Log in
Thor Header

Outlaw

MCLB Eksaarde: Twee verschillende reeksen met Mattis Meersschout als winnaar.

Jorne Tytgat en Robin Bakens wonnen de reeksen in Eksaarde. Maar geen van beiden stond op het podium. Bakens werd pas negende in de eerste reeks en Tytgat viel al na drie ronden uit in de tweede. Regelmaat zou dus lonen. In de openingsmanche losten Tytgat en Dylan Verleysen snelstarter Jaymie Deleersnijder vooraan af. Deze drie finishten binnen de vijf seconden met Meersschout op een halve minuut. Bakens zou zich nog wel kunnen moeien hebben vooraan, maar een tweede fout sloeg hem de wapens uit handen.

De dagzege leek een formaliteit voor Tytgat, die achter leider Decouter aan ging in de slotreeks. Maar na enkele ronden viel Jorne voorin weg. De als vijfde gestarte Bakens kwam na zes ronden als leider door. Maar ook Meersschout was in zijn spoor mee opgeschoven en werd derde achter Decouter. Het volstond voor de bloemen. Decouter en Deleersnijder stonden mee op het podium.

 

no img

09/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountDhondtHaan Wheelslaurense motorsBud RacingDesmet MotorsportMxtopshopPutolineJepfraShock TherapyMxWorldTVE SportsEmxTradeLeon SagaertHPIUltimateBakens Motorsport