Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
01/10/2013 | posted by Shox | reactie(s)

ShoX strikt Jeremy Delince & Damon Graulus!

Nu 13 oktober langzaam dichterbij komt, worden langzaam de eerste namen die zullen deelnemen bekend. Zo zullen o.a. Zwitsers MX1 Kampioen Jeremy Delincé en Belgisch MX2 Kampioen Damon Graulus deelnemen. Naast deze jongens zal ook Belgisch 85cc kampioen Thomas Van Erum deelnemen. Deze zal echter wel uitkomen in de 125cc klasse en mag het meteen opnemen tegen toppers als Cyril Genot en Freek Van der Vlist.
Stefan Peetermans, mede-oprichter van ShoX: “Al deze jongens zijn gretig omdat ze met een overwinning toch een mooi bedrag kunnen winnen! Daarnaast is er in elke finale een flinke waardebon van 100 euro te winnen als holeshot-award, ons geschonken door MX477.”
 
Thor it voor meer info om je nog in te schrijven!!

thor it
no img
01/10/2013 | posted by Acerbis | reactie(s)

Acerbis Gear 2014

De volledige nieuwe lijn van Acerbis kledij is vanaf nu leverbaar.
Een uitgebreid assortiment van goede kwaliteit zorgt er voor dat iedere crosser zijn zin wel zal vinden.
Acerbis legt de nadruk op kwaliteit en comfort zonder lederen kniestukken te gebruiken.
Impact serie zijn de onverwoestbare kwaliteits broeken, profile serie is de iets lichtere versie hiervan en de Tommy serie is de lichtste broek op de markt momenteel met medewerking van Tommy Searle.
Alles te verkrijgen bij uw acerbis-dealer
Later meer over de vernieuwde Impact helm ....

Thor it voor enkele afbeeldingen van de kleding

thor it
no img
01/10/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Alweer motoren gestolen (KTM 85 en KTM 690 SMC)

Vorige week werd er bij Peter Steegmans ingebroken, er werden twee motoren gestolen: KTM 690 SMC R van bouwjaar 2012 en een KTM 85cc met witte plastic.
 
Thor it voor meer info

thor it
no img
01/10/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Videoverslag van de Motocross of Nations 2013

De Motocross of Nations van 2013 waren sinds jaren de spannendste, zeker voor de Belgische fans maar onze jongens hebben het maar mooi geflikt, een vijftiende zege voor België!!

We hebben de videohoogtepunten als je op "Thor" klikt


thor it
no img
29/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf wint opnieuw in Beervelde (MCLB)

Jeffrey Dewulf won vandaag in Beervelde opnieuw beide reeksen bij de Inters A MX1, in de tweede reeks was Steve Seronval zijn dichtste belager maar de Waalse Honda-rijder kwam in de tweede reeks niet meer aan de start door een rugblessure die al een tijdje voor hinder zorgt. Kenny Dult werd tweede met een derde en vierde plaats terwlij David Segers met een zesde en een tweede plaats als derde mee naar het podium mocht. Bij de Inters MX2 was iedereen verzekerd van een podiumplaats maar het was Jordi van de Wiele die op de hoogste podiumtrap stond, hij kreeg Ronny van Hove als tweede naast zich, Jan Carvers werd derde in de eindstand. Jens van Meer werd met een vierde en derde plaats algemeen winnaar bij de Inters B, hij lijkt helemaal klaar voor een overstap naar de Inters A...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
29/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Team Belgium wint 67st Motocross of Nations!!

Het heeft negen jaar geduurd maar eindelijk won Team Belgium met Ken de Dycker, Jeremy van Horebeek en Clement Desalle nog eens een Motocross of Nations, zeg maar de grootste en belangrijkste motocrosswedstrijd van het seizoen. Het werd een ware thriller want de Belgen verloren in de slotreeks al meteen Clement Desalle, hij ontwrichtte zijn schouder en moest opgeven maar uiteindelijk haalden de Belgen het voor Team USA (2de) en Team Italia (3de) met Antonio Cairoli die zich met twee reekszeges tot 's werelds beste motocrosser kroonde!!

Thor it voor meer


thor it
no img
29/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote kortingen bij 24MX.be!!

Er zijn weer enkele mooie aanbiedingen bij Europa's grootste motorcross-webshop. Kleding van One Industries vind je er aan kortingen tot -50%. Een Crosshelm Suomy Mr.Jump Monster Matt is er al voor de prijs van 320,95 Eu. Crosskleding van FOX, een volledige tenue aan de prijs van 159 Eu. Handschoenen van One Industries Vapor/Zero aan de prijs van 15,90 Eu....

Surf snel naar de website www.24mx.be of klik op bovenstaande aanbiedingen


thor it
no img
29/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Twee- en drie-uurscross in Axel op 12 oktober 2013

Op 12 oktober aanstaande staat de jaarlijkse 2 en 3 uurs motorcross in Axel weer op de kalender, de inschrijvingen voor de 3-uurs cross lopen als een tierelier en wie erbij wil zijn moet snel zijn.
De inschrijvingen voor de 2-uurs cross (Jeugd) blijven daarbij wat achter, 65 en 85 cc piloten opgelet, als je een spectaculair motorcross-evenement wil meemaken schrijf je dan nu in op de RES Axel website www.resaxel.nl en kom op 12 oktober naar een van de mooiste motorcross accommodaties van Nederland.
Verdere info en hoe de teams samengesteld worden kunt je vinden op de RES site.
 
Met sportieve groet en tot 12 oktober
 

thor it
no img
28/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Kawasaki gestolen in Beringen

Op 27 september 2013 om 8u30 werd er een Kawasaki KX250F gestolen uit een garage regio Beringen (Limburg). Indien u de motor ergens opmerkt op een circuit of ergens anders gelieve contact op te nemen met Gsm-nummer: 0475565762

thor it
no img
25/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB-finale Virton afgelast

De FMWB, de Waalse tak van de BMB laat weten dat de laatste proef van het Belgisch kampioenschap werd afgelast. De organisatie kon ondanks de geleverde inspanningen niet aan de benodigde vergunnen geraken....


thor it
no img
25/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Complete Troy Lee Designs 2014 Editie nu bij MX-Deals verkrijgbaar!

Al eerder was het eerste gedeelte van de Troy Lee Designs 2014 collectie verkrijgbaar bij MX Deals, zo nu ook het tweede gedeelte van de 2014 collectie.
Wil jij uitblinken en opvallen in een te gekke 2014 TLD crossoutfit?

Thor it voor meer info


thor it
no img
25/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video VLM-finale te Reet

Afgelopen weekend werd in Reet de finale van het VLM Belgisch Kampioenschap gereden, Patrick Luyten stond ook weer paraat met zijn videocamera voor een leuke reportage...

Thor it


thor it
no img
25/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Overlijdensbericht Ben Vanluchene

Ben Vanluchene werd nog niet zo lang geleden veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar maar de ex-motorcrosser die na een lange carriere op twee wielen de laatste jaren nog in actie kwam bij de zijspannen kon zich daar niet mee verzoenen. Psychische problemen zouden dan ook aan de grond liggen van de wanhoopsdaad die hij op 21 spetmber 2013 pleegde. 
Ben Vanluchene wordt op zaterdag 28 september om 10.30 begraven na een dienst in de Sint-Jozefskerk op de Ginste in Oostrozebeke.


thor it
no img
25/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Vijf minuten met: BMB Kampioen 85cc Thomas van Erum

Thomas van Erum kon internationaal niet aantreden door de leeftijdsbeperking voor de 85cc. maar toonde in eigen land dat wat hij kan met een crossmotor, vorige zondag pakte hij in Mont Saint Guibert de titel bij de 85cc Jeugd. Hij won niet alleen de Bellgische titel maar won ook nog eens de KTM-cup en mag volgend jaar gebruikmaken van een motor van KTM België. 

We hadden een kort gesprek met de Limburger, Thor it


thor it
no img
24/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks Michael Grypseert @ MCLB Anzegem

Naast Bertje was ook Michael Gryspeert op de MCLB-finale om ervoor te zorgen dat we weer een extra fotoreeks online kunnen zetten...

Klik hier voor de fotoreeks van Michael


thor it
no img
23/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf pakt met dubbele reekszege dagzege in Anzegem (MCLB)

Motocross, een feest, daar zorgden de inrichters in Anzegem samen met de rijders voor. Steve Seronval en Jeffrey Dewulf zorgden voor het grootste spectakel bij de Inters MX1, ze vlogen echt met hoge snelheid met z'n tweeën over de springbergen en wavesectie en zorgden voor mooie duels. Het was echter Jeffrey Dewulf die met een dubbele reekszege de zege naar zich toe kon trekken. Steve Seronval werd tweede voor Maarten Govaert (3) en David Segers (4). Bij de Inters MX2 was de zege voor Jordi Vandewiele, Kevin Reynaert werd tweede voor Kevin Spruijt. Bij de Inters B was de zege voor Jens Van Meer.

Klik hier voor de foto's van Bertje

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
23/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

David Cools en Tom de Belder winnen VLM-finale in Reet

Gewoontegetrouw stond in Reet de VLM kamioenschapsfinale op het programma. De rijders kregen weer een schitterend circuit voorgeschoteld en zorgden voor leuke wedstrijden. Bij de Inters A was David Cools opnieuw aan het feest, de CKP-rijder won de eerste reeks, moest de reekszege in de tweede reeks aan Mike Vanderstraeten laten maar David had genoeg aan de tweede plaats om de dagzege binnen te halen. Mike Vandertraeten werd tweede voor Kenny Janssens die twee keer derde werd. Wesley Verheyen (4de) en Roel Geurts (5de) vervolledigden de topvijf. Bij de Inters MX2 was het opnieuw Tom de Belder die iedereen het nakijken gaf, Tom kreeg Sven Scheynen (2de) en Kevin Schellekens (3de) naast zich op het podium. De zege bij de Inters B was voor Joey Smet...

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
22/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Valpartij Dylan Verleysen in Orp Le Grand

De Affligemse motorcrosser Dylan Verleysen is op 1 september jl. tijdens de 4de ronde van de Belgian Masters of MotoX  te Orp Le Grand ongelukkig ten val gekomen.

Dit koste hem zijn voorlopige 4de plaats in de Monster Energy Trophy MX2 en heeft hem helaas een schouderblessure en een bovenbeenbreuk opgeleverd.

Thor it voor meer over Dylan zijn blessure


thor it
no img
21/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Inbraak bij Leon Sagaert

In de nacht van 19 op 20/09 is er ingebroken bij Leon Sagaert. Men is aan de haal met een Yamaha yz250f bj 2009, Aprillia 450f, Yamaha WR450f bj 2013, Yamaha T-max, Yamaha yz450f bj 2014. 
Ook zijn er tal van Shoei helmen type VFX-W en kledij gestolen. De Yamaha yz250f is voorzien van een volledige Rinaldi kit, bud kopstuk en nog tal van extra’s. 
De Aprilla machine is een zeldzaam exemplaar aangezien er van deze machine slechts enkele zijn gemaakt over de hele wereld. Dit is de motor waarmee Manuel Priem een jaar GP’s heeft gereden voor het fabrieksteam van Aprilla. Diegene die een tip kan geven zal er zeer goed voor beloond worden. 
We kunnen alle hulp of tips gebruiken. Alvast bedankt.

thor it
no img
16/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

De nieuwe SUZUKI'S RM-Z 250 en 450 - 2014 bij MARIS RACING.

De nieuwe modellen 2014 zijn leverbaar vanaf 15 oktober 2013.
De adviesprijzen zijn als volgt; RM-Z 250 € 7.199,- en RM-Z 450 € 7.499,- incl. BTW.
Voor de MARIS RACING condities, contacteer ons: alain@marisracing.be of 0475/233-134.
 

thor it
no img
19/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

DMX Zuid op De Lansard in Eindhoven - Zondag 22 september

MC Son organiseert a.s. zondag een DMX wedstrijd op circuit De Lansard in Eindhoven. Aanmelden zondagmorgen vanaf 8.30 uur. Trainen vanaf 10.00 uur. Aansluitend de wedstrijden. Deelname is mogelijk voor alle klassen. De mannen van MC Son hebben de ogen goed de kost gegeven tijdens de GP van Lierop. Kees de omroeper hebben zij een vet contract gegeven en is aanwezig. Evenals de mannen van het starthek ook de R. R. licht en geluid is aanwezig. En zal ook voor een flinke dreun zorgen tijdens diverse starts. Overnachten is mogelijk.
 

thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Motorcross WAMBEEK op 21-22 september 2013

Op Zaterdag 21 & Zondag 22 September is er de jaarlijkse motorcross te Wambeek.
 
Op zaterdag zijn er de OLDTIMERS van de partij en vanaf 15h zijn er vrije trainingen voor iedere liefhebber van de cross op een terrein waar iedereen zijn ding kan doen.
 
Zaterdagavond vanaf 19h eetgelegenheid in de tent met aansluitend een fuif (GRATIS INKOM).
 
Zondag VMCF cross met finales voor de Juniors, Nationalen en Inters , alsook de pitbikes en de Dames.

thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Twee dagen MX After Season Party in Reusel.

U leest het goed. Dit jaar organiseert Joint Forces Projects maar liefst twee MX After Season Party’s in Reusel!
Op vrijdag 8 november van 20.30 tot 03.00 uur met huldigingen voor de kampioenen vanaf de 125cc jeugd, en op zaterdag van 15.00 tot 19.00uur met huldigingen van de top 5 van alle jeugdcategorieën tot 85cc grote wielen.
Rijders van de bonden VMJO, JMS, MON, IMBA, FIM en KNMV zullen via hun federatie worden uitgenodigd op deze unieke huldiging welke word verzorgt door Kiske d’n Umroeper himself.
 
Thor it voor meer info hierover

thor it
no img
18/09/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Stop & Go feliciteert Jelle Grade met IMBA-titel

Jelle Grade werd afgelopen zondag in het Nederlandse Meijel IMBA kampioen bij de inters open.
De KTM SXF-450 van Jelle is uitgerust met een door Stop & Go Suspension geprepareerde voor- en achtervering.

Voor Stop & Go is dit weer een succes erbij na de overwinning van Shaun Simpson in Lierop.


thor it
no img
16/09/2013 | posted by Carine | reactie(s)

Verslag: Jelle Grade word in stijl IMBA Kampioen bij de Inters MX Open

In het Nederlandse Meijel werd de laatste wedstrijd verreden voor het IMBA Kampioenschap Inters Open. 
Jelle Grade was de grote favoriet voor de titel.Nadat zijn landgenoot Vincent Collet in Zwitserland zijn pols brak waren Grade zijn kansen vrij groot om de titel weer mee naar Belgie te nemen zoals in 2011 ook toen was Grade in Meijel de grote triomfator. Op zaterdag tijdens de vrije training was duidelijk te merken dat Grade soepele rondjes afwerkten ook de Nederlander Jeroen de Groot reed snelle rondjes op zaetrdag. De baan lag er zwaar bij door de regen van de voorbije dagen. 
 
Thor it voor het volledige verslag

thor it
R2R StoreSec ConstructionsMx477KTM Shop NLDSMWMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountUltimateMxtopshopLeon SagaertDesmet MotorsportHaan WheelsShock TherapyEmxTradeTVE SportsBakens MotorsportMxWorldPutolineDhondtBud RacingJepfralaurense motorsHPI