Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
06/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Win nu tickets voor het Belgisch Kampioenschap in Mons

Coffee table magazine "The Art of Motocross" geeft in samenwerking met de promotor van het Belgisch kampioenschap 2 inkomtickets weg om de eerste proef in Mons bij te kunnen wonen.
Mail het antwoord op volgende vraag naar info@theartofmotocross.eu
Welke maand en jaar kwam het eerste nummer van "The Art of Motocross" in de winkels?
1. januari 2011, 2. februari 2012 of 3. januari 2012
The Art of Motocross zal er eveneens aanwezig zijn met een promostand met het nieuwste nummer met Joël Roelants op de cover, kom gerust eens langs. 
Kijk ook in ons magazine om een grote korting te bekomen op de inkomtickets voor GP Bastogne. 50 in plaats van 90 euro.
The Art of Motocross heeft van promotor Dynamic Marketing group 2000 tickets beschikbaar voor de extra korting.
www.theartofmotocross.eu


thor it
no img
05/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

One Industries nieuwste 2013 Spring Edition, nu leverbaar bij MX Deals!

De nieuwste 2013 lente editie van One Industries is vanaf vandaag leverbaar bij MX deals! Deze editie nieuwe kleding bied de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl tegen een prijs waardoor je elke week weer op de baan terug te vinden zal zijn! 
Ervaar zelf een hoog niveau aan bescherming, comfort, stijl en duurzaamheid, datgene je van cross kleding mag verwachten. 
Klik hieronder om de nieuwe Spring Edition te bekijken en scoor jouw eigen One Industries must have!

 

thor it
no img
05/04/2013 | posted by JDS | reactie(s)

1ste Cross Open Vlaams Kampioenschap te Vollezele

Lancering uitdagend VLAAMS KAMPIOENSCHAP 2013 als ultieme samenwerking 
Met samenwerking bedoelen we het noodzakelijk verenigen van federaties binnen het Belgische motorcrosslandschap. Ook met de doelstelling om de concurrentiestrijdbijl te begraven en samen iets aan te maken dat zowel organisatorisch als competitief een hoogstaand spektakel zal bieden. Het niveau van rijders zal hier éénduidig ingedeeld worden en de rijders kunnen zich eens meten met een ander deelnemersveld. 
Deze meting zou wel eens heel interessant kunnen worden met bijkomend een flinke prijzenpot. Dit zowel voor het dagklassement als voor het eindverdict na de zes te verrijden wedstrijden. 
Het eindklassement opent een prijzenkast van 21.500 €, wat op zich toch een mooie aantrekkingspool mag betekenen 

Thor it voor meer over het Open Vlaams Kampioenschap

thor it
no img
05/04/2013 | posted by mx-belgium.be | reactie(s)

Voorbeschouwing Masters of MotoX Mons

Nu zondag 7 april gaan de Masters of MotoX van start in het Henegouwse Mons (Bergen). Op de zandomloop van le Bois brûlé vindt dan de eerste ronde van het kampioenschap over 5 wedstrijden plaats. Zeker na zijn knappe reekszege in Valkenswaard start regerend Belgisch kampioen Ken De Dycker (Red Bull-KTM) in de Radson Trophy MX1 als topfavoriet. De Dycker krijgt echter sterke concurrentie zowel van nationale als buitenlandse toppers.

Thor it voor de preview


thor it
no img
05/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Vrije training op Circuit Zolder

Uitzonderlijk 2 dagen training op vrijdag op het MX parcour van Circuit van Zolder: vrijdag 5/4  en vrijdag 12/4
Telkens van 9u-19u
Iedereen welkom !
Er is hard gewerkt aan het parcour.  Het circuit is overal breder gemaakt, ook start en springbergen.

Kijk op website voor foto’s : www.ml-mxteam.be
 

thor it
no img
04/04/2013 | posted by Twin Air | reactie(s)

Prijsvraag: Twin Air trotse partner van Jeffrey Herlings

Bij Twin Air proberen we getalenteerde en minder getalenteerde rijders te ondersteunen in de ontwikkeling van hun carrière. Een van onze doelen is om alle motorrijders zo goed mogelijk te beschermen tegen ongewenst vuil en zand. 
Jeffrey Herlings is een van de talentvolle rijders die we al lange tijd voorzien van onze high quality producten. Al voordat Jeffrey zijn eerste Nederlandse titel behaalde op een 65cc bij de MON in 2002  werd hij ondersteund met onze producten. Twin Air en Jeffrey Herlings, een succesvolle combinatie dus!
Omdat Twin Air al sinds zijn jonge jeugdjaren de carrière van Jeffrey ondersteunen vinden wij het mooi om te zien dat hier nu de vruchten van geplukt worden. Geweldig hoe het supertalent de hoge verwachtingen dubbel en dwars in heeft kunnen lossen, maar ook dat Jeffrey na al flink wat overwinningen nog steeds even gemotiveerd en bedreven is als in zijn jonge jeugdjaren. Precies zoals ook wij na vele succesvolle jaren nog steeds vernieuwend proberen te zijn. 

Thor it voor meer info om een Twin Air Factory pakket te winnen

thor it
no img
03/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Jeffrey Dewulf (MX2) steelt de show in Beernem en wint overall(MCLB)

De MCLB-paastrofee werd over een dag gereden, het was Steve Servonval die bij de inters MX1 deze mooie trofee mee naar huis mocht nemen, hij won de eerste reeks en had aan de derde plaats in de slotreeks genoeg voor de zege. Maarten Govaert werd tweede voor Jurgen Wybo. Jeffrey Dewulf achter het starthek en dat zorgde voor sensatie want Dewulf kon werd tweede in de eerste reeks en kon zelfs de reeks op zijn naam schrijven na de pauze, natuurlijk meteen goed voor de eindzege van de inters MX2.Kevin Reynaert werd tweede voor Jorne Tytgat...
Klik hier voor foto's van Photos Bertje MX

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
02/04/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Marvin Van Daele wint BMB in Axel

Marvin van Daele moest in de openingsreeks nog de zege aan Jeffrey Dewulf laten maar in de herneming was Marvin de beste waarmee hij meteen ook de eindzege pakte. Jeffrey Dewulf werd tweede in de eindstand voor Kristof Salaets. Bij de 85cc was de eindzege voor Jago Geerts, Jago won de openingsreeks en werd derde in de tweede reeks waarmee hij genoeg overhield voor de overwinning. Thomas Van Erum was regelmatig met twee tweede plaatsen, hij hield de ook al regelmatige (4+4) Michael Buitendijk achter zich. Cyril Genot kwam niet tot scoren in de openingsreeks maar won wel de tweede reeks.
Foto's: Paul Borgt

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
02/04/2013 | posted by Carine | reactie(s)

IMBA in het Franse Duinkerke.

Jelle Grade wint in Duinkerkse zandbak!
In het Franse Duinkerke stond de eerste van normaal 7 wedstrijden voor het IMBA Kampioenschap op het programma. De Belgen waren maar met vier piloten afgereisd naar hun buurland. Tijdens de trainingen moesten ze het zonder transponder doen want er was geen transponderlus aanwezig maar al tijdens de twee trainingen was duidelijk te zien wie er snelle rondjes neerzetten. Het waren onze Belgen Jelle Grade, Vincent Collet, Wietse Brackman en de Nederlanders Jeroen De Groot en Davey Janssen. Opvallend was dat de grootste concurrent van de voorbije jaren Frank Jansen-Teitz niet op de deelnemerslijst stond. Kort na de officiele landenvoorstelling was het tijd voor de eerste manche. De piloten waren niet zo blij met een totaal gevlakt circuit dat er zo wel snel bij lag.

Thor it voor een volledig verslag van Carine


thor it
no img
31/03/2013 | posted by Mx-deals | reactie(s)

Win een gratis 2013 Oakley Airbrake crossbril t.w.v. 159,-!!

MX Deals heeft als eerste in Nederland de 2013 Oakley Airbrake op voorraad en geeft er nu één gratis weg! 
Waarom? Omdat wij graag met jou willen delen! MX Deals vind het belangrijk regelmatig in contact te blijven met crossend Nederland. Dankzij Facebook is het mogelijk middels foto’s en filmpjes jou op de hoogte te houden van ons assortiment, de nieuwste producten én aanbiedingen die jij als crosser niet mag missen!

Thor it voor meer info over hoe je kans maakt op deze mooie bril

thor it
no img
30/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Win nu met The Art of Motocross (op de GP in Valkenswaard)

Tijdens de GP van Valkenswaard zal de nieuwste uitgave van het coffee table magazine  nummer 6 te koop zijn in de promostand van The Art of MotocrossThe Art of Motocross start er eveneens met "The Art of Motocross Boutique"Leuke postkaarten of andere leuke items zijn er te koop voor als je iets aan iemand wil geven waarvan je houdt of zomaa"The Art of Motocross"...
Wil je zoiets leuks winnen?? Reageer hieronder met je Facebook-account, we pikken er 15 winnaars uit die in Valkenswaard hun prijs mogen afhalen aan de promostand van The Art of Motocross (2x 5 postkaarten, 10x 1 poster of 3x het nieuwste nummer van The Art of Motocross...

Reageren kan tot zondagavond 20 uur!!


thor it
no img
29/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Leuk Paasgeschenk van Gear2win.com

Het volledige GEAR2WIN team wenst iedereen een Vrolijk Pasen en willen jullie graag dit paasgeschenk cadeau doen met  15% korting op alle topmerken. Het wordt weer een druk weekend met het FIM Wereldkampioenschap terug in Europa. Gear2win staat weer in de paddock en gerust eventjes om "goedendag" te zeggen en vergeet zeker niet om onze GP Specials te checken. 
M2-wereldkampioen Jeffrey Herlings zal voor de winnaar van onze Like and Share op Facebook zijn Leatt Brace handtekenen dus ga zeker even langs op onze facebook-pagina en wie weet... jij kan die gelukkige winnaar zijn! 


thor it
no img
30/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

OAKLEY AIRBRAKE 2013...NU uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

EINDELIJK! ..... Een aantal van de nieuwste 2013 Oakley Airbrake Crossbrillen zijn vanaf vandaag direct leverbaar bij MX Deals! Bestel de bril nu en zorg dat u als één van de eerste crossers in Nederland in het bezit bent van deze revolutionaire bril die elke andere crossbril overtreft. De 2013 Oakley Airbrake: ruim zicht, een zeer snel en makkelijk verwisselbare lens, sterker glas voor onovertroffen bescherming tegen steeninslag, F3 anti-aanslag technologie, optimale luchtdoorstroom en maximaal comfort. 

Thor it voor meer of ga rechtstreeks naar www.mx-deals.nl

thor it
no img
30/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: VLM Arendonk

Jullie hebben de video die Patrick Luyten maakte op de VLM-wedstrijd in Arendonk nog tegoed. 

Thor it voor de video


thor it
no img
30/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Inschrijving 4 uurs enduro Valkenswaard geopend.

Op zondag 21 april 2013 organiseert Motorclub Boemerang voor de 23e keer haar welbekende 4-uurs enduro op en rond het Eurocircuit te Valkenswaard. Deze 4-uurs enduro is ieder jaar weer een evenement waar de enduro liefhebbers aan hun trekken komen.
Er worden twee manches van 2 uur gereden in teamverband. Tussen beide manches zit een pauze van anderhalf uur. 

Thor it voor meer info en een video van een vorige editie

thor it
no img
29/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

MX Deals: Nederlands nieuwste motorcross webwinkel is een feit!

Met een compleet assortiment aan duurzame motorcross onderdelen, motorcross kleding en bescherming lanceert MX Deals met trots haar nieuwe webwinkel www.mx-deals.nl.  Met ruim 1.300 unieke producten en 30.000 unieke artikelnummers van vele merken biedt MX Deals elke motorcrosser, jong en oud, de mogelijkheid een goede product keuze te kunnen maken.  

Thor it voor meer over deze nieuwe Mx-webshop of ga meteen naar www.mx-deals.nl

thor it
no img
29/03/2013 | posted by Carine | reactie(s)

Voorbeschouwing IMBA seizoen 2013

Aanstaande zondag gaat het IMBA seizoen van start in het Franse Loon Plage beter gekend als het circuit van Duinkerke. Het Europese kampioenschap zal verreden worden over zeven wedstrijden oa. Tjechie, Engeland,Belgie,Duitsland,Zwitserland en de finale zal verreden worden in het Nederlandse Meijel. Van Belgische zijde krijgen we aan de start de Kampioen van 2012 Vincent Collet (30), ook Jelle Grade (34) , Jelle Wijns (32), Bart Holmans (33) zullen weer van de partij zijn. Onze Belgische delegatie word uitgebreid met enkele jongere piloten waaronder de frantallige Dorian Devillers (35) en Wietse Brackman (37) die in het Duinkerkse zand kind aan huis is en wel eens voor een verrassing zou kunnen zorgen. Het zal wederom een spannend seizoen worden...

Thor it voor meer
 

thor it
no img
27/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

BMB te Axel op Paasmaandag

Challenger cup krijgt vervolg op RES
Zoals de traditie het wil, staat Amc Evergem op Paasmaandag in voor de tweede proef om de financieel interessante Challenger Cup op het RES-circuit van Axel. In Genk werden de eerste kaarten geschud en Nick Triest pakte er de beide reeksen zodat de Honda-rijder als leider in de tussenstand staat voor Marvin Vandaele en een prima Andy Truyts. Kristof Salaets en Arnaud Wouters maakten de top vijf compleet en vooral Wauters krijgt in Axel zijn thuisomloop voor de wielen geschoven. Op nauwelijks 15 km van zijn woonplaats kan Wauters een flinke stap voorwaarts maken in de tussenstand. De toppers krijgen trouwens ook het gezelschap van RES-heerser Mark Boot die dit jaar in Zeeland alleen verslagen werd door leider  Nick Triest. De inters MX2 krijgen opnieuw extra aandacht daar zij een apart podium krijgen aangeboden op basis van de eindstand na twee reeksen.
Thor it voor meer info


thor it
no img
27/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Pronostiek Grand Prix Nederland geopend!

De pronostiek voor de Grand Prix van Nederland is geopend. In de MX2 weten we al dat het #84 zeker veel zal gaan scoren en ook in de MX1-klasse gaan we waarschijnlijk heel wat pronostieken op het #222 krijgen.
Zeker is wie het meest aantal punten behaald op een Mxworld t-shirt mag rekenen.


thor it
no img
27/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Voorstelling nieuwe RED-star goggles

De nieuwe RED-star goggles zijn vanaf nu leverbaar in 2 verschillende modellen en 8 verschillende kleuren.

 
Vraag er naar bij je dealer.

thor it
no img
25/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu uit stock leverbaar: de Rino Hero Boots

De nieuwe Rino-laarzen, de Rino Hero Boots zijn nu uit stock leverbaar bij je Rino-dealer. Je kan ze krijgen van maat 39 tot 49 en dit voor de prijs van 330 Eu adviesprijs.

 


thor it
no img
26/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Nieuwe UFO Spectra Helmen vanaf eind mei leverbaar

UFO komt eind mei met een nieuwe helm op de markt, het gaat om een zeer mooie reeks met drie verschillende modellen. De Spectra Level (145,20 Eu), de Spectra Nitro (161,95 EU) en de Spectra Patriot (161,95 Eu).
We plaatsten gisteren een nieuwsbericht over deze helm met een verkeerde foto, waarvoor onze excuses. Deze keer de juiste foto voor de juiste helm. 

Thor it voor een foto


thor it
no img
26/03/2013 | posted by Marcel | reactie(s)

Paas-stage met Manuel Priem

 

Op 3-4 April geeft Manuel Priem, ex Gp-rijder een 2 daagse stage in het Noord Franse Ailly sur Noye,
een heel mooi en technisch parcours met beetje hoogte verschil op een iets hardere ondergrond.
Er liggen veel springers in (Tafels, trapkes, whoops) enz....
De eerste dag word vooral getraind op techniek, positie, bochten, springen.
De tweede dag nemen we alles mee van dag 1 maar trainen dan meer op snelheid.
 
Wil je deelnemen aan mijn stage neem dan contact op via manuelpriem@telenet.be
Prijs voor de stage bedraagt 120€

thor it
no img
25/03/2013 | posted by Carine | reactie(s)

VLM Arendonk: Wesley Verheyen draagt overwinning op aan overleden vriend.

 

Bij het ontwaken zondagochtend was ons Belgenlandje alweer bezaaid met  sneeuw en op vele plaatsen lagen de wegen er spekglad bij . Bijna alle wedstrijden waren al afgelast en ook de BMB wedstrijd te Wuustwezel werd in alle vroegte zondagmorgen  gecanceld . Dan bleef er alleen nog de VLM wedstrijd in Arendonk over waar er velen van dachten dat ook deze zou worden afgelast.       Maar dat was buiten de hartwerkende mensen van de Deltacrossers gerekend . Al in de vroege uurtjes waren ze de sneeuw van het circuit aan het ruimen zodat de sporen goed zichtbaar waren  en er gecrosst kon worden.  Er stond namelijk al de eerste proef op het programma voor de inters .       Ze kwamen met veertig rijders aan de start en het beloofde weer een spannend gebeuren te worden. Wesley Verheyen liet zich s”morgens al opmerken door de beste tijd op de klok te zetten.

Thor it voor een volledig verslag van Carine


thor it
no img
25/03/2013 | posted by Motoxl.com | reactie(s)

MXL MANAGER 2013 ONLINE!!

MotoXL is er weer bijna klaar voor! Een altijd spectaculair motocross seizoen die ons de komende weken op de zondagen hartkloppingen en zweterige handen bezorgt. Na een nachtelijke start in Qatar en een uitstap in Thailand strijkt de MX karavaan neer in Valkenswaard. Dit betekent dat wij van motocrossmanager ook weer een leuke strijd hebben opgezet. MXLmanager biedt je de kans om je eigen wk motocross team op te zetten en te onderhouden!

Thor it voor meer over 

thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors