Log in
Thor Header

Outlaw

Wietse Brackman dubbelt bij MCLB Tielt.

Wietse Brackman is de grote winnaar geworden in Tielt. In de eerste reeks stond enkel David Segers heel even in de weg, van een nadien vlakke reeks. Segers moest tien seconden prijs geven. Achter dit duo maakte Maarten Govaert het mooie weer door zowel Juren Wybo als Jorne Tytgat te gaan halen.

Thor it voor meer

 

no img


In de slotreeks trok Brackman meteen het comamndo naar zich toe. Torpjurn Van Hoe, pas 12de in de eerste manche, en Tytgat leken zich te verzoenen met de ereplaatsen. Tot Tytgat besefte dat dat zijn virtuele tweede plaats in de eindstand in gevaar kwam. Hij passeerde Van Hoe, maar ondertussen waren Wybo, maar vooral Segers door het wegvallen van gastrijder Verheyen een bank opgeschoven en was de move van Tytgat zinloos. Hijprobeerde nog wel naar Brackman toe te rijden maar hij en Van Hoe strandden op een dikke drie seconden van de winnaar. David Segers werd wel tweede in de eindstand.

Foto: Tytgat, credits Dirk Duym.19/06/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountHPIBud RacingMxtopshopMxWorldTVE SportsDhondtEmxTradeJepfraBakens MotorsportHaan WheelsPutolinelaurense motorsShock TherapyDesmet MotorsportLeon SagaertUltimate