Log in
Thor Header

Outlaw

Wintercross Groesbeek is voor Yentel Martens.

Tijdens de persvoorstelling van het Jacky Martens Rockstar Husqvarna Factory Team liet Yentel Martens ons weten dat hij naar Groesbeek zou gaan. “Daar is een mooie prijzenpot te verdienen,” sprak hij. En zo te zien heeft Yentel daar flink in zitten graaien.

 

Thor!

 

Credits Eric Laurijssen.

no img


Nu lag die zege echt niet voor de hand. Filibang Bengtson nam het initiatief in handen voor Jonathan – overigens geen dichte familie - Bengtsson, Rick Satinck en Yentel Martens. Jonathan nam over van Filip, voor een ronde, zakte dan terug en viel even later terug naar de vijfde plaats. Martens duelleerde met Rick Satink. In de tiende ronde kende Filp Bengtsson problemen. In één beweging stootte Martens door naar de leidersplaats. Yentel won die eerste reeks voor Micha-Boy De Waal, Jonathan Bengtsson, Nick Kouwenbergh en Sven van de Mierde.

Bengtsson, de Filip dan, zou zich niet meer laten ringeloren zoals in de eerste reeks. Na de eerste rondde leidde hij voor Nick Kouwenberg. Martens kwam als derde door en ging aan de slag met Jonathan. Dat duel won hij, maar slaagde er niet in meer in om de brug te slaan naar de twee leiders. Martens: “Ik had echt veel te veel last van dikke armen  om nog een poging toe doen om naar de kopmannen te rijden. Mijn armen wilden echt niet mee.” Filibang haalde het met een dikke 3” op Kouwenberg.

Maar toen er afgerekend werd bleek Martens het beste puntensaldo te hebben. Hij wint de Wintercros voor Kouwenberg, De Waal en de twee Bengtssons.19/02/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountEmxTradeUltimateHaan WheelsMxtopshopJepfraDhondtBakens MotorsportLeon SagaertPutolineDesmet MotorsportBud RacingHPIShock TherapyTVE Sportslaurense motorsMxWorld