Log in
Thor Header

Outlaw

Etienne Bax filmster en met Kaspars Stupelils naar 2018

Ciné Pathé, Eindhoven. Daar ging donderdagavond om 21.30 de film The Hard Way To Win 2 in première. Daar was ruime belangstelling voor. Vier zalen waren volledig uitverkocht. Wie de première miste kan de film gaan zien in Eindhoven, Arnhem, Breda en Zwolle. Het is niet bekend of de film ook in Vlaanderen vertoond zal worden.

Samengevat is The Hard Way To Win 2 dit geen klassieke motorcrossfilm. Het is een bij wijlen diepmenselijke kroniek van de afgelopen tien jaren in het zijspan leven van Etienne – en bij uitbreiding de ganse familie Bax. Beklijvend zijn de stilstaande beelden van Etienne in het ziekenbed, toen bijna al zijn organen aan flarden gingen. Eerlijk ook, vooral de reacties van mama en papa Bax. De makers hebben er voor gezorgd dat de film de collage van sterke momenten  zeer zeker overstijgt. Ze hebben de juiste invalshoek gevonden om méér te zijn dan de doorsnee biografische prent.

Voor de liefhebbers een must. Of ook de gewone filmliefhebber de film gaat zien zal nog blijken.

Net voor de film begon maakte Etienne bekend dat hij in het WK 2018 zal aantreden met Kaspars Stupelis. De derde titel is zonder meer de ambitie.

Gewettigd ook.

Credits: Luc Vanderaa

 

no img

10/11/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
Mx-discountBakens MotorsportUltimateHaan WheelsMxWorldHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxtopshoplaurense motorsShock TherapyTVE SportsBud RacingJepfraLeon SagaertDhondtPutoline