Log in
Thor Header

Outlaw

VLM Ranst: Dikke tweedaagse met winst voor Kenny Janssens.

Het was pokkedruk langs de E34. Zaterdag een massa deelnemers voor JMS en BOTC. En zondag werd dat nog eens dik overgedaan door de VLM-ers.

Bij de Inters ook mooie, en vooral afwisselende reeksen. De beste trainingstijd van Dieter Vromans was geen toeval. Dieter zette in de in de eerste reeks een zinderend slotoffensief neer. Het bracht hem voorbij Kevin Van Geldorp, Kenny Janssens en Wesley Verheyen, en dat allemaal in de vier slotronden. Een reeks om van te smullen, zoveel leuke duels als er waren. Helaas voor Vromans, mislukte zijn openingsronde in reeks twee. Dieter zou nog tiende worden. Voorin had Kenny Janssens zijn lessen getrokken. Had ook geen last van arm pump en leidde zo de hele wedstrijd. Verheyen, die ook nog kans had op de eindzege botste op Dieter Damiaens en moest de zege – met gelijke punten uit handen geven. Jonathan Banken, derde algemeen won uiteraard de MX2-klasse.

Iedereen was het er over eens dat dit een heuse topper was, met bijna 700 deelnemers over beide dagen.

De uitslagen treft U onder de volkende LINK.

Een mooie videoclip van Patrick Luyten staat HIER.

En de fotos van Dave Thielemans.

 

 

no img

01/05/2017 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountUltimateHaan WheelsEmxTradeTVE SportsJepfraDhondtMxtopshopBud RacingHPIShock TherapyPutolineLeon SagaertBakens Motorsportlaurense motorsMxWorldDesmet Motorsport