Log in
Thor Header

Outlaw

SX Chemnitz: niks nieuws, want Larranaga en Bowers winnen overnieuw

Dag twee van Chemnitz heeft niet veel nieuws gebaard. Iker Larrañaga veroverde zonder veel poespas de titel Prins van Chemnitz. Het werd een start-finish zege voor de Spanjaard met een Duitse toets van  Paul Haberland die tweede werd voor de Franse rijder Impert.

Ook in de SX1-klasse kregen we een herhaling. Tyler Bowers, mijn vriend uit Tennessee (USA) had slechts goed één ronde nogig om vanuit een slechte start gelijk de maat te nemen via Dominique Thury, Boris Maillard en Harri Kullas. Eens die horde genomen fietste Bowers naar de zege en de koningstitel. Kullas moest rondenlang knokken om tweede te worden, nadat Thury uit zijn ritme raakte en Maillard er ook aan moest.

Mooi maar redelijk kort circuit terwijl ik me af vraag of ze in Duitsland niet beter kunnen/willen kwa omkadering. Want sommige zaken waren ondermaats. Wie gekeken heeft weet wat ik bedoel.

no img
02/12/2017 | posted by Uwmajong

no img
Mx-discountHPIBakens MotorsportMxtopshopTVE SportsHaan WheelsMxWorldlaurense motorsUltimateDesmet MotorsportEmxTradeDhondtPutolineLeon SagaertJepfraShock TherapyBud Racing