Log in
Thor Header

Outlaw

CSS Saint Leger: Ereplaatsen voor Belgische Quads

We hadden een m an/vrouw ter plaatse om het doen van onze quadrijders in Saint Legèr de Balson op de voet te volgen. Hier het beknopte verslag van Hilde:

“Mike Van Grinsven nam onmiddellijk de kopstart. Hij voelde zich duidelijk thuis in het zwarte zand. Onze noorderbuur heeft de wedstrijd verdiend gewonnen. Ook een goede start voor Oliver Vandendijck en Tuur Van Hoof. Zij kwamen als 9de en 10de uit de start. Jasper Pareyn en Kelly Verbraeken kwamen de eerste ronde door als 21ste en 23ste. Een minder goede start voor onze landgenoot Davino Bruneel. Hij stond stil in de eerste bocht en kreeg de machine niet direct terug aan de praat. Hij moest als laatste de achtervolging inzetten. Tim Hieff moest de wedstrijd al vroeg staken met mechanische pech.

Oliver Vandendijck kon zich naar voren rijden tot op een derde plaats. Dan kwam hij ten val door het passeren van een gedubbelde rijder. Hij kon snel de wedstrijd hervatten. Spijtig genoeg moest hij de laatste ronde de wedstrijd toch nog staken met afgebroken achterwiel. Toch heel sterk gereden van Oliver Vandendijck.

Tuur Van Hoof finishte op een 7de plaats als eerste Belg. Jasper Pareyn kwam als 12de over de finish.  Ook een knappe 16de plaats voor Kelly Verbraeken teve,ns de eerste dame. eerste vrouw.

Stand van het kampioenschap na 3 rpeoven: :

1) FORESTIER Jeremy

2) VANGRINSVEN Mike

3) DUTRIE Axel

4) BEROUDIAUX Benoit

5) VAN HOOF Tuur (BE)

8) VANDENDIJCK Olivier (BE)

18) VERBRAEKEN Kelly (BE)

30) BRUNEEL Davino (BE)

32) HIEFF Thimothee (BE)

 

no img

04/12/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountHPIBakens MotorsportMxtopshopTVE SportsHaan WheelsMxWorldlaurense motorsUltimateDesmet MotorsportEmxTradeDhondtPutolineLeon SagaertJepfraShock TherapyBud Racing