Log in
Thor Header

Outlaw

MX Ladies Day 19 november op de Breugelheide te Lille

Zo, hij komt er weer aan. De MX training uitsluitend voorbehouden voor crossende (of nog niet crossende) dames. Iedereen is welkom, alle leeftijden, beginner of pro, ongeacht cilinderinhoud van de motor. Er wordt gereden in twee klassen A en B. Dat doen we voor de veiligheid. De kleintjes rijden op het kleine circuit.

Alle info onder Thor!

 

no img


We verwachten veel en schoon volk. Uit België is de ganse IMBA ploeg aanwezig, net zoals de Belgische kampioenen VMCF Emmy Schepmans, Flavie Van Meert en Brenda Wagemans. Ook JMS-kampioen Sara Leyssens, FPCNA Britt Van Muylem, voor MCLB Celien De Wulf, voor VJMO Julie Van De Velde en uiteraard ook MC Lille kampioene Shaney Truyts.

Vanuit Nederland komen zeker MON kampioen Eline Burgmans en de supersnelle Maylin Sterk. Ook verscheidene dames van het Nederlands IMBA team zoals Britt Van Der Werff, Lianne Muilwijck zijn steeds paraat.
Uit Duitsland hebben we Steffi Laier, Tsjechisch kampioen en IMBE 2-takt kampioen Fiona Hoppe. Ook Jessica Steiniger (Ninetytwostylez) komt met enkele Duitse dames meerijden.

Het wordt een internationaal gebeuren met veel fun!

Wie naar Lille komt kan de nieuwe motoren vor 2018 testen: KTM, Yamaha, Suzuki, Kawasaki en voor de eerste maal Husqvarna. De aanwezige kampioenen (alle landen) worden extra in de kijker gezet met een mooi pakket van de firma DENICOL!

Voor een hapje en een droogje kan men in de kantine terecht, die al op zaterdag open is. Zaterdag is een gewone trainingsdag van MC Lille zodat de mannen ook kunnen rijden.

Zaterdag avond gratis overnachten!

Programma:

Inschrijving ter plaatse vanaf 08.00 uur.

Aanvang training: 09.00 uur

Kostprijs: MX Ladies Day: 18 € voor een volwassene en 15 € voor de Mini Ladies (klein circuit). Een goodie bag en aanwezigheidstombola zijn inbegrepen.

De toegang is gratis voor het publiek.
 

 08/11/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBakens MotorsportUltimateHaan WheelsMxWorldHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxtopshoplaurense motorsShock TherapyTVE SportsBud RacingJepfraLeon SagaertDhondtPutoline