Log in
Thor Header

Outlaw

Hunter Lawrence en Bas Vaessen onder dak bij Team Livia Lancelot

Aan de ene kant blijft het stil, aan de ander kant is men open. Zo maakte Livia Lancelot bekend dat ze aan haar reconversie bezig is. Ze richt nu enkele maanden haar pijlen op de CSS, de Franse zandcompetitie met onder meer Axel Van De Sande onder haar hoede.

Maar het grote nieuws is het MX2-team dat ze gaat runnen.

Thor!

 

no img


“In al die jaren dat ik voor mijn eigen team 114 reed was het altijd mijn ambitie om deel te nemen aan het WK MX2. Ik zou dat graag gedaan hebben met mijn huidige partners. Maar door het grote verschil (in budgert?) is dat niet mogleijk met Kawasaki. Ik wil hen wel bedanken voor al die mooie jaren. En wat we samen bereikten,” besluit Livia.

Ondertussen zou ze een overeenkomst hebben met een ander merk. Wie even nadenkt kan daar zo meteen wel een kleur op plakken.

“Iedereen in de sport wist dat ik als teameigenaar of manager wilde gaan werken in de toekomst. Een andere constructeur is geïnteresseerd in mijn project en gaat met mij samen werken. Het team zal twee rijders tellen, Hunter Lawrence en Bas Vaessen, beiden in het WK MX2. Het is een uitdaging om met deze nieuwe constructeur naar het WK te gaan, maar we zijn echt gemotiveerd!” 11/10/2017 | posted by Stingray

no img
no img
Mx-discountDhondtUltimateLeon SagaertHPIShock TherapyDesmet MotorsportTVE Sportslaurense motorsHaan WheelsPutolineMxWorldBakens MotorsportJepfraBud RacingMxtopshopEmxTrade