van de organisatie werd een welverdiende "welles". De rijders kregen een prima berijdbaar circuit voor de wielen geschoven en bij de Inters stond de 7de kampioenschapsproef op het programma. Kenny Janssens was op voorhand de fiere BK-leider en deed ook in Tessenderlo een uitstekende zaak in het BK maar het was slokop Dietger Damiaens die bij de MX1-jongens alweer met de overwinning aan de haal ging. Bij de Inters MX2 is Jordi van Mieghem aan een opmars bezig, hij won vandaag beide reeksen maar zijn achterstand op leider Banken bedraagt nog 65 punten... Foto's: davemx.be

Lees een verslag van de Inters, klik op Thor


thor it
no img
30/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Like - Share - Win; Unieke samenwerking WLM Design, KTM & Zwarte Cross

WLM-design, KTM NL en de Zwarte Cross hebben een speciaal stickerset ontworpen om een Limited Edition Zwarte Cross motor te creëren. In het weekend van 13-16 juli vind voor de 21ste keer het Zwarte Cross festival plaats in Lichtenvoorde. Wie wil nu geen kans maken op een limited stickerset van het grootste en druk bezochte festival van Nederland? Ook voor de meeste crossers geldt ‘’Vaak bu-j te bang’’

Let op; deze stickerset is alleen verkrijgbaar voor een KTM SX-F model vanaf 2016.

Like – Share – WIN en maak kans op deze unieke stickerset.

Klik hier voor alle info!!


thor it
no img
30/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VMCF Genk verplaatst naar volgend weekend!

De VMCF-wedstrijd die dit weekend gepland stond op de Horensbergdam in Genk werd omwille van de slechtweersvoorspellingen verplaatst. De wedstrijd zal volgend weekend doorgang vinden.
De VMCF-rijders die dit weekend bij de VLM in Tessenderlo willen rijden zijn zeker welkom. Volgend weekend heeft JMS-VLM geen wedstrijd gepland, rijders die willen meedoen in Genk kunnen dat dan ook zonder afvaardiging doen.


thor it
no img
25/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens pakt drie op rij bij MX1, Banken wint bij de MX2

De organisatie in Dessel had alles in het werk gesteld om de cross te laten doorgaan en de rijders kregen een perfect gesproeid circuit voorgeschoteld. De openingsreeks van de Internationalen werd op gang getrokken door trainingssnelste, Jens van Meer maar die mocht zijn Kawasaki al snel aan de kant zetten vanwege mechanische problemen. De ereplaatsen in de eerste reeks werden uitgevochten tussen Steven de Beuckelaer, Wouter van Massenhoven en Dietger Damiaens en MX2-piloot Dieter Vromans, Damiaens won voor Van Massenhoven en Vromans, De Beuckelaer werd vierde voor Banken (2de MX2). Na de pauze pakte Jens van Meer opnieuw de leiding en deze keer bleef zijn motor wel draaien. Jens trok goed van leer en Dietger Damiaens moest alle register opentrekken om tot bij Ven Meer te geraken, dat lukte vier ronden voor het einde. Damiaens nam de leiding maar Van Meer kon bij de Dam KTM-rijder blijven en perste er in de slotfase nog een aanval uit maar Damiaens won voor Van Meer, Van Massenhoven werd derde voor Jonathan Banken en Jasper van der Mierden.
MX1-podium: 1. Dietger Damiaens, 2. Wouter van Massenhoven, 3. Steven De Beuckelaer
MX2-podium: 1; Jonathan Banken, Dieter Vromans, 3. Kevin Schellens

Thor it voor alle uitslagen


thor it
no img
22/06/2017 | posted by | reactie(s)

Joey de Clercq valt in bij Sec Construction KTM

De Belg Joey de Clercq valt de laatste 3 EMX300 wedstrijden in bij Sec Construction KTM. Zo zal hij zal dit weekend al in het Italiaanse Ottobiano zijn eerste wedstrijd in deze klasse rijden. Joey vervangt de geblesseerde Kevin van Geldorp die er in Lommel wel weer bij zal zijn.
Joey zal dus vanaf dit weekend onder de tent van Sec Construction KTM te vinden zijn met kleding en graphics van het team.

We wensen hem veel succes!!!


thor it
no img
22/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: 393 productions @ VLM in Genk

We stuurden Raf Van Dijck van 393 Productions naar de VLM op de Horensbergdam in Genk. Hij kreeg zoals iedereen wel weet schitterend weer, ideale omstandigheden voor een knappe video van de liefhebbers in Genk....

Thor it voor de video


thor it
no img
22/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM 2017 Replica team kleding NU beschikbaar bij www.KTM-shop.nl !

Deze nieuwste KTM 2018 team kleding zal als enige voorzien zijn van het Red Bull logo.
Dit is een zeer gelimiteerde lijn die in beperkte oplage te koop zal zijn.

Deze Red Bull variant is NU al te bestellen bij www.KTM-shop.nl.

Vanaf begin volgende week zal de gelimiteerde lijn beschikbaar komen in de fabriek KTM Oostenrijk en kunnen wij alle voor-orders direct uitleveren, u kunt dus NU alvast uw shirt, jas, trui, vest , cap of polo bij www.KTM-shop.nl pre-orderen om zeker te zijn van deze beperkte levering ! 

Klik op Thor voor meer info


thor it
no img
19/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens en Jordi van Mieghem winnen in Genk (VLM)

Dietger Damiaens (DAM KTM) heeft duidelijk zijn draai gevonden tussen de andere VLM-toppers, hij had enkel twee degelijke starten nodig om te winnen wist hij ons eerder te vertellen en dat deed hij ook.

Thor it voor meer...


thor it
no img
16/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dit weekend JMS-VLM op Horensbergdam in Genk

Met AMC Genk heeft de VLM-federatie er een nieuwe doch ervaren organisator bij. Freddy Knoops en zijn crew gaan ongetwijfeld voor zorgen dat het een leuk en sportief weekend wordt op de Horensbergdam in Genk.
AMC Genk vraagt met aandrang om de opgelegde richtlijnen te volgen, vooral wat betreft milieumatten, het circuit publiek-vrij houden.
Op zaterdag 17 juni staat het volledige JMS-programma gepland, op zondag 18 juni volgt het VLM-programma met kampioenschapsproeven voor Recreanten, Juniors Open, Nationalen Open en Zijspannen.


thor it
no img
15/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf Minuten met: Man in vorm bij VLM, Dietger Damiaens

We trokken naar man in vorm bij de VLM Internationalen, Dietger Damiaens voor een kort interview. Dietger heeft naast een BMB-vergunning ook een VLM-vergunning, hij reed dit jaar bij BMB en ook ONK-wedstrijden al mooie uitslagen bij mekaar en daar kwam afgelopen zondag ook nog een mooie VLM-overwinning bij in Lommel...
Foto's: www.davemx.be

Thor it voor het interview met Dietger Damiaens


thor it
no img
12/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Schrijf je snel in voor de zomerstages met Mxstage.be

Aan het begin van de zomdervakantie organiseert Alain Roels van Mxstage een korte stage van twee dagen op 5 en 6 juli in Mesbrecourt. Later, van 25 tot 28 juli gaat Alain met zijn ervaren trainers op stage in Ailly-Sur-Noye en Paillart, ook hier kun je nog voor inschrijven!!

Lees er alles over, klik op Thor


thor it
no img
11/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Dietger Damiaens koning van het zand in Lommel!!

Er passeerden voor de zesde proef van het BK Inters alweer 34 piloten de inschrijvingstafel. De eerste reeks werd verdiend gewonnen door Jens van Meer (CKP-Racing). Hij werd op het eind van de reeks wel op de hielen gezeten door Dietger Damiaens (DAM Racing) die flink van leer trok in de slotfase. Wouter van Massenhoven (Betemo) was net als Van Meer en Damiaens niet echt goed gestart maar werd derde in de openingsreeks. In de slotreeks waren Van Meer en Damiaens meteen voorin terug te vinden en het was Damiaens die de leiding pakte en gretig naar de reeks en eindzege reed. Jens Van Meer, de laatste weken in goed doen, pakte de tweede plaats en eindigde met evenveel punten op de tweede plaats. Wouter van Massenhoven kende een slechte start maar zette die nog mooi om in een derde plaats wat hem uiteraard ook de derde plaats in de eindstand opleverde. Bij de Inters MX2 was de overwinning meer dan verdiend voor Jordy van Mieghem (WMX-Yamaha), hij won beide reeksen voor Dieter Vromans (Betemo), Jonathan Banken (WMX-Yamaha) werd derde in de eindstand. Naast Jordy pakte ook broer Arno van Mieghem de zege bij de Nationalen! Goed werk Van Mieghems!

Thor it voor de uitslagen.

Credits: Davemx.be


thor it
no img
06/06/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met VLM Junior MX2 Giel Gille....

De WMX-Shop Yamaha-rijder is de fiere leider bij VLM in het Belgisch Kampioenschap Juniors MX2. We vonden het tijd voor een kort interview...

Klik op Thor


thor it
no img
31/05/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Honda Motor Europe kondigt nieuwe CRF450R aan voor 2018

Honda bouwt verder aan de vlaggenschip modellen in de motorcross, met de 2017 CRF450R en CRF450RX als basis. In samenwerking met HRC ligt de focus op gewichtbesparing, meer top-end power en nog betere handling.
De Honda CRF450R werd 8 maanden geleden volledig, van de grond af, opnieuw ontworpen. De 2017 CRF450R kreeg een nieuw geometrisch frame, een lager zwaartepunt, race-ready 49mm Showa voorvork met stalen veer, 11% meer top vermogen en meer koppel over het hele toeren gebied. Alles met de gedachten om de Absolute Holeshot te pakken.

Thor it voor meer nieuws over de Honda CRF 450 alsook de CRF 450 RX (Enduro)


thor it
no img
31/05/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met: VLM Beloften-piloot Gio Van Lommel

Gio Van Lommel is een van de smaakmakers bij de VLM-Beloften, de 15-jarige Fun-MX Team-rijder behaalde dit seizoen al heel wat overwinningen en staat op enkele punten van zijn Waalse concurrent en BK-leider, Matteo Puffet.
We vonden dat het tijd werd om Gio eens te interviewen...
Foto's: Dave Thielemans

Thor it!


thor it
no img
25/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Cedric Grobben drie maanden Out!

De KTM-rijder is zeker drie maanden Out. Na onderzoek in het ziekenhuis van Genk bleek dat een gedeelte van de pols was ontwricht maar daarbovenop waren er enkele zenuwen gekneld. Een operatie was daarom noodzakelijk, de pols werd doormiddel van 4 pinnen terug goed gezet en de Paesen-trucks- rijder kreeg drie maanden rust voorgeschreven door Dr. Driesen. De Mxworld-crew wenst Cedric een spoedig herstel toe...


thor it
no img
25/05/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Michael Bruyninckx en Wannes Van De Voorde op training in Lommel

Wij gingen even een kijkje nemen met Red Accent hoe het gesteld is met de Belgische MXGP Rookie en leider in het Belgisch Kampioenschap Cup 125 Beloften Wannes Van De Voorde. Hij was samen met zijn teamgenoot Michael Bruyninckx die derde staat in het Belgisch Kampioenschap MX2, gaan trainen in Lommel.

Thor it voor de video


thor it
no img
23/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Steven De Beuckelaer wint beide reeksen in Lille (VMCF)

De VMCF kreeg door de afgelasting van de VLM-wedstrijd weer heel wat gastrijders over de vloer. Bij de Inters MX1 won Steven De Beuckelaer de beide reeksen voor Eric Foguenne die derde en tweede werd. Bram Valckx mocht als derde mee naar het podium, hij scoorde een tweede en vierde plaats bij de inters MX1 A. Bij de Inters MX2 won Killigan Delroeux de twee reeksen voor Tim Wirtz en Kris Fleerackers. Bij de Inters B Open was de zege voor Donny Vandekerckhove...

Klik op Thor voor alle uitslagen van VMCF in Lille
Klik hier voor een fotoreeks van Brent Socquet


thor it
no img
19/05/2017 | posted by Mxworld-pr | reactie(s)

Ken Craeghs van Creymert Racing klaar voor eerste EK 300 wedstrijd te Teutschenthal.

Hij zal ook dit jaar net als 2016 aantreden voor het Limbugse team Creymert racing dat in 2017 zeer actief is in het EK en WK met vijf piloten.
Ken heeft afgelopen winter de overstap van Honda naar KTM goed verwerkt en heeft progressie gemaakt.
De hele winter heeft hij hard gewerkt om zijn niveau op te krikken en dat heeft zich getoond in het Belgisch kampioenschap waar hij na vier wedstrijden ook riant aan de leiding staat met drie overwinningen in de klasse CUP mx1.

Thor it voor meer


thor it
no img
18/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Speciale plastic-kits bij Outlaw Racing

Ben je op zoek naar een speciale plastic-kit voor je Honda of je Kawasaki?
Kijk dan maar eens op de volgende pagina...

Klik op Thor en bestel vandaag nog je plastic-kit


thor it
no img
15/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Jens van Meer en Jordy van Mieghem winnen in Veldhoven (VMCF)

De VMCF-federatie trok de grens over, naar het Landsard-circuit in Veldhoven. Door de annulatie van de VLM-wedstrijd kregen ze heel wat gastrijders over de vloer. Jens van Meer was er daar eentje van en die pakte met een dubbele reekszege ook de dagzege bij de Inters A MX1. Matthias Plessers werd mooi tweede voor Kevin van Geldorp. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Jordy van Mieghem, hij werd 2-1 in de reeksen en deelde de punten met man in vorm, Dieter Vromans maar Jordy kende een betere tweede reeks en mocht plaatsnemen op de hoogste podiumtrap.Enzo Aerden zorgde ervoor dat het hele podium VLM-gekleurd was.Glenn Bielen kende pech bij de Inters B en moest de zege laten aan Tony Bogaert...

Klik hier voor alle uitslagen van de VMCF in Veldhoven


thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477KTM Shop NLDSMWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountUltimateMxtopshopLeon SagaertDesmet MotorsportHaan WheelsShock TherapyEmxTradeTVE SportsBakens MotorsportMxWorldPutolineDhondtBud RacingJepfralaurense motorsHPI