Log in
Thor Header

Outlaw_onderaan

WMX Assen: Gerechtigheid voor Nancy van de Ven.

Neen we blikken niet terug op wat ergens anders gebeurde. Is gepasseerd. Vooruitblikken doen we, net zoals Nancy van de Ven.

De kleine Zeeuwse was in Assen gewoon een maat te groot voor de tegenstand. Het ‘Zeeuws Meisje’, zoals Kees het zo bloemrijk uitdrukte liet in de eerste manche driekwart minuut ruimte tussen haar en Larissa Papenmeier. In de tweede reeks was het verschil op Livia Lancelot iets kleiner. Het leek wel alsof Van de Ven, Lancelot en Papenmeier zuiver toevallig de krachten bundelden om Courtney Duncan te vloeren. Of liever, die vloerde zichzelf. De Nieuw-Zeelandse dame worstelde constant met de moeilijke baan en met zichzelf. Nam in de slotreeks risico’s, te veel ook.

Met nog één wedstrijd te gaan in Vilars-sous-Ecot neemt Van de Ven de WK-leiding in handen met twee punten voor op Duncan. Ook Lancelot, Papenmeier, en mits een waterkans Kiara Fontanesi kunnen de titel nog binnen halen. Amandine Verstappen werd zesde. Ze is de beste van de subtop.

Credits: mxgp.com

no img

11/09/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountBud RacingHPIMxtopshopMxWorldUltimateHaan WheelsEmxTradelaurense motorsPutolineLeon SagaertJepfraDesmet MotorsportTVE SportsDhondtShock TherapyBakens MotorsportHONDA RACING DIRKX