Log in
Thor Header

Outlaw

CSS Berck: Nathan Watson wint, Axel Van De Sande tweede op Kawasaki

De eerste wedstrijd van de CSS is gewonnen door de Brit Nathan Watson. Vreemd, want tegelijkertijd werd in Weston (GB) ook een strandcross gereden.

Watson win de gouden finale met een voorsprong van 7 seconden op Axel Van De Sanden. Deze laatste debuteerde op de Kawasaki. Axel moest alles uit de kast halen, want Adrien Van Beveren werd derde op 2 seconden van onze landgenoot.

De Belgen deden het overigens prima, op Yentel Martens na, die net zoals die ander favorieten CamilleChapeliere en Milko Potisek uitviel. Steve Ramon werd vierde, Maxime Renaud (ex-Kemea) vijfde en Jeffrey Dewulf zesde. Nog verder vinden we Ricky Claus (12) kampioen Daymond Martens (14) en onze streekgenoot Raf Belmans op 22.

We overliepen ook nog eens de ander klassementen. Zo zien we dat bij de Beloften Junior Bal en Ugo Moors respectievelijk vierde en zesde werden. Bij de Juniores ging het zilver naar MC Mikkola-rijder Killigan Delroeux.

Straffe Belgen bij de Quads, gewonnen door Jeremie Warnia voor Florian Mangeot. Oliver Vandendijck werd vierde voor Auke Theuninck en Jan Vlaeymans. Toen de plaats voor Joeri De Cremers, een veertiende voor Tuur Van Hoof, die vlak voor Jasper Pareyn finishte. Kelly Verbraeken werd 37ste.

En vooraleer er boze reacties komen: neen, we hebben niet alle uitslagen uitgeplozen….

Credits: CFS, Elliot Spencer.

no img

16/10/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountTVE SportsHaan WheelsUltimateDhondtBakens MotorsportMxWorldShock Therapylaurense motorsPutolineDesmet MotorsportMxtopshopBud RacingLeon SagaertHPIJepfraEmxTrade