Log in
Thor Header

Outlaw

Max Nagl naar TM!!

Het gerucht deed al een tijdje de ronde maar vandaag werd het officieel gemaakt, Max Nagl rijdt in 2018 voor het Italiaanse TM. Met Max in het team keert het team na twee jaar terug naar de koninginneklasse, de MXGP-klasse. De motor die in 2015 door Davide Guarnieri gebruikt werd, de MX 450 FI zal als basis gebruikt worden maar wordt gedurende het seizoen verbeterd.

Thor it voor een reactie van Max en teammanager

no img


Max Nagl: "Ik ben erg blij dat ik deel kan uitmaken van het TM Racing Factory Team. Ik voel me zo enthousiast!!
TM Racing Factory is een andere realiteit; het team is kleiner vergeleken met andere teams en dat past wel bij me. I kan haast niet wachten om de nieuwe MX 450 FI mee te ontwikkelen, ook omdat het team zo erg gemotiveerd is."

Marco Ricciardi Teammanager: We zijn zeer vereerd een deal te hebben gesloten met Max, hij is een rijder die ik vanuit technisch oogpunt erg respecteer maar vooral ook zijn professionaliteit en integriteit die hij de afgelopen jaren heeft getoond. Max is volgens mij de ideale rijder om onze terugkeer in de MXGP-klasse te maken. Na het wegvallen van sommige teams in de MX2, een merk trekt zich zelfs volledig terug hebben wij omdat het WK in gezonde toestand verkeerd besloten om terug te keren in de koninginneklasse. We werken er hard aan om Max een zo goed mogelijke motor te geven, zodat hij op de best mogelijke manier de concurrentie kan aangaan met de wereldtop.

 03/11/2017 | posted by Marcel

no img
Mx-discountHPIlaurense motorsJepfraPutolineHaan WheelsBakens MotorsportMxWorldLeon SagaertDesmet MotorsportMxtopshopUltimateShock TherapyEmxTradeTVE SportsDhondtBud Racing