Log in
Thor Header

Outlaw

Valentin Guillod bevestigd voor Standing Construct KTM

Dat Tim Mathys terug in de MXGP-arena komt is oud nieuws. Dat hij zat te popelen om zijn pupillen bekend te maken is ook al waar.  Al zit er ergens een minuscuul kinkje in een kabel. Jammer, maar we blijven onze filosofie trouw en een woord is een woord. Dat belet niet dat ondertussen formeel bekend wordt gemaakt dat Valentin Guillod volgend jaar op de Standing Construct KTM zal rijden.

Tussendoor werd zaterdag een welbepaald rijder gespot op een vreemd gekleurde motor, op de Molenbergen in Wuustwezel. Leg de link!

Thor!

 

no img


De Zwitser die een blessurevol seizoen 2017 kende krijgt hier de kans om zich te ontplooien. Hij reed al eerder voor het team en won daar drie GP’s en behaalde nog enkele podia in de MX2.

Valentin Guillod: “Ik ben zeer tevreden over het feit dat ik terug voor Standing Construct KTM kan gaan rijden. Ik ken alle mensen van het team nog van vroeger, het lijkt op thuis komen. Samen haalde we mooie resultaten. De professionele aanpak en de fabriekssteun van KTM bezorgen me een degelijke basis om terug naar de top van de MXGP te keren. Ik ga vlakbij de workshop wonen en ik zal de winter vooral doorbrengen op zandbanen om klaar te zijn voor het WK 2018.”

Tim Mathys (Standing Construct KTM): “Toen we de plannen ontvouwden om met een team naar de MXGP te gaan was het vrij snel duidelijk dat we Valentin in ons team wilden. We hebben vroeger succesvol samen gewerkt. Daarnaast barst hij van het talent en is het een aangenaam persoon om mee te werken. Me de ervaring uit het verleden weten we wat werkt. We zullen hem alle kansen geven om hem te laten tonen wat hij in huis heeft.”13/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountTVE SportsHaan WheelsUltimateDhondtBakens MotorsportMxWorldShock Therapylaurense motorsPutolineDesmet MotorsportMxtopshopBud RacingLeon SagaertHPIJepfraEmxTrade