Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
02/04/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Wesley Verheyen en Dieter Vromans winnen in Tongerlo (VLM)

Het was in de tijdtraining al duidelijk dat Jonathan Banken vandaag goed ging eindigen op het na een wolkbreuk gisteren, perfect geprepareerd circuit. Wesley Verheyen won beide reeksen bij de Inters MX1 maar het leek in de eerste reeks dat hij de reekszege aan MX2-inter Banken moest laten maar die was enkele ronden voor het einde zonder benzine gevallen. Verheyen won zo voor Jens van Meer en Kenny Janssens. In de herneming stond er geen maat op Banken, hij stuurde zijn Yamaha van in het begin tot het einde aan de leiding naar de finish. Verheyen streed met Janssens voor de tweede plaats en het was kampioen Verheyen die het haalde voor Janssens. Bij de Inters MX2 was de zege door het uitvallen in heat 1 van Banken voor Dieter Vromans (2-2), David Cools werd met een reekszege in heat 1 en een vierde plaats tweede voor Kevin Schellens (4-3).

Klik hier voor alle uitslagen van Tongerlo
Klik op Thor voor enkele foto's van DaveMX
 


thor it
no img
31/03/2017 | posted by | reactie(s)

Het MxFriends Team (VLM BOTC) aan u voorgesteld

David Cools zit al heel wat jaartjes op de motor, tijd om een eigen team op te starten moet de veteraan gedacht hebben. Het MXfriends Team, de naam zegt het al, is erg vriendschappelijk en is actief bij zowel VLM als bij de Oldtimers (BOTC).
Met Boyd Balder, de jongste hebben ze meteen een piloot die in de lappenmand ligt maar de Kinrooienaar is vastbesloten om sterk terug te keren....
 
Het team kwam tot stand met hulp van onze hoofdsponsor Dakwerken Verelst
en onze andere sponsors 
Gekastyle 
@Peppers 
250London

thor it
no img
31/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Mobilhome Ken de Dycker te koop

De mobilhome van Ken de Dycker staat te koop, geen paniek.... Keeno denkt nog niet aan stoppen!
Het gaat om een mobilhome Concorde Charisma 890M. Deze heeft vele opties die we je graag opsommen als je op Thor klikt. Je vindt daar ook heel wat foto's terug.

Thor it!


thor it
no img
31/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Suzuki-blog: Chief Mechanic Frank Schroyen aan het woord

Frank Schroyen lijkt al een eeuwigheid voor het officiële Suzuki Grand Prix Team te werken. We herinneren ons nog dat Frank in de jaren '90 met Werner Dewit naar het Suzuki-Team mee overkwam, na meer dan 20 jaar werkt Frank als een van de belangrijkste schakels binnen het team, hij kreeg ondertussen de titel Chief Mechanic. Hij verteld over zijn nieuwe functie en de passie voor de sport…

Thor it


thor it
no img
31/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Start problemen met uw KTM 2016-2017 ??

Beschikt u over een KTM SX-F model van bouwjaar 2016 of 2017 en heeft u start problemen met een koude motor ?
De startmotor draait niet snel genoeg rond en u hoort dat de accu moeite heeft het startvermogen aan te houden voordat de motor aanslaat ?
Dan zijn er maar twee artikelen aan te schaffen om dit probleem op te lossen……een SHIDO lithium accu en een battery compartment.

Thor it voor meer over deze accu bij KTM-shop.nl


thor it
no img
31/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

KTM kondigt revolutionaire 2-takt injectie enduro aan

KTM is in de wolken over de wereldwijde mijlpaal die werd bereikt door de aankondiging dat het merk de eerste in serie geproduceerde geïnjecteerde tweetakt enduromachines ter wereld zal onthullen tijdens de officiële lancering in mei dit jaar. De KTM 250 EXC TPI en KTM 300 EXC TPI-modellen zullen geïntroduceerd worden als een onderdeel van het 2018 gamma.

Lees meer hierover, klik op Thor


thor it
no img
30/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

UFO-HONDA Plastic KITS nu verkrijgbaar bij je dealer

De Honda Plastic-kits zijn vanaf nu te koop bij je dealer. Het gaat om een 7-delige kit inclusief mét airbox-cover dus nog completer en NÓG voordeliger !
Vraag ernaar bij je dealer!!


thor it
no img
30/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Motorshop Desmet-rijder Jeffrey Dewulf tiende tijdens de eerste DMofMX Oss

Tijdens de eerste wedstrijd van de KNMV Masters of Motocross is Jeffrey Dewulf tiende geworden. Een mooie prestatie van de KTM-rijder die het moest opnemen tegen diverse Grand Prix-rijders. Met een tiende en elfde plaats kwam de crosser uit Jabekke goed tot scoren. De overwinning op het circuit van Oss ging naar de Duitser Maxi Nagl.

Thor it voor Jeffrey zijn racereport


thor it
no img
21/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

William Van den Putte doet allereerste DAB-frontflip ooit!!

Nog nooit had iemand een Dab-frontflip uitgevoerd op dirt, die eer viel afgelopen weekend te beurt aan niemand minder dan William Van den Putte. William tekende present op de Masters of Dirt in Wenen en deed daar zijn nieuwste trick, de Dab-frontflip.
William behaalde er nog een prijs mee op dit event: The biggest balls MOD Award.

 

Thor it voor de video van deze Dab-frontflip


thor it
no img
20/03/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: ONK Axel

Het weer was niet zo super als vorige week maar dit weerhoud er ons niet van om naar het ONK te Axel te vertrekken. Veel piloten waren er aanwezig en wij maakten er een album van.

Klik hier om de foto's te bekijken.


thor it
no img
19/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Cedric Grobben sandmaster op De Keiheuvel (VLM)

Maarliefst 60 Inters MX1-MX2 boden zich aan op de organisatie van CKP-Racing in samenwerkeing met het Diga Racing Team waardoor de Interreeks werd opgesplitst in een apparte reeks Inters MX2 en een reeks MX1. Cedric Grobben had zijn zinnen gezet op de overwinning op de Keiheuvel in Balen en dan weet de rest dat ze het zowieso moeilijk gaat hebben. Cedric Grobben (KTM) won beide reeksen,  Kristof Salaets (TopShop Kawasaki) haalde zijn ervaring boven en werd mooi tweede voor Steve Seronval (KTM Racing Center) die op een minder favoriete ondergrond toch nog mooi op het podium stond. (Foto's: Rolly-pics.be)

Thor it voor meer en de uitslagen van VLM Keiheivel


thor it
no img
13/03/2017 | posted by Bertje | reactie(s)

Foto: BMB Moerbeke-Waas

Zondag werd de seizoen opener van de BMB gereden te Moerbeke-Waas. Het circuit lag er heel goed bij in vergelijking met andere.

Yentel Martens nam de overwinning bij de Inters MX1 voor Ken De Dycker en Erik Willems.

Bij de Inters MX2 won Jago Geerts voor Jere Haavisto en Hardi Roosiorg.

De foto's kan je hier bekijken.


thor it
no img
12/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Steve Seronval bevestigt met dubbele reekszege in Vorselaar (VLM)

De Stroeckx-vrienden zorgden voor een perfect berijdbaar circuit waar zelfs ei zo na gesproeid moest worden, de mannen van Stroeckx werden dan ook beloond met meer dan 400 piloten en 2000 toeschouwers. Steve Seronval bevestigde vandaag zijn goede vorm met een dubbele reekszege in een "dikke" reeks Internationalen in Rijkevorsel en schrenkt KTM Racing Center en MX477 al een tweede overwinning dit nog jonge seizoen. De tweede plaats bij de Inters MX1 was voor Kevin van Geldorp die Wouter van Massenhove naar de derde plaats verwees. De zege bij de Inters MX2 was voor een beresterke Jonathan Banken, hij werd in de openingsreeks zelfs tweede op zijn MX2-machine, David Cools werd mooi tweede voor Jordi van Mieghem.

Klik hier voor de uitslagen


thor it
no img
09/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM Vorselaar, niets dan goed nieuws van de Stroeckx-vrienden!!

De voorbereidingen voor de motorcrosswedstrijden komend weekend in Vorselaar verlopen perfect. De Stroeckx-vrienden mogen dan klaarblijkelijk ook nog rekenen op goed weer dit weekend, de ideale ingredienten voor een leuk crossweekend. Door de afgelasting van de MCLB en ook de VMCF mogen we ons ook nog eens verwachten aan extra spannende wedstrijden.

Enzo Aerden trok al eens naar het terrein voor een fotoreeks, klik hier


thor it
no img
09/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

MX Lucky Team-voorstelling op indoorstage in Genk

Een interne Stagedag, geleid door Cyril Genot deze stage werd nauwlettend opgevolgd door de mx lucky team piloten. Het voltallige bestuur is zeer tevreden met hun nieuwe team dat al meerdere podiumplaatsen heeft behaald en er misschien nog zal halen het komend seizoen. Het belooft een hevige strijd te worden in Vlm-federatie waar maar liefst vier piloten van het team bij de nieuwelingen aan de slag zullen gaan: Diego de Groen, Yorbin wefers, Geoffrey Thijs, Niki Vanhoudt. Voorzitter en bestuur staan volledige achter hun team leden en zullen samen de strijd aan gaan om voor een eventuele titel te strijden. We wensen het Mx lucky team veel succes .

thor it
no img
09/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

VMCF Thuin afgelast

Het mag dan wel droog zijn op dit moment maar de VMCF ziet zich toch genoodzaakt om de motorcrosswedstrijd in Thuin af te lassen. Door de regen die er de laatste dagen met bakken uit de hemel viel kan er niet gereden worden....

Piloten kunnen terecht bij UMC zusterfederatie VLM in Vorselaar 


thor it
no img
09/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

MCLB Wontergem afgelast!!

Vanwege het slechte weer de afgelopen week heeft de organisatie geen keuze dan de VJMO EN MCLB-wedstrijden die dit weekend gepland waren in Wontergem af te gelasten. 


thor it
no img
08/03/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Spotgoedkope Racetent van 24MX

1 Miljoen tevreden klanten en dat vieren ze bij 24MX door hun tenten nu aan een belachelijk lage prijs aan te bieden... 59.99 Euro!!
Goedkoper wordt het echt niet meer, hier ga je niet voor in de regen staan...

Bestel hem snel hier


thor it
no img
17/02/2017 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

KTM 2017 Replica team kleding bij www.KTM-shop.nl !

Wil jij ook in dezelfde team kleding als de fabrieksrijders gezien worden ?
De nieuwste KTM REPLICA 2017 team kleding is NU al te bestellen bij www.KTM-shop.nl.
Vanaf eind Maart zal de gehele Replica lijn beschikbaar komen in de fabriek KTM Oostenrijk en kunnen wij alle voor-orders direct uitleveren, u kunt dus NU alvast uw shirt, jas, trui, vest of polo bij www.KTM-shop.nl pre-orderen om zeker te zijn van de allereerste  levering !

Klik op Thor om de kleding te bekijken en te bestellen!!


thor it
no img
10/02/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Belgische seizoensopener in Meeuwen op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017

De Belgische seizoensopener staat voor de deur, gastheer is MC Meeuwen met Dimitri Wuyts aan het roer. Dimitri en zijn companen hebben ervoor gezorgd dat rijders en publiek een schitterend circuit voor de wielen krijgen geschoven.
Op zaterdag staan van 13u30 tot 17u vrije trainingen geprogrammeerd, 's avonds is er een grote fuif met DJ A-Truxx achter de draaitafel.
Op zondag staat het normale VMCF-programma verreden inclusief Dames, vrijetijdsrijders en jeugd.

Dimitri stuurde ons een fotoreeks van donderdag, het circuit ligt er stralend bij!!
Klik hier voor de foto's


thor it
no img
09/02/2017 | posted by Ktm-shop | reactie(s)

Win een KTM Toolbox t.w.v. ruim 150 Euro

Bij www.KTM-shop.nl gaan we de maand Februari 2017 starten met een leuke winactie die de gehele maand zal gaan duren.
Hoe doe jij mee aan deze actie?
Als jouw bestelling een totaal bedrag heeft boven de €100,- ( excl. verzendkosten ) deelt deze order automatisch mee om die officiële KTM TOOLBOX te winnen ter waarde van... €157,- !

Zodra jouw bestelling geplaatst is én voldoet aan de voorwaarden ontvang je een extra e-mail met een bevestiging van jouw order deelname ! Het uiteindelijke winnende order nummer wordt random door ons systeem geselecteerd waarop de betreffende klant verrast zal worden met dit 60-delige gereedschap set.

De gelukkige winnaar van deze winactie zal op woensdag 1 maart bekend gemaakt worden op o.a. onze facebookpagina: https://www.facebook.com/KTMshop.nl/
Voor meer informatie of vragen raden wij u aan om eerst onze 'Veel gestelde vragen' pagina te bekijken en mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is 6 dagen per week beschikbaar.


thor it
no img
30/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek trok naar Lommel op 29-01-2017

Een deel van de internationale sterren zijn er afgelopen zondag in Italië aan begonnen. De amateurs van de VMCF beginnen over 2 weken in Meeuwen, die van de VLM over 3 weken in Helchteren. En dus moet onze hobby fotograaf ook stilaan aan de bak. Vorige week was het nog een beton baan in Lommel, afgelopen zondag was er al heel wat meer grip te vinden op de Heeserbergen. Kabouter Trek was ook deze zondag van de partij om al de nodige kliks in de vingers te hebben tegen dat zijn officiële seizoen begint. Een deel van zijn foto’s zijn te vinden op deze link


thor it
no img
27/01/2017 | posted by Trumppeipnegers | reactie(s)

Back in the Plonsdays part 2

We asked Plons to provide us with some oldies from back in the days.

It will be a mix of old mxworld pictures but also some never seen before stuff.

It will feature everything and everyone from the motocross scene.

Warning there will be some fant-ass-tic shots !

Back in the plons days part 2


thor it
no img
23/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Win een rugzak vol met EVS-producten

Maak kans op een EVS rugzak vol met EVS producten. Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is, in onderstaande link enkele vragen beantwoorden en je e-mail adres achterlaten.

http://evs-sports.com/explore/swag/


thor it
no img
17/01/2017 | posted by Marcel | reactie(s)

Vmcf motocross-wedstrijd te Meeuwen-Gruitrode op 12 februari 2017

Op 12 februari 2017 organaniseert Motorclub Meeuwen de openingscross voor de Vmcf
Op zaterdag 11-02 zijn er vrije trainingen van 13u30 tot 17 uur, 's avonds is er een grote fuif met DJ A-Truxx.
Op zondag komen alle VMCF-reeksen aan bod met ook jeugd, streekpiloten en dames...
Er zal een grote Superfinale gereden worden met als hoofdprijs een Ballonvaart, voor de 2de en 3de plaatsen zijn er naturaprijzen, geschonken door MX477
GPS-adres: Gielisheide 3670 Meeuwen-Gruitrode

thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors