Log in
Thor Header

Outlaw

Honda zegt waar het op staat: de pech van Cole Seely

Als een piloot van niveau uitvalt met een technisch euvel, dan wordt er vaak rond de pot gedraaid. Men is bang om in de kookpotten van de mekaniekers te laten kijken. Honda  breekt met die regel en deelt mee wat er zondag in Matterley Basin mis liep met de vering van Ccole Seely, nadat die twee reeksen op rij uit viel met het hetzelfde euvel.

Samengevat komt het er volgens Takashi Mishima op neer dat een onderdeel van de KYB fabrieksvering – dat nochtans geborgd is - twee keer is los gekomen. Dat gebeurde door het opbouwen van druk door het opgeraapte slijk. Het systeem wordt al het ganse seizoen gebruikt zowel in de SX en de nationals, en gaf nooit problemen. Vreemd is dat de schokker voor de tweede reeks vervangen werd door een nieuwe en hetzelfde probleem zich toch voor deed. Honda laat wel weten dat op de standaard Honda’s een ander systeem wordt gebruikt, identitek aan dat van de fabrieks Showa. Honda verontschuldigd zich naar het Amerikaanse team. Bij Kayaba zitten ze hier ook zwaar mee in de maag. Men is volop bezig om een herhaling uit te sluiten.

We begrijpen dat dit voor de merken moeilijk ligt, maar eerlijke communicatie, dat vinden we toch weer een sterk punt!

 

no img

05/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBud Racinglaurense motorsDesmet MotorsportUltimateMxWorldShock TherapyHPIMxtopshopHaan WheelsLeon SagaertEmxTradeDhondtTVE SportsJepfraBakens MotorsportPutoline