Log in
Thor Header

Outlaw

Maico MX Team Transverhaegen seizoen 2017.

Het seizoen van het Belgian Oldtimer Championship (BOTC) met 18 Belgische wedstrijden is reeds ruim een maand geleden geëindigd. Ook de huldiging van de kampioenen van het BOTC is al achter de rug.

Lees alles over het seizoen van het Maico MX Team Verhaegen onder Thor!

 

no img


Zoals verwacht mocht het Maico MX Team Transverhaegen, onder leiding van de teammanager Walter Verhaegen 2 kampioenen vieren. Namelijk Ivan Van Den Broeck in de klasse Pré 77 +55 jaar en Peter Driessen in de klasse Twinshocks -50 jaar. Beiden reden uitmuntend, domineerden ruim hun categorie en wonnen de meeste wedstrijden. Bovendien werden zij ook nog primus in de Eddy’s Oldtimer Trofee van de wedstrijden bij JMS.

Jani Adamandopoulos (Twinshocks -50 jaar) en Eddy Nuyts (Twinshocks + 55 jaar) konden niet alle wedstrijden rijden en eindigden respectievelijk 9de en 7de in het kampioenschap. Kenny Nuyts in de klasse Pré 77 -55 jaar reed slechts enkele malen met een dagvergunning en behaalde dan ook geen punten voor het kampioenschap.

Teammanager Walter Verhaegen zorgde voor ondersteuning met de hulp van de volgende sponsors: transport- en distributiebedrijf Transport Verhaegen, olieproducten Denicol Lubricants, bandencentrale Lubaco, verkoop en onderhoud bedrijfsvoertuigen Gregoor Iveco, reclamebedrijf GG Design, luchtfilters Twin Air, onderdelen voor vrachtwagens Beneparts bvba, restaurant De Engel en draai- en freeswerkbedrijf APM. Met dank aan deze mensen vanwege het ganse team.

Het is nu tijd om alle eventuele achterstallige klussen thuis af te werken en in de loop van de winter de motor weer te prepareren voor 2018.

Benieuwd wat de toekomst brengt voor het Maico MX Team.14/11/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountBakens MotorsportUltimateHaan WheelsMxWorldHPIDesmet MotorsportEmxTradeMxtopshoplaurense motorsShock TherapyTVE SportsBud RacingJepfraLeon SagaertDhondtPutoline