Log in
Thor Header

Outlaw_onderaan

40 jaar MCC De Kempen: Feesjeuuhhhhh!

MCC De Kempen zegt de Belgen wellicht niks; Maar als je de crossbaan in Eersel noemt, dan, ja zeg dat dan…..

MCC de Kempen viert op 14 oktober 2017 het 40 jarig bestaan van circuit de Ketelberg. Bij die gelegenheid zal het nieuwe clubgebouw wat we recent in gebruik hebben genomen om 15.00 uur officieel geopend worden.

Voor alle leden zal er op deze dag vanaf de middag een ludieke crossactiviteit georganiseerd worden met aansluitend een feestavond.

Verder zal er in de middag van 13.00 tot 17.00 uur voor alle leden, oud-leden, sponsoren en geïnteresseerden een doorlopende receptie plaatsvinden waarin er gelegenheid is om het bestuur te feliciteren met deze feestelijke gebeurtenissen en tevens een kijkje te nemen in ons nieuwe clubgebouw.

We willen via deze weg met name alle oud-leden van MC Eersel en MCC Hapert en alle geïnteresseerden uitnodigen om tijdens de receptie samen met ons, onder het genot van een hapje en een drankje deze feestelijke gebeurtenissen vieren.

Graag verwelkomen we u op zaterdag 14 oktober aan de Smaragdweg 70 te Hapert.

no img

13/09/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountTVE SportsMxWorldHPIHaan WheelsBud RacingLeon SagaertShock TherapyEmxTradeDhondtMxtopshopDesmet MotorsportPutolineJepfralaurense motorsHONDA RACING DIRKXBakens MotorsportUltimate