Log in
Thor Header

Outlaw

Maxxis Hawkstone Park: Graeme Irwin terug in het zadel. Ben Watson loopt uit in MX2

In Canada Heights moest hij Steven Lenoir de leiding laten. In Hawkstone Park kon Graeme Irwin zondag terug de leiding van het Maxxis kampioenschap veroveren. Irwin won de beide reeksen voor Lenoir en loopt vier punten uit op de Fransman. Irwin was slecht gestart. Voorin had Lenoir het rijk voor zich door Elliot Banks-Browne van de leiding te verdrijven. Na negen ronden werd de noeste arbeid van Irwin beloond. In de tweede reeks was het andersom en moest Lenoir achtervolgen, terwijl Irwin geen problemen kende als leider. De top twee lag gauw vast, want Lenoir zou tweede worden. Harri Kullas, derde in de eerste en vierde achter Krestinov in de tweede reeks mocht mee naar het poduim.

In de MX2 ging de eindzege naar Ben Watson voor EMX250-winnaar Josiah Natzke en Martin Barr. Watson won de eerste manche en werd tweede voor Natzke in de slotreeks. Ben vergroot zijn voorsprong op Harri Kullas – jawel die reed beide klassen – want die viel uit in de eerste manche en werd derde in de tweede.

Opvallend: ook in Engeland kwasi geen GP-rijders in de titelstrijd.

Foto Irwin, credits Matt Sparrow. Foto Watson, credits Elliot Spencer.

no img

15/05/2017 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountDhondtUltimateLeon SagaertHPIShock TherapyDesmet MotorsportTVE Sportslaurense motorsHaan WheelsPutolineMxWorldBakens MotorsportJepfraBud RacingMxtopshopEmxTrade