Log in
Thor Header

Outlaw

Adam Sterry tekent bij F&H Racing Team!

Met trots kan het F&H Racing Team melden dat Adam Sterry een contract heeft getekend met het team. De Brit zal in 2018 en 2019 voor het Zuid-Hollandse team gaan uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MX2 en de KNMV Dutch Masters of Motocross. Sterry maakte dit jaar deel uit van het fabieksteam van Kawasaki, hij liep echter een zware knieblessure op waardoor zijn seizoen vroegtijdig ten einde kwam. Hierdoor werkt hij momenteel heel hard aan zijn revalidatie. De 21-jarige crosser werd in 2015 derde in het Europees Kampioenschap 250cc en wist vorig jaar de Britse MX2-titel te winnen. Dit jaar gooide de knieblessure roet in het eten maar Sterry heeft mooie plannen voor het komende seizoen!

THOR!

no img


Sterry zal voor het team uitkomen naast Ruben Fernandez-Garcia die promoveert naar het Wereld Kampioenschap. Op kort termijn zal het F&H Racing Team hun derde rijder bekend maken. Daarnaast is het team erg blij met de ondersteuning die zei gedurende het seizoen zullen krijgen van Kawasaki. Het team zal hun jonge relatie met Kawasaki uitbouwen en de eerste grote stap is gezet met het aanstellen van Harrie van Hout als de nieuwe co-ordinator.

Adam Sterry: “Ik ben heel blij om deel uit te mogen maken van F&H Kawasaki Racing voor de komende twee seizoenen. Ik ben het team erg dankbaar voor deze geweldige kans na een seizoen waarin ik heel lang geblesseerd ben geweest. Het is aftellen naar de eerste trainingen met de motor en de tests met het team. Dit jaar heb ik veel geleerd over de KX250F wat bruikbaar is voor het komende seizoen.”

Nathalie Fasé (commerciele team-manager F&H Racing Team): "We zijn erg blij met het tekenen van Adam Sterry bij F&H Racing Team voor de aankomende twee seizoenen. En verheugd dat we deze getalenteerde rijder hebben weten te behouden bij Kawasaki. We hebben dit jaar een positief seizoen met hoogtepunten gekend in de EMX250 klasse. Met drie getekende rijders voor het volledige MX2 Wereld kampioenschap kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen en de toekomst in samenwerking met Kawasaki."

Ook Harrie van Hout (team co-ordinator F&H Racing Team) is erg blij met het behouden van Sterry bij Kawasaki. “Ik ben erg blij dat wij verder kunnen werken met Adam en dat wij hem in de Kawasaki familie wisten te houden. Hopelijk hebben wij succesvolle jaren en veel plezier met hem.”17/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountTVE SportsHaan WheelsUltimateDhondtBakens MotorsportMxWorldShock Therapylaurense motorsPutolineDesmet MotorsportMxtopshopBud RacingLeon SagaertHPIJepfraEmxTrade