Log in
Thor Header

Outlaw

FIM Europe steunt het MXGP Rookies Programma.

De Europese federatie zal samen met Youthstream  het MXGP programma blijven steunen. Vorig jaar in november werd dit project opgestart in Nederland. Jonge talenten  ontvangen  een voltijdse training in het High Performance Center in Papendal. De piloten krijgen er opleidingen gegeven door specialisten inzake conditie en dieëten. Het zijn de coaches die ook de atleten van het Nederlands Olympisch Comité begeleiden. Ongeveer 375 atleten verblijven  in Papendal, waar ze over de beste trainingsfaciliteiten ter wereld beschikken.

Meer onder Thor.

no img


De deelnemers aan de MXGP-Rookies cyclus volgen er de gewone school maar bovendien werken ze aan hun conditie in Papendal. KNMV-coach Marcel Hartman neemt ze vervolgens mee naar de meest uiteenlopende circuits in Nederland. Om het compleet te maken zullen ook de meest uitdagen Europese banen worden bezocht. Het doel blijft hetzelfde. Elke trip, elke oefening, elke maaltijd moet tot doel hebben dat er verbetering komt.

De programma’s worden op maat gemaakt. Op school komen ze ook te weten wat er nodig is inzake voeding, maar ook naar fysieke en mentale sterkte. Ze zijn klaar om op elke baan uit de voeten te kunnen, de dag dat ze Internationaal gaan rijden.

Als je je motorcross ervaring wil verbeteren kan je deel uitmaken van de volgende ronde van het MX Rookies project. Geniet van de voordelen van een enorme motorcross ervaring die Nederland biedt. Leeft samen met de sterkste en snelste Olympiërs. Misschien wordt jij de volgende wereldkampioen?

Interesse: neem contact op met sport@knmv.nl of bel 31 26 352851116/05/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountUltimateMxWorldPutolineEmxTradeHaan WheelsJepfralaurense motorsDhondtShock TherapyHPITVE SportsLeon SagaertBakens MotorsportDesmet MotorsportMxtopshopBud Racing