Log in
Thor Header

Outlaw

RES Axel trots op zijn nieuwe loods

Drie jaar lang hebben ze er aan gewerkt. Maar op zaterdag 2 december was het dan zo ver: de officiële ingebruik neming van de nieuwe, schitterende loods op het RES Circuit.

De nieuwe hall vervangt de oude boogloods. Ze zal gebruikt worden om alle materieel  onder te brengen.Daarnaast komt er ook een EHBO-voorziening, een archief en zullen ook de hogedrukreinigers beschut worden tegen de elementen. Ook het ruime archief krijgt hier onderdak.

Onder ruime belangstelling, onder meer van de wethouder van sport, mocht de eerste voorzitter Bram Dieleman met een druk op de knop  het gebouw voor geopend verklaren. Een hele eer voor de nog krasse 91-jairige.

Alle emoties werden weggespoeld met een prima receptie.

Maar deze morgen waren er toch al weer diverse mensen paraat om de omloop verder af te werken, nadat die een nieuwe layout kreeg.

Proficiat RES Axel, ze kunnen in België een voorbeeld nemen aan jullie. Overigens, men slaagt er in Axel in om een symbiose te realiseren. Vlak naast de crossbaan ligt een golfterrien. En dat in perfect nabuurschap.

De foto's komen van Dirk Duym.

no img
03/12/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
no img
no img
Mx-discountBakens MotorsportPutolineLeon SagaertTVE SportsJepfraHPIMxtopshopMxWorldBud RacingUltimatelaurense motorsDesmet MotorsportHaan WheelsShock TherapyDhondtEmxTrade