Log in
Thor Header

Outlaw

Opmerkelijke move: Alessandro Lupino naar Gebben-van Venrooy Kawasaki

Het gerommel  in de formele fabrieksteams biedt kansen. Zo slaagde het Gebben-van Venrooy Kawasaki team er in om de Italiaan Alessandro Lupino in te lijven voor 2018. Met het aantrekken van Lupino - vorig jaar HRC Honda -  haalt het team een zeer ervaren rijder in huis en die in iedere wedstrijd mee kan knokken in de top vijftien van het wereldkampioenschap.

Dit jaar eindigde Lupino op een zestiende plaats in het wereldkampioenschap MXGP en wist drie keer in de top tien te finishen. Het hoogtepunt van het seizoen was de eerste manche in Rusland want hierin wist Lupino sterk zesde te worden.

Lupino en het Gebben van Venrooy Kawasaki team gaan ervoor om samen een stap voorwaarts te zetten zodat hij een vaste waarde in de top vijftien van het sterkste kampioenschap ter wereld wordt.

Naast Lupino zal ook de Fransman Maxime Desprey uit blijven komen voor het Gebben van Venrooy Kawasaki team.

Ruud van Venrooy: ‘’Het contracteren van Alessandro betekent voor ons een stap in de goede richting. Naast het feit dat het een goede rijder is, past hij qua persoonlijkheid ook goed in ons team. Ik ben zeer blij dat we voor volgend jaar zo’n sterke line up hebben en ik zie het allemaal met vertrouwen tegemoet.’’

no img

17/10/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountTVE SportsHaan WheelsUltimateDhondtBakens MotorsportMxWorldShock Therapylaurense motorsPutolineDesmet MotorsportMxtopshopBud RacingLeon SagaertHPIJepfraEmxTrade