Log in
Thor Header

Outlaw

BeTeMo: er wordt gereden zondag in Lommel

Vandaag kregen we telefoon van Fik Hendrickx van BeTeMo. Hij vroeg ons om melding te maken van het feit dat de cross in Lommel zondag zeker zal gereden worden.

Fik Hendrickx: “Eens te meer is de tamtam al weer bezig om negatieve berichten te spuiten over Lommel zondag. Wij hebben vandaag de tent gezet. Verder treffen we alle maatregelen om de baan zo droog mogelijk te houden. Vrijdagavond worden desnoods de grove middelen ingezet om de baan in orde te brengen. We hebben al voor hetere vuren gestaan en tot een goed einde gebracht. Wij vragen met aandrang dat mensen die graag info wensen via ons communiceren, en niet zo maar in het wilde weg halve waarheden of hele leugens rond strooien. Ondertussen hebben wij van Ken De Dcyker de bevestiging dat hij mee rijdt. Dat geeft sowieso al vuurwerk, zeker met en Grobben, Verheyen, Seronval, Janssens en Co er bij.”

Waarvan akte.

 

no img

22/02/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountUltimateLeon SagaertHaan WheelsShock TherapyMxtopshopJepfraHPIlaurense motorsMxWorldDesmet MotorsportBakens MotorsportBud RacingPutolineDhondtEmxTradeTVE Sports