Log in
Thor Header

Outlaw_onderaan

MCLB Lichtervelde: Dewulf voor Brackman en Segers.

Jeffrey Dewulf liet zijn inschrijving voor Assen wat ze was en zette aan in Lichtervelde. Het leverde hem een dubbele reekszege op. De eerste voor Wietse Brackman, en tweede voor Kevin For.

Brackman zou tweede worden in de eindstand voor David Segers.

Segers: “De eerste reeks ging ik als 6de van start. Ik kon halverwege de reeks 2 plaatsen goedmaken en kwam zo in het wiel van Jaimy Deleersnyder terecht op plaats 4. In de laatste ronde kon ik een knap rijdende Jaimy voorbij gaan maar ik maakte een foutje en daardoor gingen we samen naar de laatste bocht. Ik kon het binnenspoor houden en kwam als 3de over de finish. De 2de reeks nam ik kopstart maar halverwege de ronde kwam Jeffrey Dewulf er over. Iets na Halverwege wedstrijd kwam Kevin Fors erover met Wacko Bracko in mijn wiel. We bleven uiteindelijk de rest van de wedstrijd in duel en kwamen dan ook in die  volgorde over de finish.”

Credits: Sara Mourad.

no img

11/09/2017 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountBud RacingHPIMxtopshopMxWorldUltimateHaan WheelsEmxTradelaurense motorsPutolineLeon SagaertJepfraDesmet MotorsportTVE SportsDhondtShock TherapyBakens MotorsportHONDA RACING DIRKX