Log in
Thor Header

Outlaw

FK Elite Gaillac-Toulza: Vierde plaats voor Damon Graulus

Zelfs in Frankrijk beginnen ze mekaar concurrentie aan te  doen. Naast de vierde proef voor het FK Elite was er elders ook een internationale cross. Dus ook maar 29 MX1-rijders in Gaillac-Toulza, met een dubbele reekszege voor Valentin Teillet. De eerste manche ging hij Maxime Desprey en Nicolas Aubin vooraf. In de tweede finishte hij voor Damon Graulus. Graulus die in de eerste reeks pas achtste werd en bijgevolg het podium niet haalde. Hij werd vierde voor Xavier Boog. Die blijft leider, maar Teillet haalde heel wat achterstand op.

Bij de MX2 ging de zege naar de 19-jarige Jimmy Clochet. Die had tot voordien niet echt potten gebroken. Ook de regelmaat telde want Clochet won en werd een keer vierde. Daarmee versloeg hij Pierre Goupillon en Thomas Do die de slotreeks won. Ook hier scoorde de FK-leider minder goed. Florent Richier werd pas vierde. De nummer twee, Henri Giraud deed het ook niet al te best. Maar ze bezetten wel de beste plaatsen.

Credits: elite-motocross.fr

no img

02/05/2017 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountlaurense motorsTVE SportsPutolineDhondtMxWorldBud RacingHPIDesmet MotorsportJepfraShock TherapyLeon SagaertUltimateHaan WheelsMxtopshopEmxTradeBakens Motorsport