Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
01/05/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog een inbraak met gestolen motor in Genk

Na de melding van de inbraak bij Standing Construct rolde vandaag nog een melding van een gestolen motor binnen. Het gaat om een Yamaha YZF 250 (met Rinaldi-kit), het is een ex-motor van Petar Petrov (Kemea). Naast de motor werden ook helmen, brillen, sturen en uitlaten gestolen, de inbraak werd woensdag opgemerkt in Genk, de inbraak moet tussen zondagavond en dinsdagavond gebeurt zijn. De tip die leidt naar het vinden van de motor mag natuurlijk ook rekenen op een beloning....


thor it
no img
28/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeksen JMS Dessel (zaterdag)

In Dessel, waar Harry Everts ruim 30 jaar geleden nog een diskwalificatie opliep tijdens een reeks voor het BK op de Witte Berg, kwamen op zaterdag zijn zoon en kleinzoon in actie. Natuurlijk stonden zij niet alleen achter het starthekken. Er waren heel wat piloten die hun kunsten eens wilden tonen aan een 10 voudig en een 5 voudig wereldkampioen want ook Joel Smets verscheen aan de start. Foto’s hiervan zijn te vinden op http://www..erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html, waarbij men onder Part I de foto’s van de jeugdpiloten vindt, en onder Part II de foto’s van de oldtimers, enduro’s, pitbikes, daglicenties, …


thor it
no img
28/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Breugelmans en Jonathan Banken winnen in Dessel (VLM)

Motocross leeft in Dessel, ook na het Joel Smets-tijdperk is motocross nog altijd een feest in het dorp van vijfvoudig wereldkampioen Joel Smets. Sven Breugelmans en David Cools verdeelden de reeksen bij de Inters MX1 A, Breugelmans werd tweede in die andere reeks terwijl Cools daar derde in werd zodat de eindzege voor Sven Breugelmans was. Kenny Janssens werd met een tweede en vierde plaats derde in de eindstand. Jonathan Banken won de twee reeksen bij de Inters MX2, Reynisson Eyther werd met twee derde plaatsen tweede voor Yannick Hannes. De zege bij de Inters B was opnieuw voor Kristof Scheynen. Local boy Greg Smets werd door pech van het podium gehouden, hij werd toch nog vierde bij de Nationalen MX1.

Thor it voor alle uitslagen van Dessel
Klik hier voor foto's van Rolly-pics


thor it
no img
27/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf wint beide reeksen in Lembeke (MCLB)

Na zijn schitterende tweede podiumplaats op het ONK in Axel was de Yamaha-rijder nog niet verzadigt, vandaag won hij nog eens de twee reeksen op de MCLB-wedstrijd in Lembeke. Steve Seronval werd onbedreigt tweede maar voor de derde plaats ging het tussen Jurgen Wybo, Jens van Meer en Manuel Priem, de laatste haalde het met één punt van de andere twee en mocht mee naar het podium. Bij de Inters MX2 won Wietse Brackman voor Gian Scheele en Torpjurn van Hoe. De zege bij de Inters B  ging naar Niki Debruyne.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
27/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Stockopruiming tweedehands KYB-veringen

Technical Touch houdt opruiming van de tweedhandsveringen, alles moet weg met nu kortingen van 20% op alle tweedehands veringen en triple clamps. Kijk snel op de website om te kijken of er jouw model tussenstaat!!

Klik hier


thor it
no img
24/04/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

KTM swingarm protectors SX / EXC bij www.KTM-shop.nl

Voorkom schade én waardevermindering van uw motor!
Deze kunststof swingarm protector doet precies wat hij moet doen, voorkomen dat de achterbrug beschadigd aan beide kanten!
Daarnaast ziet het er natuurlijk erg goed uit en zijn stickers nu wél goed op de brug te plakken.

Eén van de voordelen is tevens dat een motor zonder al te veel schade zijn waarde beter vast houd bij verkoop/inruil.

Bekijk en bestel >> KLIK HIER


thor it
no img
23/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Zwarte woensdag: Vier Gp-rijders op een namiddag in de lappenmand!!

Slecht nieuws bereikte ons vanmiddag: Max Nagl (HRC Honda), Todd Waters (Red Bull Husqvarna) en Mike Kras (Beursfoon Suzuki) waren vanmiddag in Eersel op training. De drie rijders zouden op een iets eerder gevallen rijder achter een springberg zijn gesprongen, de ravage moet enorm zijn geweest, de gevolgen nog erger zo blijkt. In Olmen kwam Rockstar Suzuki MX2-rijder Glenn Coldenhoff dan nog ten val....

Thor it voor meer hierover


thor it
no img
22/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

David Cools en spectakelman Cedric Grobben winnen Paastrofee Meeuwen

David Cools was in Meeuwen over de vier reeksen de beste Inter A. De "meester" van zijn eigen MX-school was dan ook het hele weekend niet uit de topdrie te houden en zette in de slotreeks op maandag de reekszege, hij zette hiermee de kers op de taart en won de Paastrofee 2014. Roel Geurts was zeker de verdiende tweede van het weekend voor Kenny Janssens die derde werd. Sven Breugelmans kende pech en werd vierde voor Axel van de Sande. Bij de Inters MX2 was de Paastrofee voor "Johnny Local" Cedric Grobben, Cedric, reed zowat voor eigen volk kwam op zijn Yamaha MX2-machine erg goed voor de dag en won zelfs een reeks algemeen tegen het grote MX1-geweld. Jonathan Banken werd tweede voor Sven Scheynen. De Paastrofee bij de Inters B was voor Kristof Scheynen.

Thor it voor de uitslagen

Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
20/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf wint Paastrofee in Beernem (MCLB)

Met een dubbele reekszege was Jeffrey Dewulf de beste Inter A in Beernem, hij liet in beide reeksen Steve Seronval achter zich. Manuel Priem werd in beide reeksen derde en mocht vanzelfsprekend als derde mee naar het podium. David Segers werd vierde voor Jurgen Wybo. De zege bij de Inters MX2 was voor Sven Roelandt terwijl Niki Debruyne winnaar werd bij de Inters B Open.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
19/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks BMB Axel

Axel, het is niet bij de deur voor onze kabouter. Het duurde dan ook even voor Trekje hersteld was van deze verre verplaatsing en zich fysiek in orde voelde om zijn foto’s van afgelopen zondag te bekijken en bewerken. Ondertussen is hij er echter in geslaagd en een deel van zijn foto’s is dan ook terug te vinden op http://erbinspictjers.be/Paginas/Fotos/Fotos.html.


thor it
no img
17/04/2014 | posted by JDS | reactie(s)

Team JDS organiseert de Paastrofee te Haaltert.

Parking open vanaf vrijdagavond.
Op zondag kampioenschap voor de Juniors, Nationalen, Inters en Zijspannen.
Op maandag kampioenschap voor de Beloften, Aspiranten, Nieuwelingen, Experten, Dames en Pitbikes.
Op zondag en maandag zijn er ook reeksen voorzien voor Mobiletten en Scooters.

Volledig VMCF programma op zowel zondag als maandag.

Thor it voor meer info


thor it
no img
16/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Versterkte waterpomp voor Yamaha nu bij Reytec verkrijgbaar

Bij Reytec kun je nu een waterpomp-as verkrijgen die uit één stuk bestaat. Deze as is sterker dan de standaard asjes die er in de Yamaha YZF 250 '14 zitten.

Vraag ernaar bij Reytec

 


thor it
no img
15/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Yerki Janvier winnaar in Moerbeke-Waas (VMCF)

Stijn Verstrepen en Jilani Cambre verdeelden de reeksen bij de Inters A maar beiden kwamen niet aan de finish in de andere reeks waardoor Yerki Janvier, twee keer tweede de eindwinnaar werd in Moerbeke-Waas. Vincent Collet werd tweede voor Scrub-king Junior Slegers.
Joni Coemans was de beste bij de Inters B, hij liet in de eindstand Gordano Natale (2) en Brent Bourleau achter zich.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
15/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks JMS-Oldtimers Haacht

Kabouter Trek trok voor de eerste Oldtimerwedstrijd van het seizoen die afgelopen zaterdag in Haacht doorging naar ginder voor een leuke fotoreeks van de jeugde en oldtimerwedstrdijden bij de  JMS.

Klik hier voor een fotoreeks


thor it
no img
15/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Wesley Verheyen en Jonathan Banken winnen in Haacht (VLM)

De VLM trok afgelopen weekend naar het Vlaams Brabantse Haacht waar bij de inters de eerste proef voor het Belgisch Kampioenschap werd verreden. Niemand minder dan Wesley Verheyen won opnieuw de twee reeksen, tweede werd nu Sven Breugelmans die Kenny Janssens achter zich wist te houden. Bij de Inters MX2 ging de zege naar Jonathan Banken, Jelle Verbruggen werd tweede terwijl Jelle Meeus als derde mee naar het podium mocht. De overwinning bij de Inters B ging andermaal naar Kristof Scheynen....

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
15/04/2014 | posted by KTM-Shop | reactie(s)

Brand new 1:12 models!

Nog maar net bekend dat ze überhaupt leverbaar zijn en nu al uit voorraad leverbaar bij www.KTM-shop.nl!

Verschillende Factory bike 2013/2014 miniatuur-modellen van onder andere Jeffrey Herlings, Ken Roczen, Ryan Dungey en Marvin Musquin.   

Bekijk alle modellen en bestel direct: KLIK HIER


thor it
no img
11/04/2014 | posted by Mxworld | reactie(s)

MX Rules Actie, het verhaal van Dave Anthonis

Sommigen onder jullie zullen wel al her en der de kleine maar o zo opvallende, felgekleurde stickers gezien hebben van MX Rules! Wel achter deze stickers zit een heel pakkend verhaal, een verhaal dat ik met jullie wil delen. Wij hebben in elk geval onze medewerking verleend aan een supermooi initiatief, hopelijk volgen vele andere! Het is een verhaal om stil van te worden en stil te staan bij het feit dat elk huisje nog steeds zijn kruisje heeft om te dragen … Lees het hele verhaal aub en help om deze droom verder te laten leven!!!!

Hier het verhaal van Dave Antohnis, klik op Thor


thor it
no img
11/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

RES Axel ontvangt BMB en FPCNA dit weekend

Dit  weekend maakt het RES circuit in Axel een ware primeur mee want voor het eerst sinds staat er nog eens een dubbel programma gepland op de Zeeuwse omloop. Met de Vrijetijdsrijders en de jeugd van de FPCNA op zaterdag en de BMB wedstrijd op zondag wordt het gezellig druk in Axel.
Organisator Amc Evergem sinds trouwens een knap deelnemersveld bij elkaar te krijgen want behalve de BK proeven voor alle reeksen staat ook de derde manche van de challengertrophee op het programma. 

Thor it voor een voorbeschouwing van deze wedstrijd


thor it
no img
09/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Yoshimura Launch @ Technical Touch

De meesten onder onze lezers hoeven we Yoshimura misschien niet meer voor te stellen maar voor diegene die het nog niet weten: Yoshimura is al ongeveer 50 jaar tuner van meestal Suzuki motoren. Zo rijdt bvb James Stewart met een Yoshimura Suzuki maar Yoshimura doet meer want zowat alle Honda's aan de top in de AMA worden door Yoshimura ondersteund. Technical Touch, niet zo maar een aftermarket importeur besloot in 2014 om het befaamde merk naar België te halen, met succes want in de VLM-federatie werd al getest bij de VLM-toppers welke zeer enthausiast zijn over het vermogen van de motoren die de Yoshimura-uitlaten meebrengen. Voorlopig enkel nog de uitlaten voor zowat alle viertakt-motoren, later volgen tuningonderdelen voor de motoren. Wie een uitlaat wil testen kan hiervoor terecht op woensdag op het circuit waar KYB aanwezig is, raadpleeg de banner bovenaan maar maak vooral een afspraak voor de test via info@technical-touch.com of vraag ernaar bij je dealer.

Onze fotograaf Gino Maes trok mee naar Lommel voor de Yoshimura Launch


thor it
no img
08/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Video Inters VLM Lummen

De VLM streek afgelopen weekend neer in de deelgemeente Meldert-Lummen, Patrick Luyten was erbij om de tweede reeks vast te leggen op video...

Thor it voor de video


thor it
no img
08/04/2014 | posted by GPR Promo MX | reactie(s)

Positieve start van het BK MX2 in Mons voor Dietger Damiaens

Dietger Damiaens van het GPR Promo MX Team is het Belgisch Kampioenschap MX2 positief begonnen in Mons. Voor Dietger was dit weer zijn allereerste wedstrijd na zijn blessure. In de training verkende hij rustig het circuit en zette vervolgens een aantal keren aan om een goede tijd neer te zetten. Dit resulteerde in een zesde tijd waarmee hij zich verzekerde van een goede startpositie in de beide manches.

Thor it voor meer over Dietger zijn wedstrijd


thor it
no img
08/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM-shop.nl ruimt op!

In verband met de nieuwe 2014 KTM Powerwear collectie hebben we zeer scherpe aanbiedingen kunnen maken voor de resterende 2013 Powerwear voorraad.

Grote en kleine maten; sweaters, t-shirts, jassen, bodywarmers, etc. voor weggeefprijzen!

Pak uw voordeel nu en ga snel naar >> http://www.ktm-shop.nl/ktm-sale.html


thor it
no img
07/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Wesley Verheyen doet het opnieuw met een dubbele reekszege in Lummen (VLM)

Wesley Verheyen was in Lummen opnieuw de beste van de meer dan 30 inters achter het VLM-starthek. Wesley liet in beide reeksen Kenny Janssens achter zich waarmee Kenny natuurlijk tweede in de eindstand werd. Voor de derde plaats werd het spannend tussen Sven Wouters en Roel Geurts maar de 6-3 in de reeksen was net iets beter dan de 3-7 van Sven Wouters waarmee Roel Geurts derde in de eindstand werd. Bij de Inters MX2 was de zege met een 1-3 in de reeksen voor Jelle Verbruggen, Frederik Daenen werd tweede met een 4-1 voor Jonathan Banken die 3-2 werd. Kristof Scheynen won bij de Inters B Open.

Thor it voor de uitslagen 

Kijk op www.rolly-pics.be voor de foto's van Rolly


thor it
no img
07/04/2014 | posted by Marcel | reactie(s)

Seronval wint in Hamme voor Wybo en Segers (MCLB)

Steve Seronval was opnieuw niet te kloppen op het circuit in Hamme, Jurgen Wybo werd in beide reeksen tweede terwijl David Segers evenveel keer derde werd voor Maarten Govaert en Kenny Dult. Manuel Priem kreeg andermaal te kampen met "tintelende handen" en werd vijfde. Yann Meulemeester was de enige Inter MX2 die de finish haalde en won natuurlijk ook. Bij de Inters B Open was de overwinning voor Dennis Van Hul...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
06/04/2014 | posted by | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek @JMS Lummen

Het seizoen is ondertussen een aantal zaterdagen ver, maar naar de JMS was ons Trekje in 2014 nog niet weze kijken. Dit weekend is de JMS – VLM  karavaan te gast in Lummen en dus voelde onze kabouter aan zijn dikke teen dat het wel eens zou kunnen dat familie 72 wel eens van de partij zou kunnen zijn. Hij stapte rond het middaguur, toen de zon tevoorschijn kwam, dan ook in zijn autootje en trok ‘de Limburg’ in. Een eerste deel van zijn foto’s van een dagje JMS zijn te vinden op...

Deze link


thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors