Log in
Thor Header

Outlaw

Toelichting bij de BMB kalender

We waren blijkbaar sneller dan de website van de BMB.  Maakt niks uit. Hier krijgt U enige toelichting bij de BMB kalender, hoofdzakelijk motorcross.

Het BMB kalendercomité heeft op 29/11 de BMB sportkalender 2018 samengesteld. De kalender telt 73 evenementen waarbij een aantal wedstrijden in samenwerking met andere buitenlandse bonden (KNMV, FFM en MUL) of motorcross bonden in België (VLM, MCLB en FPCNA). Er staan 3 WK wedstrijden op het programma, de GP Motorcross Zijspannen en het WK MX1/MX2 in Lommel en een manche van het WK trial in Comblain-au-Pont.

Voor wat betreft de motorcross kalender hebben we momenteel 15 wedstrijden waarvan 12 BK proeven. Het seizoen wordt traditioneel afgesloten met de Coupe de l'Avenir in Baisieux. Naar aanleiding van de positieve contacten met de andere motorcross bonden zijn er 2 wedstrijden in samenwerking met VLM (Lummen en Tessenderlo), 1 wedstrijd in samenwerking met MCLB/AMC Evergem (Wachtebeke) en diverse wedstrijden met FPCNA. Mogelijks worden er weldra nog een aantal nieuwe bijkomende wedstrijden bekendgemaakt.

 

no img

30/11/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountHPIBakens MotorsportMxtopshopTVE SportsHaan WheelsMxWorldlaurense motorsUltimateDesmet MotorsportEmxTradeDhondtPutolineLeon SagaertJepfraShock TherapyBud Racing