Log in
Thor Header

Outlaw

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing: Magere troost voor reekszege Thomas Kjer-Olsen

Dit is dan meteen de laatste terugblik op de GP van Rusland. Dat doen we met de mannen van Jacky Martens en Kay Hennekens. Thomas Kjer -Olsen won zondag de openingsreeks in de MX2 klasse inOrlyonok. Hij kwam vroeg uit het wiel van pluimgewicht en kopstarter Jorge Prado Garcia. Eens aan de leiding zou niemand hem nog terug zien. Maar heel vroeg in de slotreeks was de GP zege weer heel ver af.

Thor it voor het verdere bericht

no img


Olsen zou niet eens de eerste ronde vol maken omwille van een kapotte voorrem, gevolg van een val in de eerste ronde. Opgave dus, en dat terwijl hij echt wel top bezig was. Maar goed, Jacky en Kay hadden nog twee andere ijzers in het vuur. Maar het leek alsof ze aangelsagen waren door de pech van TKO. Thomas Covington moesten net zoals alle andere bikkelen in de extreme omstandigheden. TC was niet zo in zijn sas en maakte nogal wat fouten. Zo werd hij tiende inde eerste manche. Maar in de slijkrace werd hij zestiende. Conrad Mewse had ook zijn hznden vol aan de baan. Dertiende en zeventiende waren zijn resultaten.

Zo zie je maar dat in een wedstrijd als deze winst en verlies heel kort bij mekaar liggen. Voglende GP is over twee weken in Ottobiano.
De fotos zijn gemaakt door Bavo.13/06/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountDesmet MotorsportHaan WheelsBakens MotorsportLeon SagaertMxWorldUltimatePutolineBud RacingEmxTradeJepfraDhondtShock TherapyMxtopshoplaurense motorsTVE SportsHPI