Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
15/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

De vernieling van de Kiezelgroeve in Neeroeteren!

10 Jaar geleden viel het verdikt, een van de mooiste circuits van de lage landen moest verdwijnen.Een enkeling voelde zijn rust verstoord en trok naar de rechtbank en kreeg gelijk... Na tien jaar ligt de Kiezelgroeve of De Koel zoals hij plaatselijk wordt genoemd er echt troosteloos bij. Stefan Everts werd grootgebracht op de Kiezelgroeve, ik vermoed dat hij de tranen in zijn ogen krijgt als hij de foto's van zijn "Koel" ziet....
Hoe zou de persoon zich voelen die ervoor gezorgd heeft dat de Kiezelgroeve moest sluiten bij het zien van deze foto's? Hij zal zijn slaap er waarschijnlijk niet voor laten....
Klik hier voor de foto's


thor it
no img
09/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Kasterlee en Bree geschrapt van JMS-VLM kalender

Er werden twee wedstrijden geschrapt van de JMS- en VLM-kalender. De wedstrijden op 13-14 mei gepland in Kasterlee en op 20-21 mei in Bree zullen niet doorgaan. De VLM-piloten kunnen bij zusterfederatie VMCF aan het werk, deze rijden op 14 mei 2017 in het Nederlandse Veldhoven, op 21 mei 2017 is de VMCF te gast op de Breugelheide in Lille. De JMS en VLM-rijders kunnen ook zondag aanstaande deelnemen aan de clubwedstrijd van MC Lille.
Foto: Anouk's MX-pics


thor it
no img
07/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Grobben haalt opnieuw uit in Molenbeersel!! (VLM)

De Paesen-Trucks KTM-rijder stond weer aan de start bij de VLM-Internationalen en haalde opnieuw uit: snelst in de tijdtraining en een dubbele reekszege... Grobben had het opnieuw niet gemakkelijk want telkens kon in de beginfase KTM Racing Center-piloot Steve Seronval goed "aanpikken". In de eerste reeks was moest Seronval de rol lossen ook al omdat Kenny Janssens sterk kwam opzetten en tweede werd voor Seronval en Wesley Verheyen. In de tweede reeks kregen we Steve Seronval die het beste gestart was voor Grobben, deze wachtte niet lang en pakte in ronde twee de leiding over. Seronval bleef nu wel tweede voor aanvankelijk Wesley Verheyen die het uitstekend deed op een geleende motor van WMX-Shop-rijder Jeff Peeters, Wesley viel in de slotfase weg van de derde plaats. Wouter van Massenhove profiteerde gretig en werd derde. Met Cedric Grobben (1), Steve Seronval (2) en Kenny Janssens (3) werd het opnieuw een volledig KTM-podium. Bij de Inters MX2 was de zege weer voor Jonathan Banken, Dieter Vromans reed een sterke wedstrijd maar heeft betere starten nodig om te winnen, Jordi van Mieghem werd mooi derde. David Cools kwam in de beginfase van de tweede reeks hard ten val en werd voor verzorging afgevoerd door de hulpdiensten. Foto's: Davemx.be

Thor it voor de uitslagen van VLM in Molenbeersel


thor it
no img
04/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Top Mx-weekend verwacht in Molenbeersel

Het wordt opnieuw een druk weekend bij VLM-federatie die te gast is bij de Grensduivels van Bart Vanhove. Zij zorgden opnieuw voor een mooi aangelegd circuit met leuke jumps erin. Op zaterdag zijn er naast de jeugdrijders van JMS, streekrijders, quads en dames ook de Oldtimers welkom. Zaterdagavond kun je in de tent terecht voor een Grote BBQ-avond. (Op voorhand reserveren ) 0476/095464, 0496/056226 of via degrensduivels@hotmail.com
Op zondag zondag wordt er het normale VLM-programma afgewerkt met ook weer veel plaatselijke piloten aan de start. Er zijn kampioenschapsproeven voor Beloften, Nieuwelingen MX2, Nieuwelingen MX1-MX2 A, NIeuwelingen Open B en voor de Inters Open.
Adres: Vlasbrei in Grootbeersel

Klik hier voor enkele foto's van het circuit


thor it
no img
01/05/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Dietger Damiaens wint VMCF-wedstrijd in Genk

De eerste reeks werd ontsiert door een valpartij in de start met Dietger Damiaens en Junior Slegers. Vincent Collet won die eerste reeks voor Jerome Benonit en Bram Valckx. Dietger Damiaens kwam nog terug tot een 7de plaats, Junior Slegers werd negende in die eerste reeks. In de tweede reeks kon Damiaens al snel de leiding van snelstarter Collet overnemen en won de reeks. Vincent Collet was met de tweede stek zowat verzekerd voor de overwinning maar kwam in de slotfase ten val door een loskomende demper en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis... Glenn Bielen (Inter B) reed een knappe wedstrijd en werd mooi tweede voor Junior Slegers. Het was goed om Bryan Engelen terug in actie te zien, Bryan werd vierde voor Bram Valckx...
Dietger Damiaens werd eindwinnaar bij de Inters A voor Bram Valckx en Junior Slegers.

Klik hier voor de uitslagen van VMCF Genk  

Plons was voor ons in Genk, je kan zijn foto's vinden op onze Facebook-pagina
Klik op Thor voor een foto-video
 


thor it
no img
29/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Grote Opendeurdagen bij Chris Dhondt in Oud-Heverlee

Dit weekend, het hele verlengde weekend grote opendeurdagen bij Chris Dhondt met super aktie’s.

Tot 50% korting op helmen enz , teveel om op te noemen!!

Kom langs, Dorpsstraat 62, Oud-Heverlee


thor it
no img
29/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Druk weekend voor VLM in Ranst!

Op zaterdag 29 staan in Ranst de JMS-wedstrijden op het programma maar ook ook de oldtimers rijden er hun wedstrijden. Zondag is het de beurt aan de VLM-rijders, ze krijgen een mooi circuit voor de wielen geschoven. Kampioenschapsproeven zijn er voor Recreanten, Juniors open, Nationalen en de Zijspannen.
Adres: Wijnegembaan, Ranst...


thor it
no img
27/04/2017 | posted by Stingray | reactie(s)

Trainingsweekend op de Molenbergen.

Komend weekend 29 en 30 april organiseert A.M.C. Wuustwezel voor de zestiende keer een trainingsweekend op haar motorcrosscircuit de Molenbergen te Wuustwezel.
Het circuit is geen vast trainingscircuit en trainen is er bijgevolg normaliter niet mogelijk.

Dit jaar voorziet de club toch deze mogelijkheid en dat twee keer. Zowel profs, amateurs als jeugd zijn welkom, telkens van 10u tot en met 17u, tijdens de middag is er een uur pauze van 12u tot 13u. Eén dag trainen kost 20 Euro, twee dagen kost 30 Euro.

Thor it voor meer informatie


thor it
no img
27/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Milieumat voor 19,99 Euro??

Op zoek naar een milieumat? Kijk snel op deze link voor de geweldige aanbieding bij 24MX.be want daar vind je nu de 24MX-milieumat voor slechts 19,99 Eu!!

Klik hier


thor it
no img
26/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Word jij de nieuwe collega bij Reytec? Vacature: Mekanieker

Reytec zoekt een nieuwe collega...

Ben je gedreven en heb je een passie voor motoren...
Ben je een Teamplayer maar ook zelfstandig?
Stuur dan je CV door naar ben@reytec.be en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Meer informatie kun je vinden als je op "THOR" klikt


thor it
no img
26/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Komend weekend IMBA-damesweekend in Genk!

Team Fearless met Sanne Vounckx en de gebroeders Dante en Luca Nijs hebben een speciaal programma komend weekend. Op zondag 30 april gaat de tweede wedstrijd voor IMBA-dames door, in het nevenprogramma zullen naast de zijspannen ook de jeugd-klassen hun wedstrijden rijden. Voor de andere VMCF-rijders is er op zondag een Open klasse, iedereen mag  hieraan deelnemen. Van 17u tot 19u kan iedereen (buiten de jeugd) vrij trainen. s'Avonds is er vanaf 18u30 een grote Spaghetti-avond tvv Team Fearless.
Op maandag 1 mei rijdt het normale VMCF-programma inclusief de sidecars, ook rijders van andere federaties zijn welkom


thor it
no img
24/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Cedric Grobben opnieuw iedereen te snel af in Meerhout (VLM)

Cedric Grobben aan de start en dan weet de rest al dat het moeilijk is om de overwinning af te snoepen van de Paesen-Trucks KTM-rijder. Grobben kreeg in Meerhout wel flink weerwerk van in de eerste reeks Steve Seronval, de KTM Racing Center-piloot leek tot in de laatste ronde de reekszege te pakken maar Grobben glipte nog net erlangsdoor. In de tweede reeks wachtte Grobben niet zo lang om de leiding over te nemen van snelstarter Seronval en reed regelrecht naar de eindzege. Dietger Damiaens is de nieuwste aanwinst van de VLM-inters en de Dam-Racing piloot wilde van zich laten horen en leek naar een mooie tweede plaats te rijden maar een kettingbreuk dacht er anders over. Dieter Vromans pakte knap de tweede plaats in de tweede reeks over, Jonathan Banken werd derde voor Kenny Janssens.
Podium Inters MX1: 1. Cedric Grobben, 2. Kenny Janssens, 3. Steve Seronval
Podium Inters MX2: 1. Dieter Vromans, 2. Jonathan Banken, 3. Jordi Van Mieghem
Foto's: Davemx.be

Thor it voor de uitslagen van VLM Meerhout


thor it
no img
19/04/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Axel

Vorige week in Mons was het prachtig weer, gisteren in Axel waren we bang dat het ging regenen maar gelukkig bleef het droog. Koud was het wel, maar dat hield me niet tegen om een gallerij in elkaar te steken voor MXWorld.

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
18/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Geweldig weekend voor Regina-rijders in Trentino!

In het mooie landschap van het Italiaanse circuit van Pietramurata, net boven het Gardameer won Tony Cairoli de MXGP van Italië. Cairoli rijdt net als de winnaar van de MX2-klasse, Jorge prado met een Regina-ketting op de KTM-motoren....

Vraag naar je Regina-ketting bij je dealer!


thor it
no img
17/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Jens van Meer en Kevin Schelllens winnen op paasmaandag in Lummen (VLM)

We vroegen na een stoffige paasdag om het circuit te sproeien en net als de organisatie deed ook de natuur zijn werk, 's morgens op training nog modder, laat op de middag al hier en daar wat stof maar we kregen mooie wedstrijden.

Thor it voor een race--verslag

 


thor it
no img
16/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

Cedric Grobben en Jonathan Banken winnen in Lummen (VLM)

Vandaag werd in Lummen het eerste luik van de VLM-paastrofee verreden, bij de Inters MX1 was er niemand opgewassen tegen de klasse van Cedric Grobben. Grobben pakte in beide reeksen meteen de leiding in handen om deze niet meer af te geven. Er werd een heel eind achter Grobben gestreden voor de tweede plaats, deze was voor Reytec-Husqvarna rijder Jilani Cambre weggelegd, derde werd Kenny Janssens voor Steve Seronval. Bij de Inters MX2 was er voor de eindzege eigenlijk ook geen strijd, Jonathan Banken reed erg sterk en werd algemeen zelfs twee keer tweede tussen de dikke kanonnen waardoor hij uiteraard ook met de zege naar huis mocht. Dieter Vromans stuurde zijn KTM naar de tweede plaats voor David Cools.

Thor it voor alle uitslagen van VLM Lummen (zondag)


thor it
no img
14/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

VMCF Paasweekend in Bertem

ML Bouw Motorcross Team organiseert in Bertem dit weekend de VMCF Paastrofee. Het paasweekend begint al op zaterdag met vrije trainingen van 14u-18u. Op zondag en maandag staat het volledige VMCF-programma op het menu. Op zondagavond kun je in de tent terecht voor een lekkere barbecue met aansluitend een Ambi-party.

Thor it voor enkele foto's van het circuit


thor it
no img
12/04/2017 | posted by mxworld | reactie(s)

KTM 2017 Replica team kleding NU beschikbaar bij www.KTM-shop.nl !

Wil jij ook in dezelfde team kleding als de fabrieksrijders gezien worden ?
De nieuwste KTM REPLICA 2017 team kleding is NU beschikbaar bij www.KTM-shop.nl.
Sinds afgelopen week is de gehele Replica lijn beschikbaar gekomen in de fabriek KTM Oostenrijk en kunnen wij alle orders direct uitleveren, u kunt dus NU ook uw shirt, jas, trui, vest of polo bij www.KTM-shop.nl bestellen !
Deze stijlvolle team kleding wordt al gedragen door alle KTM fabrieksrijders.
Voor- en óf na de race, maar zelfs tussen de manches door is dit stijlvolle vrijetijd kleding van superieure kwaliteit.
En jij kan er nu ook bij horen ! ! !
Bekijk en bestel hier de gehele KTM Replica 2017 lijn >>> KLIK HIER 
Voor meer informatie of vragen raden wij u aan om eerst onze 'Veel gestelde vragen' pagina te bekijken en mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is 6 dagen per week beschikbaar.


thor it
no img
10/04/2017 | posted by Mxworld | reactie(s)

SEC KTM met Valterri Malin naar het EMX300

Het Sec KTM-Team van Tom Steensels moest op zoek naar een vervanger voor Tom die afscheid nam van het wedstrijdrijden. Het Sec KTM-Team vond die in Finland met name Valterri Malin, Malin is een ex-GP rijder en reed vorige week zijn eerste rondjes sinds lange tijd op de tweetakt SEC KTM, we waren er getuige van en hij maakte meteen indruk... Valterri zal deelnemen aan het EMX300-kampioenschap.
Andere rijders in het team zijn: Kevin Van Geldorp EMX300, Daimy Koch EMX300, Daryl Marcotty EMX300, Oliver Eckert EMX65, Sasha Rutten ONK85 en Ilja Rutten MONMX2.
Het team dankt Jimmy Verburgh voor de steun, de sponsors zijn Sec construction, Fmx4ever, Denicol, Motomaster, Mino Vrs+, Gear2win, Fox Europe, Dunlop, Acerbis, Haan Wheels, Solid Suspension, Pps Exhaust, DT1 Airfilters, Redbull, Houben G grondwerken, Frederix grondwerken, Belu pleisterwerken, Tengtools, Mtb Lommel en Swinnen Service.

 


thor it
no img
10/04/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Mons

Net zoals ieder jaar kijken we uit om naar het prachtige circuit te gaan van Mons, als kers op de taart kregen we nog eens het prachtige weer cadeau ook. 

 

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
09/04/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kenny Janssens (MX1) en Jonathan Banken (MX2) pakken de zege in Haacht (VLM)

MC Cauberg zorgde ervoor dat er op een perfect geprepareerd circuit oa. de Internationalen opnieuw voor de kampioenschapspunten konden strijden, zij deden dat met 35 rijders... In de openingsmanche stond er geen maat op Wesley Verheyen (WMX-Yamaha) maar het was Kenny Janssens (KTM Racing Center) die ons de beste indruk gaf; Kenny kende een mindere start maar vocht zich knap naar de tweede plaats. In de herneming won Kenny zodat hij opnieuw met de eindzege naar huis mocht. Wesley Verheyen reed lang aan de leiding na de koffie maar moest zijn meerder erkennen Janssens maar ook Jilani Cambre (Reytec-Husqvarna) kwam sterk opzetten en verwees Verheyen naar plaats 3, Wesley werd tweede in de eindstand voor Jilani Cambre. Kenny Janssens pakt de leiding in het kampioenschap voor Wesley Verheyen en jens van Meer. Ook de Inters MX2 streden voor de punten, Jonathan Banken blijft met het maximum van punten aan de leiding want ook vandaag won de Yamaha-rijder beide reeksen. Bram Schoepen stuurde zijn Husqvarna naar de tweede stek voor David Cools die derde werd. Banken leidt het kampioenschap voor Dieter Vromans en Bram Schoepen.

Thor it voor de uitslagen en enkele foto's van Davemx.be


thor it
no img
05/04/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

MX477-promotie: Bo Motor Oil Chain Saver en Shine Pro

Chain saver: Chain Saver Spray is een kwalitatief hoogwaardig product op basis van minerale olie en oplosmiddel. Het is een waterafstotend smeermiddel met een hoog doordringend vermogen.
Een dunne film smeert en beschermt de ketting tegen slijtage en roest en is volledig onschadelijk voor O-ring kettingen.
Chain Saver Spray is een universeel smeermiddel en is geschikt voor het smeren van kettingen voor cross, off road trial, race en tour motoren.
Shine pro : Shine pro spray wordt gebruikt om alles te laten glanzen. Het laat een beschermende film achter zodat vuil en modder gemakkelijk te verwijderen zijn.
Kan gebruikt worden op alle materialen rubber, plastiek, metaal, chroom….
Bestel via mail of bij de MX477 servicetruck

 


thor it
no img
05/04/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Kabouter Trek BMB Lommel

Hij is nooit van de rapste geweest, zal het allicht ook niet meer worden, maar omdat het zo’n trouwe dienaar is plaatsen we toch zijn foto’s maar. Kabouter Trek was afgelopen zondag ook op de Heeserbergen in Lommel waar de 2 de BMB cross van het seizoen werd gereden. Zijn foto’s, met onder andere de Lommelse veldrithoop voor de toekomst, zijn terug te vinden op:
deze link


thor it
no img
05/04/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Inschrijving 4 uurs Enduro Valkenswaard geopend!

Op zondag 14 mei 2017 organiseert Motorclub Boemerang haar welbekende 4-uurs enduro op en rond het Eurocircuit te Valkenswaard.
Wederom is het mogelijk om de 4 uurs enduro te rijden zonder een officiële motor met kenteken.
Dus Crossmotoren zijn ook welkom.

THOR it voor meer info over de 4-uurse in Valkenswaard

thor it
no img
03/04/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Lommel

Zaterdag veel regen en zondag lag het circuit mooi droog. Met de zon die een hele dag scheen maakte ik volgende galerij: 

De foto's kun je hier bekijken.


thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountDhondtMxWorldBud RacingJepfralaurense motorsLeon SagaertHPIMxtopshopTVE SportsBakens MotorsportShock TherapyDesmet MotorsportHaan WheelsUltimatePutolineEmxTrade