Log in
Thor Header

Outlaw

SX Schijndel met aantrekkelijk deelnemersveld

30 jaar al…. 3 decennia lang organiseert men in het (Nederland) Brabantse Schijndel een Supercross. Ook in het komende weekeinde, op 9 en 10 december, zal er weer plankgas gegeven worden in manège Molenheide.

De wedstrijd in Schijndel is niet zo groots opgevat als bijvoorbeeld Parijs of Geneve, maar de internationale deelnemerslijst oogt prima. Voor België komen Nolan Cordens (finalist Chemnitz) en Jens Getteman (2de in Spanje) als kanshebbers naar voor. Drie Fransen willen de zege naar het Zuiden halen; Jason Clermont, Clement Briatte en  Ludovic Macler. Uit Dutisland komt de snelle Nico Koch (sterk in Zuidbroek) en Paul Haberland, die in Chemnitz zelfs lang aan de leiding reed. Ook Matt Baylis doet mee, net als zijn nieuwe maatje voor de Arenacross UK Mike Kras.

Schijndel is ook breedtesport met reeksen voor alle kleine cilinderinhouden, een MX2-cup, een dik bezette klasse hobbyrijders en bromfietsen/pitbikes.

Schijndel ligt een kwartiertje rijden boven Eindhoven. Zaterdag valt de eerste start om 14.00 uur (wedstrijden) en zondag al op de middag.

Alle info: http://www.msvschijndel.nl/supercrossschijndel/

no img

06/12/2017 | posted by Stingray

no img
Mx-discountBakens MotorsportPutolineLeon SagaertTVE SportsJepfraHPIMxtopshopMxWorldBud RacingUltimatelaurense motorsDesmet MotorsportHaan WheelsShock TherapyDhondtEmxTrade