Log in
Thor Header
 
HusqvarnaKTM Racing CenterReytecDam RacingWLMLuyten ImportHGSAcerbis BelgiumShocking-goodRinoTMV
laatste nieuws
no img
24/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kathleen Vanhaeren als enige Lady uit deVLM federatie naar de Imba...

Kathleen is reeds jaren actief in het crossgebeuren maar dan steeds tussen de mannelijke collega's. Ze kan dan ook duchtig haar mannetje staan. Vorig jaar nam ze reeds deel aan 1 Imba-wedstrijd. Dit beviel haar zo goed dat ze voor 2012 deel uitmaakt van ons vast Belgisch team. Alsook dochtertje Jana want zij is onze mascotte in haar driekleur shirt! Wij stellen haar graag aan u voor.
 
Thor it

thor it
no img
15/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Voor u getest: Set ketting en tandwielen van Twenty

Een veel verkocht merk bij 24MX.be is "Twenty"... U heeft misschien nog niet veel gehoord van dit merk en daarom hebben we voor u alvast de kettig en tandwielen getest. De test hebben we uitgevoerd op een enduromotor maar we kunnen erbij vertellen dat de omstandigheden "zwaar" te noemen zijn.

Thor it


thor it
no img
24/04/2012 | posted by Weaselmx | reactie(s)

Nu in aanbieding bij Weasel MX

Risk Racing Magnetic Light Mine : UNLEASH THE LIGHT !   6,75 € i.p.v. 8,00 €.
Fan hoody : Hoody voorzien van naam, nummer en eventueel logo's van uw sponsors.  52,50 € i.p.v. 58,50 €.
Clear Advantage Visor : SAVE TEAR-OFFS !  12,50 € i.p.v. 15,00 €.

Deze aanbiedingen lopen tot 29 april.

Vanaf nu ook DID kettingen vezkrijgbaar : 420NZ3, 428NZ, 520ERT2 & 520MX.

Voor meer informatie : www.weaselmxshop.be of tel. nr. : 0473/33.06.51 


thor it
no img
23/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Huysmans en Daenen winnen in Genk (VBM)

Jimmy Huysmans is duidelijk de man in vorm op dit moment, de Honda DSM-rijder won beide reeksen in Genk die in barre (weers)omstandigheden werden verreden. Filip Van Dijck werd tweede voor Eric Foquenne. Bij de Inters MX2 was de overwinning voor Frederik Daenen die Michael Velkeneers achter zich kon houden, Roy Sillien werd derde. Dave Coeckaerts werd beste Inter B op de Horensbergdam..

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
23/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jelle Grade en Wesley Verheyen beste zandduivels in Overpelt (VLM)

Jelle Grade was in Overpelt de beste bij de Inters MX1, The Great moest in de openingsreeks wel WMX-Shop-rijder Mike Vanderstraeten voorlaten maar in de slotreeks sloeg Grade terug met een klinkende reekszege. Mike Vanderstraeten werd na de pauze tweede, goed voor de tweede plaats in de eindstand. Kenny Janssens werd in beide reeksen derde met als eindresultaat natuurlijk ook een derde plaats. Bij de Inters MX2 reed Wesley Verheyen absoluut zijn beste wedstrijd van het seizoen, de BETEMO-rijder reed zich telkens netjes in de top-vijf algemeen, in beide reeksen als eerste MX2-rijder en mocht zo de bloemen mee naar huis nemen. Sven Scheynen werd tweede voor Dylan Verleyssen. Cedric Verheyden werd beste Inter B.

Thor it voor de uitslagen, foto's en een video van mxpatrick.tk


thor it
no img
23/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Britt Van Roy gaat op de Europese toer...

 

Vorig jaar kon Britt al een keertje deelnemen aan de Imba wedstrijd in Nederland, maar helaas liep het daar heel slecht af met een langdurige kwetsuur als gevolg. Nu is ze dus extra gemotiveerd om de strijd opnieuw aan te gaan in de eerste wedstrijd te Vollezele op 29 april.
Wij laten haar even aan het woord.
 
Thor it

thor it
no img
22/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

MCLB Beselare: Steve Seronval met opnieuw een dubbele reekszege

Manuel Priem aan de start en dan verwacht je dat Koning Seronval weerwerk zal krijgen maar niets was minder waar want Manuel zat er telkens niet vooraan bij met de start waardoor Seronval meteen een leuke voorsprong bij mekaar kon rijden. Priem werd in de eerste reeks tweede, Jurgen Wybo derde. In de tweede reeks draaiden de schoonbroers de rollen om maar Manuel kende een betere tijd waardoor hij tweede in de eindstand werd voor Wybo.

Thor it voor de uitslagen van Beselare


thor it
no img
20/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

EKS-BRAND MX477 Pronostiek Grand Prix Brazilie

Je kan nog tot zaterdagmiddag (19 mei 12 uur) je pronostiek invullen voor de Grand Prix van Brazilië. www.Mx477.be schenkt de winnaar opnieuw een mooie EKS Brand bril.

Login boven in het menu en vul je pronostiek snel in.

De resultaten van de GP van Mecixo zijn intussen ook gekend, Tim Verrelst (27ptn) wint de pronostiek voor Franky Cloots (20ptn)


thor it
no img
20/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Rockstar prijsvraag bij 24MX

 Wij hebben een zeer grote groep trouwe klanten en steeds meer nieuwe klanten ontdekken Europa’s grootste motorsport webwinkel!

Omdat we onze klanten koesteren hebben we  regelmatig acties en hoge kortingen waarmee u uw voordeel als klant kan doen.

Maar ook hebben we vaak wedstrijden via Facebook waarin leuke prijzen te winnen zijn. Vanaf vrijdag 20 april heeft 24MX weer een nieuwe prijsvraag waarbij 3 leuke Rockstar kits te winnen zijn. Deze 3 hoofdprijzen bestaan uit een Hoodie, T-shirt en een stickerset van Rockstar.  Het enige wat je hoeft te doen is na de pagina van 24MX te gaan op Facebook en het stappenplan te volgen , nadat je door dit stappenplan bent gegaan doe je automatisch mee aan deze prijsvraag!

www.facebook.com/24mx.be

Doe mee als een Rockstar en win als een Rockstar!


thor it
no img
19/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

MotoXL - Shirts on sale!

Om er deze zomer goed uit te zien, zijn er nu bij MotoXL verschillende mooie shirts in de aanbieding. MotoXL heeft stijlvolle shirts die allemaal iets te maken hebben met de mooiste sport die er bestaat: MotoCross! Wees er snel bij want de sale is maar tijdelijk.

Ga naar www.motoxl.com en bestel jouw trendy motocross shirt.


thor it
no img
18/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Tweede fotoreeks Kabouter Trek in Haacht

In Haacht vervoegden de oldtimers met heel wat bekende namen de JMS zodat onze Kabouter het nodig achtte om de trip naar Haacht te maken...
Daar de eerste fotoreeks (klik hier) een groot succes was stuurde hij ons vandaag nog een fotoreeks door.

Klik hier voor de tweede fotoreeks


thor it
no img
18/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

MxSteffi @ VMCF Mont Saint Aubert

Doordat de MCLB-wedstrijd in Laarne werd afgelast trok Mx Steffi naar de VMCF in mont Saint Aubert voor een leuke fotoreeks


Klik hier voor de foto's


thor it
no img
17/04/2012 | posted by | reactie(s)

Nu in aanbieding bij Weasel MX

Risk Racing Dual Compound Grips with Fusion Grip Tech : NO MORE GRIP GLUE !

14,50 € i.p.v. 57,50 €.
Aanwagenstickers : 30 cm x 40 cm – 16,50 € i.p.v. 20,00 €
60 cm x 40 cm – 26,50 € i.p.v. 30,00 €
100 cm x 60 cm – 36,50 € i.p.v. 40,00 €

Er tevens een nieuw type van de aanhangwagen stickers, voor meer informatie zie onze website.
Deze aanbiedingen lopen tot 22 april.
Voor meer informatie : www.weaselmxshop.be of tel. nr. : 0473/33.06.51


thor it
no img
17/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Eerste winnaar EKS-BRAND /MX477 pronostiek

Ons nieuw login-systeem zorgde voor nogal wat problemen voor heel wat liefhebbers, we hebben daarom beslist om de Grand Prix van Valkenswaard te laten vallen voor het kampioenschap. Natuurlijk hebben we wel een winnaar (Luc Tubex) en die mag zich verheugen op een EKS-Brand bril van MX477.

De pronostiek voor Bulgarije is inmiddels geopend, natuurlijk hebben we ook voor deze winnaar een knappe EKS Brand bril. Inloggen kan nu probleemloos met je Facebook-gegevens.


thor it
no img
17/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Acerbis X-Move laarzen

Acerbis stelt trots de nieuwe X-Move Laarzen voor. Deze laars werd ontwikkeld in bij R&D afdeling om optimaal te beantwoorden aan het off-road rijden.
Dankzij de vele testen door testrijders kwam Acerbis met deze stijlvolle laars op de markt die naast een comfortabele pasvorm er ook nog eens erg stijlvol uitziet.

 

Thor it voor het Engelstalig persbericht van Acerbis 


thor it
no img
15/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Sven Breugelmans en Sven Scheynen winnen in Haacht (VLM)

Sven Breugelmans won vandaag op een mooie organisatie bij de Inters A. Sven werd in de openingsreeks nog derde maar zette dit recht na de pauze met een klinkende zege. Kenny Janssens was telkens tweede waardoor hij als tweede mee naar het podium mocht. Reekswinnaar van de eerste reeks werd Jelle Grade maar The Great kwam in de herneming niet verder dan de vierde plaats, goed voor de derde podiumtrap. Bij de Inters MX2 was het WMX-Shop-rijder Sven Scheynen die plaats mocht nemen op de hoogste podiumtrap, Jelle Verbruggen werd tweede voor Wesley Verheyen.

Thor it voor de uitslagen


thor it
no img
15/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Jurgen Wybo en Joni Coemans winnen VBM in Veldhoven

Jurgen Wybo lijkt de winning-mood weer teruggevonden te hebben, de Viaene Kawasaki-rijder won vandaag als gastrijder bij de Inters A in de VBM in Veldhoven. Jurgen kon dan wel geen reeks winnen maar was met twee tweede plaatsen wel de regelmatigste. Jimmy Huysmans stuurde zijn DSM Honda met een reekswinst en een vijfde stek naar de tweede plaats in de eindstand terwijl Jeremy Renkens als derde mee naar het podium mocht. Reekswinnaar van de tweede reeks, Eric Foguenne kwam niet tot scoren in de openingsreeks. Bij de Inters MX2 was de 1è-jarige Joni Coemans de beste, hij werd tweede in de openingsreeks en na de pauze won hij de reeks. David Foguenne werd tweede met een gelijk aantal punten maar een mindere tweede reeks. Michael Velkeneers werd twee keer derde dus mocht hij als derde mee naar het podium.

Thor it voor de uitslagen
Klik hier voor foto's van Rolly


thor it
no img
15/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Kabouter Trek @ JMS in Haacht

 

Een regelmatige bezoeker van JMS of VLM wedstrijden kan je onze kabouter in 2012 niet noemen. Maar in zijn vertrouwde habitat ging het gerucht dat er in Haacht ‘schoon volk’ zou mee crossen tijdens de wedstrijd aldaar. Daarmee bedoelt hij geen Lupo , Legend of een Liam Everts die hun kunsten komen vertonen. Neen, dan heeft hij ander ‘fraais’ in zijn gedachte. Een eerste fotoreportage van dit alles is terug te vinden op deze link van Kabouter Trek


thor it
no img
13/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

M.C.L.B. MX LAARNE AFGELAST

De V.J.M.O.- en M.C.L.B.-wedstrijd van komend weekend in Laarne is afgelast. Reden hiervoor is de onberijdbaarheid van de parkings tengevolge van de vele regenval van de voorbije dagen. V.J.M.O.- en M.C.L.B.-piloten zijn op vertoon van hun jaarvergunning (zonder bijkomende kosten) welkom bij de bevriende federaties V.B.M. in Veldhoven (NL) en/of A.M.P.L. in Bertrix.


thor it
no img
13/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

VLM in Haacht op 14 en 15 april 2012

Ook de organisatie van MC Cauberg is reeds een gekende kwaliteit geworden en dit gevormd door clubpiloten Jeroen en Kristof Thijs en Jan Van Eycken. Reikhalzend zal er uitgekeken worden naar een nieuwe ontmoeting waarin spektakel verzekerd is.
Bereikbaarheid parking vanaf vrijdag 15:00 uur. Op zaterdag is er het gebeuren rondom de old-timers met start van de oefeningen in het jeugd-gebeuren rondom 8:00 uur. Voor de hongerige zal er een waar festijn aangemaakt worden met varken aan het spit.
Iedereen welkom op de VLM-motocross in Haacht...

Klik hier voor foto's van het circuit


thor it
no img
13/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Inbraak bij Solarpro

In de nacht van dinsdag op woensdag is er bij de firma Solarpro ingebroken. Er zijn bij deze inbraak een witte Mercedes Sprinter en een Jetski voor twee op aanhanger meegenomen.

Thor it voor meer info.


thor it
no img
10/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Nu in aanbieding bij Weasel MX

Mud No Stick - Pack (foam and can) : MUD NO STICK" is een systeem van een bijzondere schuimlaag en een spray die bij toepassing op uw motor weerstaat aan de hechting van modder. 47,50 € i.p.v. 57,50 €.

Delta Braking remblokken : 13,75 € i.p.v. 16,50 €..
Fan T-shirts : 18,75 € i.p.v. 22,50 €.

Deze aanbiedingen lopen tot 15 april.

Voor meer informatie : www.weaselmxshop.be of tel. nr. : 0473/33.06.51

 


thor it
no img
10/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Fotoreeks BMB Belgian National Axel

Bert Verheye trok met zijn fotocamera naar de Belgian National in Axel waar hij de Nederlander Mark Boot naar de overwinning zag rijden...

Klik hier voor foto's van Axel


thor it
no img
10/04/2012 | posted by Marcel | reactie(s)

Marlies Dictus klaar voor het IMBA Kampioenschap 2012

Enkele weken voor de start van het Europees kampioenschap dames te Vollezele is ons Belgisch UMC team zich volop aan het voorbereiden. Als ook Marlies Dictus, ons startnummer 31. Marlies wil er dit jaar nog eens een stevige lap opgeven en hoopt op een plaats in de toptien. Velen van ons zullen haar kennen als de dame die kampioen werd bij de mannen. Marlies kan terugblikken op een mooie crosscarriëre die ze graag even aan u voorstelt.

Thor it voor meer


thor it
no img
10/04/2012 | posted by Geert | reactie(s)

Cyril Genot erg knap 3 in de tussenstand bij de 85cc in het Europees kampioenschap

In het Deense Sønderborg heeft Tilo Wittlerbaumer de eerste wedstrijd voor de selectie North-West Europe voor het EK 85cc gewonnen. Een erg sterke wedstrijd met veel inschrijvingen maar toch was het de Duitser die aan het langste eind kon trekken. Met een erg mooie resultaat van onze Motorsport Future Topsport Vlaanderen rijder, Cyril Genot.

Thor it voor meer info en uitslagen.


thor it
DSMR2R StoreSec ConstructionsKTM Shop NLMx477WMX-Shop

Zoeken

Op zoek naar een oud nieuwsbericht, een oud interview, een fotoreportage of wil je onze fotodatabase doorzoeken? Typ een zoekwoord in, en ga op zoek!

Mx-discountShock TherapyPutolineLeon SagaertHaan WheelsEmxTradeDesmet MotorsportMxWorldTVE SportsBud RacingDhondtBakens MotorsportJepfraMxtopshopHPIUltimatelaurense motors