Log in
Thor Header

Outlaw

Ken Craeghs van Creymert Racing klaar voor eerste EK 300 wedstrijd te Teutschenthal.

Hij zal ook dit jaar net als 2016 aantreden voor het Limbugse team Creymert racing dat in 2017 zeer actief is in het EK en WK met vijf piloten.
Ken heeft afgelopen winter de overstap van Honda naar KTM goed verwerkt en heeft progressie gemaakt.
De hele winter heeft hij hard gewerkt om zijn niveau op te krikken en dat heeft zich getoond in het Belgisch kampioenschap waar hij na vier wedstrijden ook riant aan de leiding staat met drie overwinningen in de klasse CUP mx1.

Thor it voor meer

no img


Na dat hij in 2016 dank zij het team kon proeven van het EK door de kans te krijgen enkele wedstrijden te rijden met een Honda en zich wist te kwalificeren heeft hij de smaak te pakken en rijd hij dit jaar het ganse EK op uitzondering van de wedstrijd in Rusland ( financieel niet haalbaar).

Ken Craeghs heeft de lat ook hoger gelegd en nadat hij zich vorig jaar voor elke wedstrijd kon kwalificeren droomt hij ervan dit jaar in de punten te kunnen rijden, hij beseft zeer goed dat het niveau op deze wedstrijden hoog is maar toch zal hij ervoor gaan. Hij is dan ook het team Creymert, de sponsors en de nonkels van hem ( die geen enkele wedstrijd missen) enorm dankbaar dat hij dit mag meemaken en zal aanstaande weekend er alles aan doen om de eer van het team hoog te houden. Het team wist dit jaar al zeer goed te scoren in het WK en EK met de andere piloten.

Het team bestaat uit: Freek Vandervlist wk mx2, Kevin Horgmo ek 125, Karka Dovydas ek 250 en Ken Craeghs ek300.19/05/2017 | posted by Mxworld-pr

no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountDhondtUltimateLeon SagaertHPIShock TherapyDesmet MotorsportTVE Sportslaurense motorsHaan WheelsPutolineMxWorldBakens MotorsportJepfraBud RacingMxtopshopEmxTrade