Log in
Thor Header

Outlaw

VLM Ravels: Jens Van Meer domineert, machtig veel zijspannen dagen op.

Als je beide reeksen wint, ben je de beste. Dat deed Jans Van meer in Ravels. Twee keer was hij sneller dan gastrijder Dennis Wagemans terwijl kampioen Kenny Janssens op lichter materiaal toch de derde plaats wist te behalen. Dat deed hij voor Kristof Scheynen die weer iets sneller bleek dat gastrijder twee, Roy Silliën. Zouden Denis en Roy wat komen proeven zijn?

Ravels was in elk geval de trefplaats voor de zijspannen. Met, zonder, gemengd, vergunning of niet, het kon allemaal. Met alleen de piloot op het span was Jimmy Vaes sneller dan Glenn Cools en Jeroen Visscher. Cools won wel zijn reeksje. Bij de mekaniekers wonnen Gorremans-Verlinden voor Goossens-Smeuninx

Dit laatste duo reed ook nog eens mee in de gemengde klasse en ze wonnen. en meneer en mevrouw Visscher. Dat deden ze voor Gielkens-Josy en Mogal-Van Schil.

Kenny Janssens maakte ook zijn debuut in de zijspanklasse aan de zijde van  Glenn Van der Schraelen. Dat betekende dat hij twee keer twee reeksen na mekaar moest afhaspelen. Geen dikke prijs dus, maar wel die van moed en volharding. Goeyvaerts-Van De Plas en de gebroeders Janssens deelden de reeksen, de eindzege was voor Goyvaerts. Van De Plas-Spannenburg werden derde.

Credits: SMX Pics.

no img

16/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountTVE SportsHaan WheelsUltimateDhondtBakens MotorsportMxWorldShock Therapylaurense motorsPutolineDesmet MotorsportMxtopshopBud RacingLeon SagaertHPIJepfraEmxTrade