Log in
Thor Header

Outlaw

GP van Qatar: Kawasaki prequell

Het nieuws barst natuurlijk  pas los als de eerste koers gereden is. Vooraf valt er natuurlijk nog weinig te vertellen. Toch nemen we U mee naar een aantal quotes neergepend bij de toprijders.

Thor.

 

no img


Francois Lemariey (KRT): “Clement Desalle en Jordi  Tixier zijn fit en klaar voor de strijd. Dat is heel wat anders dan vorig jaar toen ze beiden gekwetst waren. Jordi trainde in Sardinië, Clement verkoos Spanje. Dat resulteerde al in prima resultaten in Hawkstone en Lacapelle.  Vorig jaar hadden we nieuwe motoren, en toen we zagen dat onze rijders niet voor de wereldtitel konden rijden hebben we tijdens de volgende races de motoren laten evolueren. In de winter hebben we dat nog eens gedaan op feedback van de rijders. We waren wat ongelukkig de afgelopen jaren, maar het is deel van de cross. Ik denk dat we dit jaar de groene motoren in de MXGP frontlijn gaan zien.”

Steve Dixon (Monster DRT): “Tommy Searle is nog herstellende. Hij blesseerde zich rond Kerstmis aan de knie en is geopereerd. Hij zal er de eerste wedstijden niet bij zijn. We focussen ons in Qatar op de MX2.  Darian Sanayei was zes weken bij ons in Engeland. Daarna stuurden we hem met een motor naar de USA, waar hij trainde tot voor twee weken. Vsevolod Brylyakov vertoefde in Spanje met Brian Jorgensen. Onze rijders deden geen voorseizoens crossen. Het seizoen is zo al lang genoeg.

Fred Lavergne (Monder Energy Kawasaki MX2): “Met Adam Sterry en Petar Petrov zin we momenteel gebaseerd in Zuid-Frankrijk. We hebben ook vele nieuwe mensen aan getrokken; De nieuwe staf heeft hard gewerkt en we zijn er klaar voor. Michelin is onze nieuwe partner en de rijders zijn zeer opgetogen met de verbeteringen. Ze zijn toch een tidje weg gebleven uit de MX. Met de rijders is er een heel sterke teamspirit bij gekomen. We verwachten dat ze de motoren op het podium zullen rijden.”23/02/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountUltimateLeon SagaertHaan WheelsShock TherapyMxtopshopJepfraHPIlaurense motorsMxWorldDesmet MotorsportBakens MotorsportBud RacingPutolineDhondtEmxTradeTVE Sports