Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
23/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kalenderwijzigingen Wereld- en Europees kampioenschap 2017!!

Er werden door Youthstream, promotor van het WK en EK Motorcross enkele wijzigingen doorgevoerd ivm de kalender voor 2017.
De MXGP van San Marino werd uitgesteld tot 2018. De MXGP-ronde van Italië aanvankelijk op 15-16 april werd gewisseld met de MXGP van Trentino die oorspronkelijk op 8-9 juli zou doorgaan.
De EMX 125 klasse en EMX 300-wedstrijden kregen ook een verwisseling, de 125 zou normaal in Rusland meerijden maar zij worden vervangen door de EMX 300, de EMX 300 in Zweden moet plaatsmaken voor de EMX 125.

Thor it voor de aangepaste kalender


thor it
no img
23/11/2016 | posted by Outlaw | reactie(s)

Nieuw bij Outlaw Racing, nummerplatensets voor slechts 49 Euro!

Het cross seizoen is nog maar net voorbij maar toch zijn liggen de plannen voor het volgende seizoen al op tafel. Wacht niet tot het laatste moment om je nummerplaten te bestellen maar doe dat tijdig. Om te voorkomen dat je met lege handen komt te staan is het raadzaam om alvast na te denken over wat je op de motor wilt hebben of alvast een bestelling te plaatsen.

Thor it voor meer hierover!!
Of klik hier om meteen te bestellen


thor it
no img
23/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nog steeds Totale Uitverkoop bij Honda Racing Dirkx in Overpelt!

Honda Racing Dirkx in Overpelt is al meer dan 40 jaar officieel Honda-dealer. Jos heeft al even de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil daar nu van genieten. HRD houdt een totale uitverkoop van alle op voorraad zijnde Honda-wisselstukken. Zowel voor de viertakt maar ook nog veel onderdelen voor de Honda tweetakten van de jaren 80 tot 2007. Op de accessoires kun je mooie koopjes doen met kortingen van 20-70% op kleding en andere toebehoren. Dit alles aan de Astridlaan 198 in Overpelt. Voorts staan er bromfietsen en scooters aan mooie prijzen en nog één Honda CRF 450 2016.
Zolang de voorraad strekt blijft de winkel nog open!!
Honda Racing Dirkx, Astridlaan 198 Overpelt
Tel: 011/64 09 59
honda.racing.dirkx@skynet.be


thor it
no img
22/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

WLM Amateur Support Program

Voor de amateur rijders die alles op 1 adres willen bestellen, hebben we aantrekkelijke amateur support pakketten samengesteld tegen een scherpe prijs. Shirts en stickers zijn als basis in elk pakket opgenomen. Daarnaast zijn er uitgebreidere pakketten met WLM custom broeken mogelijk.

Zijn al je sponsoren al bekend en wil je makkelijk en snel, ruim op tijd je materiaal in orde hebben? Informeer dan nu naar het Amateur Support Program: info@wlm-design.nl

Thor it voor meer info


thor it
no img
18/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kijk de Red Bull Knock Out live op je scherm!!

Morgen, zaterdag barst de hel los op het Scheveningse strand. 1000 Rijders zullen het zware strandzand trotseren, Axel van de Sande gaat het locaal favoriet Jeffrey Herlings zeker lastigmaken. Natuurlijk zijn er nog heel wat namen die we voorin verwachten, het zijn er eigenlijk teveel om op te noemen....
De Scheveningse boulevard is voor iedereen gratis toegankelijk, ze voorspellen droog weer morgen dus allen naar Scheveningen!!
Voor wie lekker thuis in de luie zetel wil kijken: Klik op deze link, vanaf 13u45 wordt de finale live uitgezonden!!


thor it
no img
18/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Fototerugblik op 2016 met Kabouter Trek: JMS Neerpelt

Zaterdag 8 oktober, in vergelijking met de huidige weersomstandigheden een aangename herfstdag. De JMS was te gast in Sint Huibrechts Lille voor hun jaarlijkse teamtrofee. De kleine en de grote, de dames en de heren, ze komen allemaal aan bod in de volgende fotoreeks die onze Kabouter vanuit zijn kleine maar knusse paddenstoel voor ons heeft klaargemaakt.
http://www.erbinspictjers.be/Fotos/Fotoreeksen/2016-10-08%20Neerpelt%20Part%20II/fotoreeksBlad1.html


thor it
no img
15/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Nico Vander Elst Vets Wereldkampioen in Glen Helen

MCLB-rijder Nico Vander Elst werd vorige week in Glen Helen wereldkampioen in de klasse 50+. Met een derde plaats en de reekszege in de tweede manche kroonde hij zich dus mooi tot wereldkampioen. Nico rijdt wekelijks zijn wedstrijden bij de MCLB in de klasse Experten en deze titel is de kroon op zijn inmiddels 30-jarige loopbaan als motorcrosser. Hij is supertevreden om als kleine Belg de rest van de wereld te kunnen kloppen.
We wensen Nico van harte proficiat met zijn titel!


thor it
no img
15/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kini Red Bull collectie bij KTM-shop.nl

Ook bij www.KTM-shop.nl weten we dat de Red Bull Knockout in Scheveningen al bijna op de kalender staat en wat past er niet beter bij dan de KINI-RB 2017 collectie!
In deze nieuwe collectie kun je een nieuwe serie casual kleding verwachten, maar ook de vertrouwde Revolution en Competition serie! Wees de eerste die met deze geweldige collectie rond loopt.

Bekijk hier de KINI-RB 2017 collectie ---> KLIK HIER


thor it
no img
15/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : FMX en Pom Pom Girls Lille

De FMX is altijd al een groot deel van de show in Bercy geweest en nu in Lille is dat niet anders! Sommige van de FMX Legendes zoals Edgar Torronteras en Mat Rebeaud waren aanwezig maar ook Genki Watanabe, Brice Izzo en David Rinaldo. Zij zorgde allen voor spektakel ten top gecharmeerd door de Pom Pom girls! De Zweed Daniel Bodin deed wat backflips met zijn sneeuwscooter, terwijl de Sloveen Ales Rozman zijn KTM quad in het Franse stadion whipte ! Klik hier voor de foto's
 

thor it
no img
10/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

2de editie MX Go Karting barst uit zijn voegen

In een paar weken tijd waren beide zaterdagen vol geboekt terwijl het de bedoeling was om mogelijk maar 1 zaterdag te organiseren, nu word er al gewerkt aan derde zaterdag op 17 December!
Heel wat teams willen komen racen voor het goed doel, sponsoren bieden zich spontaan aan om een deel te zijn van het event! Thor voor meer!

thor it
no img
10/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

De laatste weken: MX477 supportpakketten zijn er weer!!!!

Vanaf heden zijn er weer de welgekende support en sponsor pakketten voor 2017.
Scoyco 2017 :  Nog cooler en beter dan voorheen!! En dit aan super prijs/kwaliteit verhouding.
De broeken zijn uitgerust met stevige kevlar aan de knieën en versterkt flex materiaal aan de achterkant wat zorgt voor een optimale pasvorm.
De beschikbare kleuren zijn wit/blauw/rood—groen/zwart/rood—oranje/blauw en een “limited edition” in zwart/fluo geel. Deze laatste is enkel op bestelling en beperkt geldig, dus wees er snel bij.
Ook voor teams hebben we natuurlijk zeer speciale voorwaarden!!!
Weldra ook weer beschikbaar de nieuwe 2017 Eks-Brand brilpakketten en ook de RNR brillen met 50 mm XXL roll off systeem zijn leverbaar in standaard- en fluo kleuren aan ongeziene prijzen.
Verder nog super condities op helmen (Scorpion) en laarzen ( Sidi, Gearne of Forma) zodat we jullie steeds een totaal pakket van kop tot teen kunnen aanbieden.
Uiteraard dit jaar weer de olie pakketten van BO motor oil, met alle bijhorende reinigings-en  onderhoudsproducten voor uw motor. (super voorwaarden!!)
En last but not least zijn er nog de nieuwe Rinaldi banden die ondertussen al verschillende overwinningen hebben geboekt. Super banden aan onklopbare prijzen.
Dus wees goed voorbereid en start het seizoen 2017 zonder zorgen zodat het een topjaar zal voor jou !!!!
Voor alle info ivm de pakketten en sponsoring voor 2017 graag een mailtje naar serge@mx477.be.

 


thor it
no img
21/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Reytec Opendeurdagen op 11,12 en 13 november 2016

Reytec uit Paal-Beringen organiseert haar jaarlijkse Opendeurdagen opnieuw en die gaan door op 11, 12 en 13 november 2016 telkens van 10-18 uur.
Diverse Nieuwe Collecties 2017 staan tentoongesteld met natuurlijk ook de nieuwe Yamaha en Husqvarna Motoren.
Traditioneel zijn er diverse acties en kortingen waar je mooie koopjes op de kop kan tikken.

Noteer alvast deze datum in je agenda.


thor it
no img
05/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

DOE MEE EN WIN ! Wil jij kans maken op een van deze vette prijzen?

Vul dan onderstaande korte enquête in en misschien ben jij een van de gelukkige winnaars! Door het invullen van deze enquête helpt u ons en onze partners om u de best mogelijke service te verlenen. De enquête is geheel anoniem, maar indien u uw e-mail adres bij de laatste vraag achter laat, dingt u mee naar een van deze door TMV beschikbaar gestelde prachtige prijzen. Klik snel op onderstaande link en doe het vandaag nog.

Klik hier voor de enquete en maak kans op een mooie prijs


thor it
no img
29/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Grote Opendeurdagen bij KTM Racing Center op 4-5-6 november 2016

Op 4, 5 en 6 november organiseert KTM Racing Center in Deurne opnieuw haar jaarlijkse grote Opendeurdagen. Tijdens deze dagen wordt de zaak uitgebreidt tot een van de grootste motorspeciaalzaken in het land. Tijdens deze dagen kun je tal van koopjes op de kop tikken maar worden ook de nieuwste collecties te koop aangeboden en ook op deze nieuwe collecties krijg je mooie kortingen!!
Reserveer 4,5 of 6 november in je agende om een bezoek te brengen aan KTM Racing Center


thor it
no img
03/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Joel Roelants: Ik heb alleen een nieuw lichaam

14 juni 2014 is de dag waarop motorcrosser Joël Roelants levenslang verlamd raakte. Amper vier uur na het vreselijke nieuws had hij de knop al omgedraaid. “Ik had twee opties: klagen en zagen of positief denken. De keuze was makkelijk.” Zo begint het mooie interview van joel op de site bij FOCUS, gespecialiseerd over het menselijk lichaam. Het ganse verhaal lees je hier.


thor it
no img
02/11/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Acerbis Gorilla Kneebraces, net iets meer...!!

Op zoek naar een kniebescherming die nét iets meer doet dan de meeste kniebeschermers? Kies dan voor de Acerbis Gorilla Knee braces, ze beschermen niet alleen de buitenkant van je knie tegen harde voorwerpen als stenen, paaltjes en dergelijke. De Gorilla's bieden ook meer steun bij het mogelijk verdraaien van je knie...
Ga snel naar je Acerbis-dealer voor deze Gorilla knee braces, de adviesprijs is 219,95 Eu


thor it
no img
02/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

MX GO Karting Music For Life Bijs inschrijvingen gestart

De inschrijvingen lopen als een trein! Als je nog een team wil inschrijven kan dat met een mailtje naar gino.maes3@telenet.be met de voorkeur voor 3 December of 10 December, de teamnaam en de piloten die gaan deelnemen. Opgelet, rijden mag vanaf 16 jaar!

Thor voor meer info en de video van vorig jaar


thor it
no img
02/11/2016 | posted by PGM | reactie(s)

7 november Film premiere Living For The Weekend The Exceptional Six

Het is bijna zover. We zijn slechts dagen verwijderd van de première van de nieuwste MX documentaire. Living For The Weekend - The Exceptional Six.
Zorg ervoor dat u uw tickets online hebt besteld VOOR maandag 7 november, of pre-order de DVD met uw favoriete rijder op de cover.
Omdat er heel wat verwarring is door op de website te klikken en direct op de Nederlandse bioscopen terecht te komen, geven we wat meer info via Thor!

thor it
no img
31/10/2016 | posted by Stingray | reactie(s)

Franse dominantie in Superfinale Dutch Supercross Zuidbroek.

Drie lange dagen was de Eurohal in Zuidbroek de arena voor de zesde editie van de Dutch Supercross. Vrijdag mochten de regio rijders hun kunsten vertonen. Zaterdag en zondag waren voorbehouden voor de klasbakken. Enkele Fransen specialisten bleken uiteindelijk  sneller dan de Amerikanen, die talrijker dan ooit naar Zuidbroek waren afgezakt. Charles Lefrancois won zondag de Superfinale voor drie landgenoten. Het werd een prachtig indoorweekend, waarbij duidelijk bleek dat kleinschalige, maar goed doordachte evenementen wel in de smaak van het publiek vallen. Sport, nevenactiviteiten en een symbiose tussen commentatoren en DJ: het maakte van Zuidbroek een feest, voor  iedereen.

Thor it voor een volledig verslag


thor it
no img
31/10/2016 | posted by Stingray PGM | reactie(s)

Foto : 3 Uurs Race Axel: MC Mikkola (Boot, Hage, Sillien) van start tot finish.

We zaten er boenk  op met onze prognose vorige week. We stelden dat Mikkola zwaar favoriet was. Verdorie, hadden we er maar een paar centen op in gezet. Onze top twee zat helemaal goed. Mark Boot, Stefan Hage en Roy Sillïen kwamen na één ronde als leider door. En ze gingen er niet meer van af. Iets meer tijd hadden de mannen van AMC Evergem nodig om onder stoom te komen. Veteraan Ronny Van Hove toonde de weg naar het zilver aan Greg Smets en Joey Smet. Maar ze kwamen een ronde te kort. Opvallend mooie derde plaats voor het trio Kevin Spruyt, Jordan-Lee Van Maaren en Nick Horsten.
In de ‘kleine’ marathonkoers was de zege voor Eloy Van Rijkevorsel – Jens Van Walvoort – Ryan De Beer. Ze reden meer dan twee ronden extra ten opzichte van Mat Leeuwenstein – Joshua van Doorn – Luca Dhanis. Nog een ronde verder werd het duo Damian Scheffers en Dave Nieuwenhuizen derde.

De foto's van de 3 uurs race vind je hier


thor it
no img
31/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Jilani Cambre wint drie-uurse op de Horensbergdam in Genk

AMC Genk had het goed voor mekaar want Freddy en zijn crew hadden zelfs een stralende zon en aangename temperaturen geregeld voor deze drie-uurscross op de Horensbergdam in Genk.
54 teams tekenden present om er drie uur aan een stuk tegenaan te gaan en na de Le Mans start kregen we Kristof Van Vaerenbergh als eerste leider maar Husqvarna-rijder Jilani Cambre had slechts enkele ronden nodig om als leider door te komen. Met de nodige souplesse stuurde Jilani over de Horensbergdam (een goede nachtrust kan wonderen doen) en reed zo naar een eerste zege op de officiële Husqvarna. Dimitri Daniels reed samen met Yannick Heylen naar de zege bij de teams.
We ontvingen nog geen officiele uitslag, zodra we deze ontvangen, we hem ook.
Rolly en Kabouter Trek tekenden present voor mooie foto's van de drie-uurse.
Klik hier voor de foto's van Rolly
Klik hier voor de foto's van Kabouter Trek


thor it
no img
31/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Video: Adrien van Beveren wint 20st strandcross in Loon-Plage, Axel Van de Sande vergroot voorsprong in het kampioenschap

Gisteren werd de 20st strandcross in Loon-Plage verreden, de Belgen speelden met Axel Van de Sande, Daymond Marten, Steve Ramon en Jeffrey Dewulf mee voor de knikkers maar het was de Franse zandspecialist Adrien van Beveren die deze 20st editie op zijn naam schreef voor Axel Van de Sande die zijn voorsprong in het kampioenschap van de Couces Des Sables zag vergroten. Steve Ramon werd derde voor Daymond Martens en Steven Lenoir. Eric Foguenne werd mooi 14de, David Foguenne 20st.

Thor it voor de uitslag en een video van de 20st Loon-Plage


thor it
no img
29/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Kortingscode MXGP Assen nog enkele dagen geldig bij Outlaw Racing

Tijdens de MXGP Assen hebben onze promotiedames kortingsbonnen uitgedeeld waarmee je 15% korting op het hele assortiment van Outlaw Racing krijgt.

Dit is een laatste herinnering, de kortingscode is namelijk nog geldig tot maandag 31 oktober 23:59 uur. Kom snel naar onze webwinkel en ontvang alsnog 15% KORTING.

Kortingscode = MXASSEN

Thor it voor nog meer Outlaw Racing Nieuws


thor it
no img
27/10/2016 | posted by Marcel | reactie(s)

Dit weekend Opendeurdagen bij MX Topshop in Herenthout

Op 29 en 30 oktober is iedereen welkom op onze open deurdagen, op zaterdag en zondag telkens van 9:00u tot 18:00u zijn de deuren open. Er zijn al diverse nieuwe collecties van 2017 binnen met kortingen15% tot 70% op de beschikbare stock.
Kom ook zeker eens langs om de nieuwe Kawasaki's te bekijken, we hebben ze allemaal op voorraad!!
Schransstraat 10, 2270 Herenthout


thor it
no img
23/10/2016 | posted by PGM | reactie(s)

Foto : SX Arnhem

De Italiaanse promotor van de Voorjaars Kampioenschappen kwam over naar Nederland om na heel wat jaren terug een SX te organiseren in Arnhem, het grasveld van Vitesse werd buiten gerold en er werd een prachtig parcour gebouwd. De gemelde grote namen bleven weg maar dat maakte de wedstrijden niet minder spannend, Febvre ging als een gek te keer tijdens de trainingen terwijl zijn mekanieker de ogen dicht kneep... Gasjer was iets rustiger na zijn crashes in de SMX, de enige Amerikaan met naam was Malcom Stewart en kwam nauwelijks in beeld... Febvre wint de Europese titel X, Gasjer word de King of Arnhem. Jammer genoeg weer niet de hoge opkomst en misschien wel met rede, ook hier moeten ze nog heel wat leren dus laten we ze wat krediet geven. Klik hier voor de foto’s

 


thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors