Log in
Thor Header

Outlaw

Wisselend succes voor Dewulf en Getteman in ADAC Bielstein.

Ze waren alle twee podiumwaardig. Ik heb het over de heroptredende Jeffrey Dewulf en Jens Getteman. Voorwaarde is dan wel dat ze twee volwaardige reeksen rijden.

 

Thor it voor het vervolg van het verslag

no img


Dat was in Bielstein niet het geval. Dewulf werd vierde in de eindstand na een negende plaats in de openingsreeks, maar een tweede in de finale. Jens Getteman, vijfde in totaal deed het andersom. Hij liep in de eerste reeks na de winnaar binnnen. In de tweede ren werd hij pas twaalfde. Jeremy Delince werd dertiende en nog verderop vonden we Nathan Renkens en Kevin Fors terug.

De zege was onbetwistbaar voor Dennis Ullrich, die beide reeksen won. Tipten wij vorig jaar op Arminas Jasikonis als de coming man, dan gaat dit jaar onze keuze maar Jaromir Romancik. Hij werd tweede achter Ullrich, maar scoorde vorige week ook al punten in de MXGP van Rusland. De derde plaats in Bielstein was voor Angus Heidecke.

Ullricht loopt nu  tot 43 punten uit op Getteman in de kampioenschapsstand.

In de MX2 was de zege voor Martin Krc die Tom Koch en Michael Sander klopte. Thomas Vermijl werd elfde.

 


 19/06/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountHPIBud RacingMxtopshopMxWorldTVE SportsDhondtEmxTradeJepfraBakens MotorsportHaan WheelsPutolinelaurense motorsShock TherapyDesmet MotorsportLeon SagaertUltimate