Log in
Thor Header

Outlaw

MCLB: Drie titels voor het MB Team!

Het seizoen loopt stilaan ten einde  maar voor het MB-team zal het lang nagenieten zijn. 2017 is een super jaar geworden voor het team van Mario Van Laere en Bart Sleeuwaert. Van de 10 teamrijders werden er liefst 3 gekroond als Belgisch Kampioen!

Thor.

 

no img


Het is al  sinds de start van het MB-team in 2014 dat er sterk gestreden werd om een Belgische driekleur in huis te halen. Met Diego Peirs en Conan Geirnaert grepen we er net naast in het verlede. Ook Jens van Laere miste maar net de titel bij de jeugdcategorie Aspiranten, aldus de teamleiders in koor. 

Maar dit seizoen is het Bingo. En dan nog met Jens VanLaere, een klepper uit eigen huis, die als als eerste kampioen gehuldigd werd. Jens was enorm gemotiveerd dit seizoen na de overstap naar MCLB. Na zijn sterke prestaties bij de jeugd bleek dat hij meer in zijn mars had dan men verwachte. Jens zorgde voor een thriller van formaat op de eerste finales te Lichtervelde! Een finale die pas beslist werd in de laatste ronde van de tweede manche, een finale die door merg en been ging van alle supporters die massaal waren afgezakt voor het pas 15-jarige talent. Als eerstejaars Belofte een knalprestatie die lang zal nazinderen!

De week daarop, in Pamel werd het alweer feest. Ditmaal voor Damon Ingels, de nummer 85 bij de Junioren MX2. Ook daar bleef het spannend tot het einde. Uiteindelijk wist Damon  zich te kronen tot de nieuwe kampioen van België in zijn tweede seizoen van de categorie Junioren MX2. Zo werd de man uit Maldegem de tweede Oost-Vlaming  die de driekleur binnen haalde bij het MB team.

Een week later op de laatste finales in Wingene was Christophe Hempte bij de Masters al zeker van de titel, deze prestatie was al de vierde op rij voor Stoffel bij de Masters. In totaal behaalde hij een tiental nationale titels.  In Wingene was het ineens dubbel feest want ook Diego Peirs van het MB-team wist de derde plaats bij de Nationalen MX1 in de wacht te slepen en kon op deze manier ook mee op het feestpodium!

2017 dus afgerond met 3 Belgische titels, alleen maar tevreden gezichten. Het motto van MB-power komt hier eindelijk tot zijn recht!

Langs deze weg willen Mario en Bart, de stichters van het team, iedereen bedanken. Vooral de vele supporters en dank aan alle sponsors binnen het team : Gasthof Centrum bij Krulle – Elektriciteitswerken Steven Vanhaecke – Yeti Eeklo – Sleeuwaert Davy – Gedimat Degroote Houtboerke – Dakwerken Boelaert – J.J.K - De Baets Nevejans – Brecht Schelstraete – MIG Motors – Mossel & Palinghuis Lekens.                                

 05/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBud Racinglaurense motorsDesmet MotorsportUltimateMxWorldShock TherapyHPIMxtopshopHaan WheelsLeon SagaertEmxTradeDhondtTVE SportsJepfraBakens MotorsportPutoline