Log in
Thor Header

Outlaw

Update Jago Geerts

Sahkar KTM Racing rijder Jago Geerts heeft in het weekend van 6 augustus tegenslag gekend. Omdat er geen Europese wedstrijd op deze datum stond had Jago Geerts zichzelf ingeschreven voor de WK MX2.

Het verliep niet zo goed voor Jago... Thor it voor zijn verslag

no imgTijdens de tijdtraining wist Jago Geerts een negentiende tijd neer te zetten.

In de start van de  kwalificatie manche kwam Jago goed weg als vierde. Hij moest gelijk een plaats inleveren maar kreeg toen het tempo goed te pakken en wist meerdere rondes mee te gaan. Jammer genoeg kwam zijn bril vol te zitten bij het aanvallen van de rijder voor hem waardoor hij even wat tijd verloor. Hierdoor kon Mewse hem passeren. Even later kwam Jago ten val maar hij finishte  op een nette tiende plaats.

Met veel moed stond Geerts aan het starthek voor de eerste manche. In het gedrang bij het ingaan van de eerste bocht kwam Geerts ten val met meerdere rijders. De Sahkar KTM Racing rijder wou zijn weg vervolge maar voelde  dat er iets in de schouder niet klopte. Hij zou niet starten in de tweede reeks.

Na een medische check in het ziekenhuis bleek er een probleem te zijn met zijn pees in zijn schouder. Hoelang deze blessure gaat duren is nog niet duidelijk, maar de kans is klein dat de jonge Belg dit weekend aan de start zal staan tijdens de een na laatste wedstrijd om het Europese Kampioenschap in Zwitserland.

Hoewel we het dinsdag al ontfutselden aan Hans Corvers, werd de samenwerking tussen Kemea Yamaha en Jago Geerts zaterdagavond geformaliseerd.

Credits: NF fotos.08/08/2017 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountBakens MotorsportPutolineLeon SagaertTVE SportsJepfraHPIMxtopshopMxWorldBud RacingUltimatelaurense motorsDesmet MotorsportHaan WheelsShock TherapyDhondtEmxTrade