Log in
Thor Header

Outlaw

Drie gekneusde ribben voor Jeffrey Dewulf.

De Dutch Masters of Motocross in Emmen is teleurstellend verlopen voor Jeffrey Dewulf. De KTM-rijder ging in de tijdtraining kei hard onderuit en kon door een blessure niet in actie komen tijdens de wedstrijden.

Op zo’n 400 kilometer van zijn woonplaats Jabbeke kwam Jeffrey in actie tijdens de derde Dutch Masters of Motocross. Het zou een zware wedstrijd worden want diverse MXGP-rijders waren naar het Hydrowear Motodrome gekomen op jacht naar de punten voor het kampioenschap. Jeffrey ging in de tijdtraining proberen een goede startplaats voor de wedstrijden te bemachtigen. De achtste tijd stond op de klokken maar de Belg wilde meer! Hij ging er nog een keer voor zitten en toen ging het helemaal mis! Een zware valpartij zorgde ervoor dat de crosser van Motorshop Desmet deze dag niet meer in actie kwam. Bij de crash kneusde de 25-jarige crosser drie ribben en kwam de wedstrijddag vroegtijdig ten einde. In de tussenstand van het kampioenschap zakt Jeffrey door het puntloos blijven terug naar de elfde plaats.

no img

16/05/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountUltimateMxWorldPutolineEmxTradeHaan WheelsJepfralaurense motorsDhondtShock TherapyHPITVE SportsLeon SagaertBakens MotorsportDesmet MotorsportMxtopshopBud Racing