Log in
Thor Header

Outlaw

UPDATE ! Yentel Martens gedeklasseerd. CSS Saint Leger: Richard Fura doet goede zaak.

UPDATE: Het verbaasde ons dat Yentel Martens op de live timing leidde in Saint Legèr, maar plotseling van de radar verdween. Yentel verduidelijkt zelf wat er gebeurde. Hij  overschreed als eerte de finish. Maar hij werd gedeklasseerd omdat hij de pitlane voorbij gereden was en een paar meter was terug gedraaid. Reglement is reglement, zeker als er een Fransman tweede rijdt. Volgende week beter in Hossegor.

We schreven eerder: in Saint Legèr de Balson is Richard Fura winnaar geworden van de derde proef in de reeks Courses Sur Sable. Na drie uur wedstrijd telde hij één-en-een-kwart minuut voorsprong op  titelverdediger Daymond Martens en bijna 2.30 minuut op de Brit Nathan Watson. Verderop volgden nog Camille Chapeliere en Milko Potisek.

Klassementsleider Axel Van De Sande werd tweede Belg op de negende plaats, op één ronde van de winnaar. Ricky Claus werd twaalfde en de nummer twee in de stand, Jeffrey Dewulf, klokte als zeventiende af. Olenaar Raf Belfmans werd 36.

Nochtans had het best een en twee kunnen zijn op het podium. Na 2.30 uur wedstrijd leidde Yentel Martens voor Fura en Martens. Maar Yentel viel dan uit de wedstrijd.

Fura wordt de nieuwe leider voor Van De Sande en Martens klimt op naar de vierde plaats achter Dewulf.

Bij de Beloften één Belg, Brian Bolckmans als 14de. Deze wedstrijd werd gewonnen door Enzo Levrault. Gisteren al won Mike Van Grinsven bij de Quads en werd onze landgenott Killigan Delroeux winnaar bij de Juniores.

 

no img

03/12/2017 | posted by Stingray

no img
no img
no img
no img
Mx-discountHPIBakens MotorsportMxtopshopTVE SportsHaan WheelsMxWorldlaurense motorsUltimateDesmet MotorsportEmxTradeDhondtPutolineLeon SagaertJepfraShock TherapyBud Racing