Log in
Thor Header

Outlaw

Dutch Masters MX1: Wie anders dan Herlings?

Hij zat in het goede straatje vanaf Valkenswaard. Een week geleden zette Herlings zijn eerste trofee van de MXGP in zijn kast. En in Emmen bleek hij logisch ook de beste in de Dutch Masters.

Nochtans waren er een tiental vaste  GP-rijders, maar geen van  hen kon het leven van Herlings echt zuur maken.  Gauthier Paulin niet, al was die even leider. Maar in de eerste reeks ijlde Herlings hem snel voorbij. Evgheny Bobryshev werd derde voor de wanhopig naar zijn conditie zoekende Romain Febvre. Max Anstie werd de tweede Husqvarna-rijder voor Max Nagl.

In de tweede reeks was Herlings weer niet als beste weg en viel zelfs op de vierde stelling. Bobryshev rook een kans maar tegen de Nederlander was geen verhaal in te brengen. Herlings won de tweede e manche. Met de tweede plaats wist Bobryshev zich et zilver toe te eigenen. Anstie had zich namelijk tussen de Rus en Paulin in genesteld. Febvre werd nu vijfde. Beste Belg in Emmen was Yentel Martens op de achtste plaats. Ken De Dycker werd achtste in de eerste reeks, maar behaalde maar één punt in de finale, goed voor de 15 plaats in de eindstand.

 

no img

14/05/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountDhondtUltimateLeon SagaertHPIShock TherapyDesmet MotorsportTVE Sportslaurense motorsHaan WheelsPutolineMxWorldBakens MotorsportJepfraBud RacingMxtopshopEmxTrade