Log in
Thor Header

Outlaw

Jago Geerts beperkt de schade in EMX250.

Nadat hij gisteren dertiende werd in de eerste manche heeft Jago Geerts zich gedeeltelijk kunnen herpakken op de modder van Orlyonok. Maar omdat ook zijn rechtsreekse tegenstanders niet al te best uit de verf kwamen is de schade redelijk binnen de perken gebleven. Trouwens de slotreeks was een heel ander verhaal dan gisteren. Eerst leidde Pierre Goupillon, maar na een ronde kwam de nobele onbekende Tristan Charboneau naar de leiding. Tristans’ beste resultaat was een negende plaats. Goupillon bleef tweede en Simone Furlotti ging naar drie. Geerts vertrok als achtste, lag heel de tijd in de clinch met Josiah Natzke en finishte als zevende achter Mathys Boisrame, de winnaar van gisteren.

Furlotti werd eindwinnaar voor Boisrame en de Brit Dylan Walsh.

In de EK-stand blijft een bleke Morgan Lesiardo leider, voor Furlotti die een beste beurt maakte. Geerts blijft derde, maar voelt de hete adem van Alberto Forato in de nek.

no img

11/06/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountDesmet MotorsportHaan WheelsBakens MotorsportLeon SagaertMxWorldUltimatePutolineBud RacingEmxTradeJepfraDhondtShock TherapyMxtopshoplaurense motorsTVE SportsHPI